Penispumpe

erotisk potenstrening med mer

Effekt

 • mer utholdenhet
 • øket stabilitet
 • sterkere blodgjennomstrømning
 • intensiv stimulering
 • øket lengde & omfang

10 fakta om penispumper

 • 100.000 nordmenn har allerde brukt ei penispumpe.
 • 3,4% av alle toys vi selger til Norge er penispumper.
 • Opptil 23,5% av kjøperne er kvinner.
 • De mellom 21 og 30 år kjøper 10% av pumpene.
 • Det er like mange som i gruppen over 70 år.
 • De fleste pumpene kjøpes av kunder i alderen 51-60 år.
 • Vi sender omtrent like mange penispumper til alle deler av landet.
 • De fleste pumpene selger vi i desember.
 • De færreste i juli.
 • 10% av alle kjøpte penispumper er automatiske pumper.

Kilde: ORION (2016) & Statista

Og sånn virker den

Penispumper virker med undertrykksmetoden. Etter at penis er innsatt med glidegel, føres den inn i sylinderen og den myke mansjetten skal sitte stramt rundt penisrota. Så skapes et kraftig undertrykk, blodet strømmer inn i svampecellene og sørger for at penis stivner. Med en trykkventil kan man til enhver tid slippe ut trykket.

Tips: Barbér intimområdet rundt penis før du bruker pumpa. Da slipper du at det lugger vondt.

Ulike typer penispumper

 1. Mansjett
 2. Ventil
 3. Slange
 4. Pumpeball
 5. Saksegrep
 6. Trekkhåndtak
 7. Digital visning
 8. Trykkangivelse
 9. Motor

Penispumper til potenstrening

mer utholdenhet, mer stabilitet, øket lengde & omkrets

I tillegg til regelmessig trening med penispumpe, kan også andre toys, som f.eks en penishodetrener øke potensen. Penisringer støtter i tillegg ereksjonen og en pleiende salve avrunder potensprogrammet.

Penispumpa som sextoy under forspillet

La sexpartneren overta kontrollen over pumpa

Hvis pumpa tas med under forspillet, kan pumpebruken kombineres med en helkroppsmassasje, og massasjegel forenkler prosedyren med å tre på sylinderen. Skulle det oppstå en praktfull ereksjon, så kan denne støttes med penishylster, -ringer eller -løkker slik at den forlenges.

Penispumpa gir avvekslende selvtilfredsstillelse

Nyt leken mellom oppbygging av trykk og trykkutslipp

Først kan mannen nyte den sugende følelsen av pumpa mens prostata samtidig kan stimuleres av f.eks. en spesiell plugg. Så fikseres ereksjonen med en penisring og masturbatoren kan tas i bruk.

Penispumpa som kickstarter

Når hodet er beredt, men kroppen ikke er like klar

For å komme i stemning er det deilig å kjæle med penis med massasjeolje før den automatiske penispumpa tas i bruk. Ekstrakicket skapes når man samtidig bruker en vibroplugg til prostatamassasje. Ved så sterk stimulering oppstår en kraftig ereksjon som kan støttes med en penisring.

Penispumpe, også kalt vakumpumpe eller undertrykkspumpe, ble tidligere ofte anbefalt av lege til behandling av potensproblemer. Men det er lenge siden penispumpa kun var et medisinsk hjelpemiddel eller en mekanisk ereksjonsassistent. De blir ofte brukt som sexleketøy, hvor de er en del av forspillet slik at penis raskere blir stiv. Ved regelmessig trening kan det selvfølgelig også oppstå en effekt som forlengelse av penis eller et større penisomfang. Men selve forlengelsen av penis er ikke den beste effekten man kan få av pumpa. Den virker også som en masturbator under selvtilfredsstillelse, da den simulerer oralsex. I tillegg føles det ekstremt stimulerende når blodet flyter inn i svampelegemene ved hjelp av undertrykk. Tips til forspillet: La sexpartneren din overta pumpejobben! For at ereksjonen skal vare lengst mulig, anbefaler vi bruk av penisringer eller penismansjetter, slik at effekten av blodoppdemningen forlenges. Den som er mer interessert i effekten av trening med penispumpa, kan komplettere med potensfremmende salver og bruke en penisexpander.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.