Selvtilfredsstillelse

Tips & toys til het sololek

Hvorfor solosex

  • Avslapning for kropp & sjel
  • Utløser lykkehormoner
  • selvbestemte orgasmer
  • bedret kroppsbevissthet
  • styrker hjerte og blodomløp

Selvtilfredsstillelse forbederer sexlivet.

Den som masturberer regelmessig, blir bedre kjent med egen kropp og utvikler mer selvsikkerhet, og utvikler individuelle teknikker for å nå høydepunktet. Alt dette er faktorer som har en positiv innflytelse på parsex, og som kan føre til intensiverte felles orgasmer. Så unn deg tid for deg selv for å oppdage kropp og lystpunkter. Finn ut hva som er godt for akkurat deg.

"Når du først har funnet ut hva du liker, så kan du gjerne vise partneren din det." Sexolog Anja Drews

"Jeg er en fantastisk elsker fordi jeg øver med meg selv hver eneste dag." Woody Allen

Fingertoys & Minitoys

Ikke dropp forspillet under solosex! Opplev din egen kropp sakte og med nytelse, og finn alle lystpunktene du etterpå kan stimulere til høydepunkt.

Toys med sugekraft

Man kan kanskje ikke akkurat kysse seg selv, men det er likevel mulig å nyte sugefølelser under solosex. På alle lystpunktene! Brystvorter, penishode, klitoris, pung - kanskje til og med samtidig?

Staute hjelpere for G-punkt & klitoris

Uansett om du er single eller gressenke - du finner hotspot-ene dine alene også, i alle fall med disse hjelperne for hånden. Og når du har funnet lyststedene - vis mannen i ditt liv veien!

Masturbatorer & Sleeves

Boks, lommemus eller sjømannsbrud - kjært barn har mange navn, og masturbatorer gir et ekstrakick under selvtilfredsstillelsen. Men sleeves kan også gi tilleggspirring, hvis du bruker dem "på vranga".

Analplugger & Prostatatoys

Multippel stimulering høyner sannsynligheten for orgasme. Du kan f.eks. bruke en analplugg under selvtilfredsstillelsen. Menn kan også bruke spesielle toys som stimulerer prostata.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.