& menn
Damers orgasmetriks

Det er ingen kunst å komme

Sexologen gir tips

 • lær deg selv å kjenne
 • tren opp bekkenbunnen
 • forfør øyne & nese
 • varme til lystens sentrum
 • kjenn deg sexy & føl velbehag

Det er ingen kunst å komme

Man hører til stadighet om kvinners multiple orgasmer og den nyoppdagede evnen de har til å ejakulerer - eller squirte. Men hva hjelper all denne begeistringen for den kvinnelige orgasmen, når det fortsatt er et faktum at mange kvinner har et problem med å oppnå en i det hele tatt . Det har vi selvfølgelig liten lyst til å bare akseptere, og derfor har vi hentet inn proffe tips, og satt sammen ei liste over toys som kan hjelpe. Vårt lille bidrag til bedring av orgasmeevnen din, slik at orgasmesannsynligheten din tiltar og kvaliteten til dine framtidige orgasmer heves.

Og hva kan du som kvinne bidra med selv

 • utforsk deg selv
 • masturbér! Regelmessige orgasmer høyner sannsynligheten for orgasme
 • tren opp de intime musklene

Hva kan en partner bidra med

 • utvid forspillet og bruk fantasien
 • gi oralsex & bruk fingrene kreativt
 • gi henne tid & ikke skap tidspress
Lystpunkter

Avslapning & forberedelser

Stress, anspenthet og press er den kvinnelige orgasmens fiender. Det betyr at dere må ta dere god tid og unne dere litt sanselig avslapning for å komme i stemning. I et sexy undertøysplagg føler du deg sexy, og med et par elskovskuler trener du opp de intime musklene. Samtidig gir de deg en deilig, eggende følelse og du blir "oppvarmet".

Forspill Forspill Forspill

Vi får ikke gjentatt det ofte nok: Forspillet er forutsetningen for at en kvinne skal komme i rett stemning. Bruk den sanselige fantasien, vær kreative og først og fremst - ta dere god tid og sørg for nok og god stimulering.

Orgasmevidunderet Womanizer

Denne utvendige vibratoren har revolusjonert sexleketøyenes verden med stimulering uten berøring. Oppfinneren Michael Lehnke snakker til og med om orgasmegaranti! Så skaff deg en Womanizer og sjekk ut den helt unike stimuleringen. Her finner du all info om Womanizer »

Toys til klitoris & U-punkt

De fleste kvinner oppnår enklest en klitoral orgasme. Vi har de beste toys-ene for å oppnå intensive høydepunkt på nettopp det viset.

Toys til stimulering av G-punktet

Gi dere ut på leting etter det guddommelige punkt - G-punktet! Skattejakten blir garantert en suksess med fleksible, lett buede eller spesielle g-punkt toys.

Parprodukter som gir mer intensive orgasmer til kvinner

Prøv å ta med sexleketøy i sexleken - HUN får intensiv stimulering og sammen kan dere oppdage nye veier til orgasme. Dere kan nyte sex mer avslappet og kanskje kan dere til og med oppnå felles høydepunkt.

Multippel stimulering

Ikke legg all energi på et sted, sats heller på dobbel stimulering. Og de som virkelig vil gi alt, kan ty til toys som kan stimulere 3 steder samtidig.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.