Prostata

det maskuline lystpunktet

Og hva bevirker det?

  • ereksjonen inntrer raskere
  • ereksjonen er hardere
  • ereksjonen er mer stabil
  • kortere stimuleringstid (quickiemodus)
  • intensiverte orgasmer

Slik fungerer det

Penis regnes for å være mannens viktigste erogene sone. Det er imidlertid kjent, at det finnes et annet lystpunkt i den mannlige kroppen, som kan fremkalle orgasmer av et mer intensivt slag enn de som oppstår ved penisstimulering. Punktet vi snakker om er prostata, også kalt p-punktet.

Denne lystbringende kroppsdelen er hittil viet svært lite oppmerksomhet. Men med litt fingerferdighet og de riktige hjelpemidlene, kan kjertelen gis vidunderlig forkjæling, f.eks. med en prostatamassasje. Prostata er i grunnen noe sånt som mannens g-punkt, og den kan tilføre (par)sex-en helt ny type lyst.

Beliggenhet

Prostatakjertelen (også kalt blærehalskjertel) er på størrelse med ei valnøtt og ligger som en ring rundt den indre enden av urinrøret.

utvendig prostatamassasje

Veibeskrivelse for stimulering utenfra

Rett under pungen, i retning after, finner du et hårløst, litt mykt område med en diameter på ca. 2 cm. Under det ligger prostata.

Siden det følsomme punktet ligger i kroppens indre, må man bruke litt mer trykk for å kunne stimulere p-punktet utenfra. Vibrasjonene som rettes mot dette punktet stråler helt ned til penisrota, og fordobler på den måten nytelsen.

innvendig prostatamassasje

Veibeskrivelse for stimulering innenfra

Prostata ligger ca. 5-7 cm inni anus og i retning magen. På stedet finner man en myk hevelse og vevet føles litt svampaktig. Og en ting er sikkert: Du vet det når du har funnet det riktige punktet ;)

Du trenger et bøyd leketøy med anatomisk korrekte krumninger når du skal prøve å treffe det skjulte punktet. Eller du bruker et helt fleksibelt toy.

Tilbehør

Men før nytelsen må du treffe noen forberedelser

Tøm blæra! Når prostata stimuleres kan det oppstå en følelse av at man må late vannet. Er blæra tom, så kan du bare ignorere den følelsen. Har du lyst til å nye oral stimulering rundt p-punktet, så er renslighet et absolutt krav. Det betyr tarmskylling! Husk at tarmen ikke produserer egen fuktighet. Derfor er det smart å bruke en vannbasert glidegel.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.