Toys som passer til stjernetegnet ditt

med erotisk horoskop

Med erotisk horoskop

Stjerneastrologen Antonia Langsdorf har, spesielt for ORIONs kunder satt opp et lite erotikk horoskop for alle stjernetegn. Med matchende toys blir 2018 garantert et erotisk høydepunkt.

Steinbukken 22. desember til 20. januar

Steinbukken er interessert i å eksperimentere med erotikk, men ofte mangler tid til å hengi seg til lysta. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Gå på et erotisk party sammen med partneren din. Der glemmer du helt sikkert plikter og jobb!

Vannmannen 21. januar til 19. februar

2018 blir et toppspennende år for vannmenn hva erotikk angår. Men prøv å være litt mer egostisk i senga - det har begge igjen for i form av øket lyst. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Prøv noe nytt - lette piskeslag kan f.eks. virke svært pirrende!

Fiskene 20. februar til 20. mars

For fiskene blir det nye året romantisk, og kroppen er komplett innstilt på erotikk. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Erotiske massasjer fra topp til tå, og en sanselig olje under massasjen gjør opplevelsen enda mer lystfylt.

Væren 21. mars til 20. april

2018 byr på en masse erotiske eventyr for væren, og dens uuttømmelige fantasi skaper en herlige ideer. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Hva med en trekant? Og til å begynne med kan jo en dobbelvibrator gjøre susen, eller?

Tyren 21. april til 20. mai

I år blir det ingen bortkastede muligheter å melde om, tyren benytter enhver sjanse til å få en dose lyst og sanselighet. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Hva med en afrodiserende middag? Den kommer til å få en pirrende dessert!

Tvillingene 21. mai til 21. juni

I år bør tvillingene slippe løs den erotiske fantasien og være åpne for å teste nye erotiske ideer. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Hva med lenkelek? Hengi deg helt til lysta eller fikseringen av partneren med påfølgende kjæling.

Krepsen 22. juni til 22. juli

Det blir mye arbeid for krepsen i 2018, og det er viktig å planlegge slik at det også blir tid til erotikk. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Et øyebind lar deg oppleve en helt annen type sanselighet.

Løven 23. juli til 23. august

I 2018 ligger det an til krangling og stridigheter. Og i så fall kan sex bidra til å dempe spenningen mellom deg og partneren. Er du singel er det muligheter for at en affære på slutten av 2018 kan bli noe mer varig. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: I sexy undertøy blir kroppen din enda heitere!

Jomfruen 24. august til 23. september

Nye eventyr venter single jomfruer i mars og april. Jomfruer i faste forhold får et år fullt av erotikk - men husk å sette av tid til å dyrke partneren og sex til sommeren. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Hva med å teste et sexy rollespill?

Vekten 24. september til 23. oktober

Vekter bør tenke mer på seg selv i 2018 - ikke minst hva elskoven angår. Det beste er å snakke åpent og ærlig om erotiske ønsker. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Erotisk lektyre er akkurat det den fantasifulle vekten trenger.

Skorpionen 24. oktober til 22. november

Skorpionen erobrer alle hjerter i år. Er du i et fast forhold, kan du med hell skape avveksling i sexlivet. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: Lenking og håndjern er et hett tema i det nye året.

Skytten 23. november til 21. desember

Skytten bør riste av seg all beskjedenhet i 2018 og heller følge egen lyst. Det nye året bringer nemlig mange spennende erotiske eventyr med seg. Vårt kosmiske erotikktips for 2018: I årets andre halvdel bør du øve på dirty talk, det får deg nemlig i mål!

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.