Toys som passer til stjernetegnet ditt

med erotisk horoskop

Med erotisk horoskop

Stjerneastrologen Antonia Langsdorf har, spesielt for ORIONs kunder satt opp et lite erotikk horoskop for alle stjernetegn. Med matchende toys blir 2019 garantert et erotisk høydepunkt.

Steinbukken 22. desember til 20. januar

Du lengter etter å få av det trange korsettet (med mindre du bruker det til forførelse) og utvide ditt erotiske reportoir, og i mars kommer dukker mange muligheter opp som lar deg nyte seksuell avveksling. Single steinbukker kan føle seg magisk tiltrukket av en person, og utstråler selvsikre signaler som sier: Jeg er klar for ny kjærlighet, men er langtfra desperat og tar ikke til takke med den første og beste! Sommerflørtingen starter tidlig, allerede i mai byr anledningen seg. Steinbukker i faste forhold går inn i en stabil samlivsfase, hvor de spontant og særlig intensivt, kan hengi seg til lidenskapen uten å måtte ta hensyn til andre plikter. En spesielt het fase blir det i august. På slutten av året overrasker mange steinbukker med en åpenhjertig og ganske pågående innstilling til sanselige behov. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Lede og følge. Noen ganger skal du være regissør og noen ganger bør du ta rollen som blir gitt deg. Lev ut dine sexfantasier etter regelen: Det dere blir kåte av er lov!

Vannmannen 21. januar til 19. februar

Verden trenger forandringer – og du er helt klar for å ta i et tak! Ikke minst når det gjelder brudd med seksuelle konvensjoner, det er jo nesten din spesialitet. Og du bryr deg ikke det minste om at forholdet lider under din trang til endring. Du elsker frihet generelt og seksuell frihet spesielt, og akkurat det gjør deg ekstremt opphisset. Hva med en utfordring: Underdanighet, hvor du er helt underlagt andres erotiske krav og ønsker. Du trenger nemlig å føle hva motstand er. For single gjelder samme frihetsprinsipp, og grenser gjelder ikke for deg. Flørtebarometeret stiger i juni og august, hvor du kommer i kontakt med noen svært spennende mennesker. Vannmenn i faste forhold trenger en del tid for seg selv, og det er ikke enkelt å finne en god balanse mellom samliv og egne behov. I april og juni er du verdens mest medgjørlige person, mens det skyer til på samlivshimmelen i september. Da gjelder det å beholde ro og nerver, slik at ikke alvorlige konflikter oppstår. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Single eller i fast forhold – unn deg et opphold i eksklusive omgivelser. Det kan være i en nobel nattklubb eller et gedigent hotell. Nyt følelsen av luksus og delikat sengetøy mot huden. Et syndig og avansert sexleketøy gjør også susen på eget soverom.

Fiskene 20. februar til 20. mars

Du har lyst til å møte det nye året som om du skal på oppdagelsesferd, modig på ukjente stier – hvilket også kan bety at du får øynene opp for sex i en litt uvanlig retning. Fiskene skal ta hensyn til egne lengsler i 2019, og oppdage nye sexy sider av seg selv. Slutt med strenge selvpålagte regler, har du lyst har du lov! August og september blir spennende måneder for forelskede par og de som er klare for å bli det. Det viser seg raskt hvilke forbindelser det er verdt å fordype. Fisker i faste forhold har tid til sanselig ømhet i mai og juni, mens de legger ferieplaner eller planlegger ny bolig. Single fisker er i sjekke- og erobringshumør i juli, og det er store muligheter for forelskelse. Hvis du hittil har vært en hjemme-elskende fisk, er sjansen stor for at du i 2019 får smaken på utelivet, og blir mer utadvent. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Lek med vann! Bruk felles bad som forspill, både badeland og bad i naturen er egnet. Et badstubesøk kan også være en het opplevelse! Hvis du heller vil være alene med din elskede – unn deg en overnatting i et hotellrom med boblebad, og nyt følelsen av å være “våt og vill(ig)”.

Væren 21. mars til 20. april

Værer gripes av stor eventyrlyst i 2019 og kosmos sørger for storartet atmosfærisk stemning! Spesielt i januar og februar er alt mulig – ny kjærlighet av et slag du ikke hadde turt drømme om, eller muligheten til å fyre opp under, og blåse nytt, kraftig liv i bestående forhold. Single kan oppleve en særdeles het og erotisk flørt i august, og nøler heller ikke med å følge når lidenskapen lokker i september og oktober. Men kravstore er disse single værene, og godt er det! Himmelske høydepunkt er i vente også for de som befinner seg i et forhold. De må være villige til å inngå noen kompromiss for at det skal gå på skinner i kjærlighetslivet, men det skaper lidenskapelig spenning, og i årets to siste måneder er det bare å nyte med alle sanser! Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Du trenger opphissende spenning, så krydre gjerne soverommets lekegrind for voksne med eksotisk tilbehør, eller ta en tur på en orientalsk bar. Sug opp stemningen der, ta den med hjem og bruk den som sanselig underlag for utlevelse av erotiske fantasier. En annen ting som tenner deg er sexy undertøy i slange- eller leopardmønster.

Tyren 21. april til 20. mai

Mange tyrer oppdager gleden over å eksperimentere i 2019. Gamle forestillinger og vaner kastes over bord, og det lover godt hva forhold og sexliv angår. Det beste med det er, at selv om du kvitter deg med mye gammelt, forblir du trofast hva angår forhold og sex. Erotikken blir bare litt mer avvekslende krydret! Single fortryller sine omgivelser med en utolig sensuell utstråling i mai og juni, og et gammelt, solid vennskap kan nesten umerkelig komme til å få mer enn bare et snev av erotikk. August og september blir årets heteste måneder og hver eneste lille celle i kroppen stimuleres til å dirre av sanselighet. Ei tid hvor par kan nyte det perfekte sexliv – 2019 er uansett året hvor forhold med hell kan tas til neste nivå. Tyrer som er så heldige å ha funnet en sjelevenn kommer til å oppleve særdeles romantiske momenter. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Sexteater, eller erotisk rollespill virker utrolig opphissende. Ta en rolle du føler sexy velbehag i, og erotisk inspirasjon kommer av seg selv!

Tvillingene 21. mai til 21. juni

Det blir mange nye bekjentskaper for tvillingen i 2019, og det gjelder både for single og de som er i et forhold. I tillegg møter de verden ekstra utadvent, og det kan erotisk sett bety mer moro, mer opphisselse, mer begeistring! For single tvillinger betyr det at alt ligger til rette for herlige, erotiske eventyr, ikke minst mens du er på reisefot. 2019 ser nemlig ut til å bli et år med masse bevegelse. Men vær oppmerksom på at stjernene også kan føre deg på ville kjærlighetsstier og du kan bli forvirret. Så test potensielle samlivspartnere nøye før du innlater deg på noe mer alvorlig. Tvillinger i faste forhold bør vie seg til et stabilt privatliv i august og september, slik at de har en solid kjærlighetsbase for å takle intensiv erotisk nytelse til høsten. Single bør utnytte universets gunstige posisjon til høsten, for lynraskt å kunne erobre den de har et godt øye til. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Du bør øve på hengivenhet, og noen ganger kan du godt la din elskede være den dominerende, enten det gjøres forsiktig eller røft. Det viktigste er at du hengir deg helt til leken.

Krepsen 22. juni til 22. juli

Det nye året byr på positive endringer! Du vil gjerne bevare forholdet du befinner deg i, men er pådriver for en tempoøkning, og klar for overraskelser. Det ser ut som om det kan komme endringer i februar. I oktober entrer de sky og beskjedne single krepsene scenen og presenterer seg i flørtestemning. Da kan det slå gnister. Og vær oppmerksom på, at dette er det perfekte tidspunktet for inngåelse av seriøse forbindelser. Krepser som allerede er veletablert i et forhold får muligheter til å leve ut lekelysten, og de bør ikke nøle med å legge fram fantasier de vil leve ut i et rollespill. Det er ingen som sier nei til en slik invitasjon! Rollespill og lek med fantasier er også en god metode når det gjelder å motarbeide kjedelige rutiner i senga. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Du kan bare begynne nedtelliga og glede deg! Send signaler om at du er klar for erotiske nytelser, uansett om tidspunktet er rett eller galt. Del og nyt de kåte forventningene og spenningene som oppstår. Et eksempel? Be med deg elsklingen på en romantisk restaurantmiddag, og så kan du midt i forreten viske diskret at du ikke har undertøy på.

Løven 23. juli til 23. august

Gjør deg klar til et heidundranes elskovsliv i 2019, hvor nye erotiske dimensjoner skal utforskes. Særlig single løver kan nyte godt av en ekstra dose selvtillit som forøvrig virker særdeles tiltrekkende. Heiteste kontakt- og flørtemåneder er januar og november. I mars lokker jaktlysten på nytt og ukjent. Den beste tida for nye, uforpliktende erotiske eventyr er juli og august, kan det muligens være snakk om spontan ferieflørting? De som er i et fast forhold, bør finne på noe spennende sammen i januar og februar, mens den beste tida for å oppklare uoverensstemmelser er oktober. Da kan dere snakke åpent med hverandre om alt, også sexfantasier! Dette er fortrolighet som gir forholdet dybde. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Du er født til å lede, og tidspunktet for flittig bruk av denne egenskapen er nå. Bare husk å ta kontrollen med et lekent glimt i øyet. Hvorfor ikke sjekke ut en litt røffere type lek, hvor det ikke er tvil om hvem som er sjefen!

Jomfruen 24. august til 23. september

Jomfruer i veletablerte forhold kan komme til å oppleve året hvor den private lykken når toppnivå med mange minneverdige, rørende og intime øyeblikk. I februar er det som om verden kun består av dere to og dere svever over vanlige dødelige på en rosa sky av lyst. Kanskje det til og med ligger an til familieforøkelse? I april er du igjen klar til å oppfatte signaler fra verden utenfor din intime sfære, og nå er det de single jomfruers tid. De vil ut på kjærlighetens jaktmarker og søke bytte, og de yre vårfølelsene griper også de ellers så praktiske og jordnære jomfruene. Lykkeåret 2019 har spart det beste til slutt: Jomfruer får en ekstra porsjon erotisk lidenskap i desember! Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Nyt alle overraskelsene, og ikke nøl med å komme deg ut av komfortsona og den sedvanlige erotiske menyen. Spontan sex på kjøkkenbordet er vel så bra som den velkjente sengekosen og hvorfor ikke ta en hemmelig workout i den forlatte gymsalen etter trening? Lev ut din ville side – sammen med en du stoler på.

Vekten 24. september til 23. oktober

Det handler om lettbeint og spenstig erotisk åpenhet for alle vekter i 2019. Og det blir enda enklere enn vanlig å knytte nye vennskaps- eller erotiske bånd, det er bare å holde øynene åpne! Et hett møte i mars kan resultere i en affære, og det ser ikke verre ut i april. Single vekter vet hva de har lyst til: utforske nytt og ukjent terreng mens de våger seg ut på et seksuelt eventyr – det gjelder å ta initiativ! Vekter i etablerte forhold holder seg stort sett i rolig farvann, selv om de viser seg fra sin dristige side til våren. Årets første måneder kan by på problemer og stjernenes råd lyder: Er lufta gått ut av forholdet, eller det stort sett bare er krangling, er det bedre å komme seg på avstand. Der kan man ta et dypt pust, mens man betrakter forholdet og muligens oppdager at det er bedre å gå hvert til sitt. Ikke enkelt, men vekter som ikke liker å være single trenger ikke fortvile. Allerede i juni kan det dukke opp et menneske i livet ditt som passer veldig mye bedre! Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Innby elsklingen eller erotiske venner til en sexy fest med et motto. Moroa begynner allerede når dere bestemmer dere for kostymeringen og pynten, og da er det lett å glemme hverdagens eventuelle sorger!

Skorpionen 24. oktober til 22. november

Det er utsikt til forandringer i statusen, ikke bare når det gjelder sex og samliv, men også seksuelle preferenser. Du er en sjarmerende flørt, og når offeret sluker agnet, viser du deg plutselig fra en helt annen side. I 2019 bør forøvrig ingen forsøke å legge bånd på deg eller sette grenser. Det er helt uaktuelt! Single skorpioner har store muligheter for å lande en uventet seksuell erobring i mars, og det ser ikke verre ut i april. Flørt i vei, du har hellet med deg. Men husk å ta hensyn til den andres seksuelle behov, ellers blir opplevelsen bare halvparten så deilig. Skorpioner i faste forhold lengter etter en mer stabil basis for forholdet, og er ikke fremmede for å utvide forholdets status. De skal bare huske å være åpne for nye ideer, og gi seg selv frihet i ny og ne, særlig i april/mai. Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Mental styrke. Prøv å sette deg inn i den andres følelser og behov, og hvis du er i tvil er det bare å spørre. Og iverksette! Det nødvendige sexleketøyet – håndjern, vibratorer, bondage-utstyr bør være i beredskap. I mai og juni har du en usedvanlig „myk“ fase, som er perfekt til å fortelle elsklingen erotiske historier, mens dere gir hverandre sarte kjærtegn.

Skytten 23. november til 21. desember

Hvis vi skal tro stjernene, er det de som er født i skyttens tegn som har mest hell med seg i kjærlighet i 2019. Her er det mange muligheter for at ønsker går i oppfyllelse – men kanskje du allerede har følelser for mer enn en person? Grenseløs lidenskap serveres i januar, april, juni og juli. Ikke la deg blende, få fakta på bordet før du kaster deg ut i eventyret. Skytter som er solo har fritt valg på øverste hylle og kaster seg hodestups og selvsikkert inn i flørtingen. De er klare for det meste av erotiske eventyr i årets begynnelse, og hjerter erobres i april og mai. Det er store muligheter for at de slår seg varig sammen med januarflørten. Skytter i faste forhold, vil i april og juni forstå om de virkelig er tilfredse med eget seksualliv og om alle intime behov tilfredsstilles. De fortjener og vil ha alle ønsker oppfylt! Vårt kosmiske erotikktips for 2019: Blind dates. Vær oppfinnsom og invitér på ting som er helt hemmelig. Kanskje på et burlesk show eller strippeshow? Eller forkledd med gjensidig sjekking på bar? Erotiske fornøyelser er forprogrammert!

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.