Sexy undertøy? - 5 grunner

  • Sex med variasjon
  • Intensiverer forholdet
  • Forførelse
  • Øket selvsikkerhet
  • Fremhev dine sexy attributter

Sex med variasjon

Sexy undertøy kan gjøre en velkjent kropp ny og spennende. Og ikke minst - man ser den med nye øyne. Når nøringer løsnes, hekter åpnes eller åpninger finnes, oppdager man samtidig nye kjælemuligheter - og pirringen av det ukjente lar det krible ordentlig mens man utforsker nye sexvariasjoner.

Intensiverer forholdet

Kroppslig nærhet styrker bindingen mellom partene og intensiverer forholdet. Når man tør å vise seg for elsklingen i sexy undertøy beviser det tillit, og under den gjensidige utforskningen av kroppen blir man intimt kjent med hverandre. Mån åpner seg for hverandre og oppdager partnerens erotiske forkjærligheter.

Forførelse

Ingenting sier: ''Jeg vil ha deg - med det samme!'' tydeligere enn sexy undertøy. Og det trenger ikke alltid være en gjennomført helkroppsstyling - noen ganger kommer du langt med ei dristig strengtruse eller litt sexy netting. Så smyg kroppen inn i maskene og sørg for en uforglemmelig overraskelse.

Øket selvsikkerhet

I sexy undertøy føler man seg attraktiv og mer selvsikker. Og ikke bare når det gjelder å forføre elsklingen. Som en liten hemmelighet under hverdagsklærne gir sexy undertøy sanselig selvsikkerhet og en utrolig erotisk utstråling.

Fremhev dine sexy attributter

Alt ettersom hvor sensuelt undertøyet er i snittet, fremhever det områder av kroppen du gjerne vil understreke, og skjuler eller jukser litt med andre steder. Heve, forme, skjule - Push'n Pimp er trendy og lov for å iscenesette deg selv på best mulig måte.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.