Analsex

tips & toys til anal for første gang

Sånn funker det

  • Avslapning
  • Forspill
  • Tøyning
  • Glidegel
  • Tålmodighet

Deilig? Trangt? Uanstendig? Forbudt?

Hva er det egentlig som gjør analsex så spennende? Det er mange par som har lyst til å finne ut akkurat det, men som ikke helt tør. Og det på tross av, at anus med sine mange nerveender, er en av våre mest erogene soner, og analsex av mange forbindes med stor lyst.

Den viktigste forutsetningen for analsex med nytelse, er at dere har tillit til hverandre. Den perfekte forberedelsen før analsex er bruk av ANALTOYS. De avspenner musklene og forbereder til den nye erfaringen, mens man samtidig har full kontroll. Så vær modige og kjøp det første anale leketøyet til erotiske eksperimenter.

Forresten: Prostata gjør at menn også nyter analsex, og et rollebytte kan være svært opphissende.

Forberedelser

For uhemmet å kunne nyte analsex, anbefaler vi at dere bruker en analdusj til rengjøring av anus. I tillegg bør dere ha spesialkondomer og en anal glidegel parat. Hvis man vil, kan man også trene med små analplugger i forveien.

Avspenning & forspill

Slapp av! Unn dere et langt forspill inklusive helkroppsmassasje og intensiv stimulering, slik at dere er helt avslappet og i riktig stemning.

Anusmassasje & tøyning

Musklene i anus må også tøyes lett og forberedes. Her gjelder det å være tålmodig, men det virker fint med fingertoys til anusmassasje og også smått analt leketøy. Fingre og tunge kan også brukes.

Den første gang med anale toys

Fleksible, lett bøyelige analtoys eller analstaver og -kjeder er godt egnet som nybegynnertoys. Analkjedene har kuler i ulik størrelse, som føres inn litt etter litt. På den måten er det opp til deg hvor langt du vil gå.

Analtoys for eventyrlystne

Du har kjempelyst til å prøve analsex, men har ikke lyst til å begynne med nybegynnertoys? Da har vi noe leketøy her for viderekomne.

Prostatatoys & rollebytte

Heteroseksuelle menn kan oppleve enda mer intensive orgasmer gjennom stimulering av prostata. Det kan også være kjempespennende å bytte roller og overlate kontrollen til kvinnen.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.