Womanizer hos ORION

Den unike teknikken lar deg oppleve intensive lystfølelser

 • Stimulering av klitoris uten berøring
 • Ingen tilpasningseffekt
 • Ingen overstimulering
 • Muliggjør multiple orgasmer
 • Oppladbar per USB

En oversikt over alle womanizer modellene

Womanizer er velkjent som orgasmevidunderet på markedet - det er ikke uten grunn at den er en erotisk snakkis kvinner imellom. Det finnes ingen andre stimuleringsprodukter på markedet som muliggjør multiple orgasmer kun ved hjelp av berøringsløs stimulering med pulserende trykkbølger. En womanizer er verken dildo eller vibrator, den stimulerer klitoris utelukkende med pulserende trykkbølger. Og det er denne metoden som gjør womanizer så unik og uimotståelig.Utholdenhet, virkemåte og design - ORION har tatt de ulike womanizer modellene under lupa for deg. Her finner du utførlige tabeller, forklaringer på video og omfattende beskrivelser av de enkelte modellene - i denne womanizer sammenligningen forblir ingen spørsmål ubesvart. Og du får selvfølgelig også vite hvilke hemmeligheter som skjuler seg under betegnelsen Pleasure Air Technologie!

Akkurat nå har vi 7 ulike womanizer modeller i forskjellige utgaver. Alle apparatene har den enestående Pleasure Air teknologien. Den skaper sugeimpulser i ulik styrke fra lett til intensiv, som gir kvinner intensiv stimulering. Hver womanizer har også lyseffekt og lades via USB-port. Her finner du detaljerte opplysninger om de ulike apparatene.

Den lille: womanizer Starlet

womanizer Starlet garanterer intensiv stimulering du kan ha med deg. Lettvekteren i womanizer serien er bare 8,5 cm lang og er dermed det minste medlemmet i womanizer serien. Det betyr at den passer i enhver håndveske. Med womanizer Starlet kan du også nyte den unike Pleasure Air teknologien underveis. De pulserende trykkbølgene stimulerer klitoris uten berøring. womanizer Starlet har utskiftbare hetter og fire intensitetstrinn, som du enkelt regulerer med en taste. womanizer Starlet kjærtegner klitoris i hele 30 minutter av gangen og mange kvinner opplever intensive orgasmer. Når batteriet er tomt tar det bare en halv time før den er klar til innsats igjen. womanizer Starlet har en elegant form og finnes i tre ulike farger.

699 NOK

Den unike: womanizer Inside Out

womanizer Inside Out er den første womanizer som forener stimulering av klitoris uten berøring, med vaginal stimulering. Den øvre delen av womanizer Inside Out stimulerer klitoris med 12 pulserende intensitetstrinn. Den patenterte Pleasure Air teknologien sørger for at stimuleringen forgår helt uten berøring. Den nedre delen av womanizer Inside Out er en fleksibel vibrator. Den har 12 vibrasjonstrinn som den bruker til kyndig massasje av G-punktet. De ulike modusene reguleres separat. Kombinasjonen av klitorisstimulering uten berøring og G-punkt massasje er unik, og muliggjør kvinner opplevelsen av svært intensive orgasmer. En fulladet womanizer Inside Out byr på lyst pur i hele to timer. Den er vanntett og kan gjerne tas med i dusjen eller badekaret. Pulsatorhetta på womanizer Inside Out kan byttes. womanizer Inside Out fåes i elegant svart med edle, gyldne detaljer. Den kan oppbevares i tilhørig oppbevaringspose.

1.799 NOK

Perfekt underveis: womanizer 2GO

Det mest iøynefallende med womanizer 2GO, den nyeste modellen i womanizer familien, er den uvanlige leppestift-formen. Det diskret utseendet gjør at du kan ta dette sexleketøyet med overalt utan at noen kommer til å mistenke at du har et sextoy i veska. I motsetning til de andre modellene, har womanizer 2GO ei hette som beskytter selve stimuleringshetta til orgasmemirakelet. Og et annet høydepunkt er at womanizer 2GO er absolutt vanntett! Det betyr at du kan bruke den under dusjen eller i badekaret og nyte den innovative Pleasure Air teknologien der. 6 intensitetstrinn sørger for at du kan finjustere styrken på sugeimpulsene, og denne modellen leveres også med 2 stimuleringshetter i ulik størrelse, slik at du kan bytte som du ønsker, og finne den som passer deg best. Du får mange intensive og lystfylte øyeblikk i løpet av den 4-timers brukertida du har før den må lades – uansett om du er hjemme eller på reise!

 • Pleasure Air teknologi
 • 6 intensitetstrinn
 • hviskemodus
 • vanntett
 • ulike stimuleringshetter (også XL)
 • 4 timers bruketid på midterste trinn
 • lades via USB-port
1.549 NOK

1.199 NOK

Produktet for nybegynnere: womanizer Pro40

I womanizer serien er Womanizer Pro40 den perfekte modellen for nybegynnere på området sextoys. Womanizer Pro40 har 8 intensitetstrinn, med sugeimpulser fra mild til kraftig. Intensitetstrinnene reguleres med to taster. Hviskemoduset (svært stillegående) har nokså svake sugeimpulser, men til gjengjeld kan du bruke Pro40 i all hemmelighet omtrent overalt. Womanizer apparatet er også så lite at det passer i enhver håndveske. Skulle du overmannes av lyst underveis, er det ingenting i veien for at du ubemerket kan bruke et lite hverdagsmoment på deilig lystnytelse. Womanizer Pro40 skal sitte godt over klitoris og leveres derfor med stimuleringshetter i forskjellige størrelser (også i XL). Noe av det beste ved denne womanizer modellen er at den tåler vann. Pro40 er vanntett og blir gjerne med og gir intensiv stimulering i dusjen eller badekaret. Akkumulatorytelsen til Pro40 er 2 timer ved midtre stimuleringstrinn.

 • Pleasure Air teknologi
 • 8 intensitetstrinn
 • hviskemodus
 • vanntett
 • Lyseffekt
 • ulike stimuleringshetter (også XL)
 • 2 timers bruketid på midterste trinn
 • lades via USB-port

999 NOK

Den kompakte: womanizer W500 Pro

Womanizer W500 Pro er en sann lettvekter med sine 128 g. Det betyr imidlertid ikke at den står noe etter de andre modellene når det gjelder funksjon og stimulering. Womanizer W500 har 8 regulære intensitetstrinn, hvorav ett er et såkalt hviskemodus. De vanntette utgavene av W500 Pro har 12 trinn. Som Pro40 har også womanizer W500 Pro stimuleringshetter i forskjellig størrelse (også XL) som kan byttes ut. Noen modeller er til og med vanntette. Høydepunktet sånn utseendemessig er definitivt den flotte formen med Swarowski elementet på undersiden. Den ser nesten ut som et kunstverk med sitt abstrakte design og edle farge. Akkumulatorytelsen til W500 Pro er 4 timer på midtre stimuleringstrinn.

 • Pleasure Air teknologi
 • 8 intensitetstrinn
 • 12 intensitetstrinn for de vanntette utgavene
 • lettvekter med 128 g
 • hviskemodus
 • Noen modeller er vanntette
 • Lyseffekt
 • ulike stimuleringshetter (også XL)
 • 4 timers bruketid på midterste trinn
 • lades via USB-port

1.799 NOK

womanizer W500 Pro får du i mange farger og special editions:

Den fleksible: stimulatoren womanizer +Size

Stimulatoren womanizer +Size er det største womanizer apparatet. Det lange grepet gjør det enklere å bruke womanizeren i litt avanserte sexstillinger. Dette stimuleringsapparatet er også utstyrt med ekstra store betjeningstaster, slik at det blir enklere å justere de 12 intensitetstrinnene. +Size modellen har også et hviskemodus, og som kjent fra de andre utgavene av womanizer, kan du velge mellom ulike stimuleringshetter (også XL) til womanizer +Size. Apparatet er, i likhet med Pro40 og W500, vanntett og det lar deg oppleve deilige orgasmer i badekaret eller under dusjen. Akkumulatorytelsen til womanizer +Size er 4 timer.

 • Pleasure Air teknologi
 • 12 intensitetstrinn
 • hviskemodus
 • den største womanizer modellen
 • vanntett
 • Lyseffekt
 • ulike stimuleringshetter (også XL)
 • 4 timers bruketid
 • lades via USB-port

1.799 NOK

Oversikt over alle womanizer modellene

Feature InsideOut Starlet 2GO Pro40 W500 Pro +Size W100 Swarovski
Stimulering av klitoris uten berøring
Multiple orgasmer er mulig
intensitetstrinn 12 4 6 8 8 / 12 (alt etter modell) 12 5
Hviskemodus 42 dB
Oppladbart akkumulatorbatteri, USB-port
Utskiftbare stimuleringshetter
XL hetta
100% vanntett
Med ekte Swarovski element
Mål 19,2 cm 8,5 cm 13 cm 16 cm 12,5 cm 21,5 cm 16 cm

Bruk av stimuleringsapparatet og ekstrautstyr

Pleasure Air teknologien er en helt nye stimuleringsteknologi. Denne teknologien muliggjør stimulering av klitoris med trykkbølger, uten berøring. Åpningen til womanizer holdes rett over klitoris. Hetta skal omslutte klitoris komplett, slik at det skapes et vakum når apparatet skrus på. I begynnelsen må du prøve deg fram for å finne ut hvilken hettestørrelse som passer best til deg. Når du føler at hetta sitter perfekt, skrur du apparatet på. Du bestemmer apparatets stimuleringstrinn med justeringsknappen. Skulle du ha innstilt for kraftig intensitet, er det bare å skru av womanizeren med Av/På-knappen. Et lite tips: Bruk en vannbasert glidegel sammen med womanizeren. Da kan du bevege den litt fram og tilbake over klitoris og oppleve en enda mer intensiv orgasme.

Etter bruk kan du ta av silikonhetta og rengjøre den med vann og et rengjøringsmiddel for sexleketøy. De vanntette utgavene kan du uten problem rengjøre under rennende vann. Alle andre utgaver kan tørkes av med en fuktig klut. Skulle du få behov for å bytte ut hetta etterhvert så byr ikke det på problemer. Ekstrahetter kan kjøpes enkeltvis. Oppbevaringsposer til sikker lagring kan også kjøpes ekstra.

Spørsmål vi ofte får

Hvilke fordeler byr womanizer Pro på sammenlignet med en vanlig vibrator?

Forskjellen mellom en womanizer Pro og en vibrator ligger i måten de stimulerer på. Teknikken til womanizer Pro er ikke basert på vibrasjon, men pulserende trykkbølger. I motsetning til en vibrator muliggjør det intensivert stimulering uten berøring. Womanizer Pro stimulerer klitoris og det er raskere og enklere å oppnå intensiverte orgasmer – det er til og med mulig med multiple orgasmer, fordi overstimulering unngås.

Er womanizer vanntett slik at jeg kan bruke den i badekaret?

Det kommer an på modellen. Apparatet Pro40, noen utgaver av W500 og womanizer + Size er vanntette og kan uten problemer brukes i badekaret eller under dusjen.

Er en womanizer egnet for kvinner som har vanskelig for å oppnå orgasme?

Det svarer vi et høyt og tydelig JA! på. Den svært presise stimuleringen og de ulike stimuleringshettene gjør det mulig for kvinner som hittil har hatt problemer med å oppnå orgasme å få nyte denne deilige lykkeopplevelsen i løpet av kort tid. En brukerstudie viser, at i en gruppe med 60 deltakere var det mer enn 50% av dem som oppnådde en orgasme på under 1 minutt. 76% av testerne fikk en orgasme de opplevde som svært heftig. 73% fikk multiple orgasmer. Hele testen kan du lese her.

Jeg er helt fersk på området sextoys – er en womanizer egnet for nybegynnere?

Ja. womanizer er velegnet til alle kvinner. De ulike intensitetstrinnene gjør, at også nybegynnere kan nyte deilige lykkestunder med womanizer. Det kan være lurt å velge kraftigere impuler og intensitetstrinn etter hvert.

Kan jeg bruke womanizeren sammen med mannen min?

Klart det! Womanizeren er ikke bare laget for deilige solostunder. Erfaring viser, at det nærmest er motsatt – womanizer er en absolutt berikelse for elskovsleken sammen. Mange nye muligheter oppstår og du kan til og med oppleve herlig opphissende moment i stillinger hvor mannen din egentlig spiller hovedrollen.

Hvorfor lyser womanizeren noen ganger rødt og andre ganger grønt?

Apparatet lyser gjennomgående grønt. Batteriet er fulladet.
Apparatet lyser gjennomgående rødt. Apparatet er klart til bruk.
Apparatet blinker grønt: Batteriet må lades
Apparatet blinker rødt: batteriet er nesten tomt,apparatet må lades.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.