Sexleketøy? 5 grunner

  • Variasjon i sengehalmen
  • Selvtilfredsstillelse
  • Å prøve noe nytt
  • Tilleggsstimulering
  • Øket lidenskap & mer nærhet

Variasjon i sengehalmen

Hvis du gjerne vil ha et kick i sexlivet, så er sexleketøy akkurat det du trenger. Man kan oppdage hverandre på nytt og oppdage nye erogene soner. I tillegg gir det enda mer intensiv stimulering og nye følelser. Kort sagt avveksling!

Selvtilfredsstillelse

Liker du å forkjæle deg selv, og vil bli enda bedre kjent med din egen kropp? Ved å bruke et sexleketøy under masturbasjonen høyner du lystfølelsen og kan oppdage nye lystpunkter. Ikke minst kan du lære hvordan du best stimulerer disse punktene, hvilket er en stor fordel også under elskovslek.

Å prøve noe nytt

Å oppleve erotiske eventyr sammen fremmer samhørigheten i et forhold. Gleden ved å eksperimentere og å leve ut fantasier kan vekke helt ny lidenskap og høyne begjæret etter partneren.

Tilleggsstimulering

Sexleketøy gir et element av overraskelse og spenning til forspillet og sex-en. Motorkraft gir mer intensiv stimulering. Og til og med en trekant er mulig. Vibratorer, dildoer eller lignende kan gi deg følelsen av deilig, dobbel stimulering, og det er bare å nyte.

Øket lidenskap & mer nærhet

Nærhet og intime øyeblikk sammen, er grunnlaget for et intakt parforhold. Å oppleve erotiske moment sammen, å fortelle hverandre sine erotiske fantasier og å gå på oppdagelsesreise på hverandres kropper, binder forholdet tettere sammen og fremmer tilliten. Det er de perfekte forutsetningene for lidenskap og glede over å eksperimentere.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.