Erotiske gaveideer til jul

ORIONs gaveguide

  • Overrask elsklingen din
  • Hverdagserotikk
  • Nyt sanselige opplevelser sammen
  • Ei pirrende jul
  • Gi med hjertet

Her er våre julefavoritter

Gi med hjertet

Pargaver er perfekte til jul. Gleden ved å velge rett produkt, og den kåte forventningen det skaper, gir deilig kribling. Og når dere så pakker opp gaven sammen, kommer en uimotståelig lyst til å teste med det samme. Da er det bare å holde ut alle julas familiesammenkomster og glede seg til de felles, sanselige paropplevelsene etterpå.

sexleketøy i sanselig rødt

Ta en titt »

Gi deg selv i gave

Handle sexy undertøy »

Orgasmemirakelet
Womanizer

Den perfekte gaven »

Små overraskelser

Erotiske minis »

Syndig og sexy i rødt

Ta en titt »

Sexy i svart

Ta en titt »

Esker & sett gir enda mer avveksling

Greier du ikke bestemme deg? Da kan det være smart å velge et sett å legge under juletreet. Et pirrende sett inneholder mange erotiske lekemuligheter og gir nye spennende opplevelser.

Unn deg noe nytt!

Eksklusive julegaver som garantert blir satt pris på. Hvis du ikke beholder dem for deg selv, da ...

For dristige ...

Det må ikke bare handle om kos og hygge hele jula. Slå et slag for røffere lek ...

Førjulsstresset kan masseres vekk ...

Erotikk har alltid sesong

Sexy pinup
kalendre 2019

Veggpynten du MÅ ha »

Erotiske gaver - sanselige
overraskelser i jula

Det er særlig i jula, at erotiske gaver sørger for kriblende, herlige øyeblikk. Når du overrasker med en av våre julefavoritter, blir det ei jul full av deilig avveksling, enten det er en gave til elsklingen, deg selv eller en dere kan bruke sammen. Sanselig undertøy er noe av det mest erotiske du kan gi bort. Det er en gave som passer til alle anledninger, og det er moro både å gi og få. Forførerisk undertøy er dessuten en tidløs gave som gir den som bruker det en utrolig sexy selvtillit og den som får se det - vel - finnes det noe mer lekkert enn en kropp i et sexy plagg? Vårt sexy og julete undertøy i svart gir deg en elegant, sensuell look i jula. Og velger du sexy plagg og et sexleketøy i sett, er dette en svært pirrende gave. Alle mulige typer sextoys er tidløse gaveideer som fortsetter å sette fri erotiske fantasier i lang tid. Med et sexleketøy blir det fart på sexleken og det blir alt annet enn kjedelig, siden du stadig kan forføre med nye ideer. Med erotiske gaver kan du overraske elsklingen din og oppdage helt nye sider av sex. Og det er opp til deg om du gir den sexy gaven på et tidspunkt hvor dere kan teste med det samme, eller om du sørger for å gi den slik at dere må vente en stund før dere får testet sexleketøyet. Det kan bli noen svært opphissende timer, fulle av sanselig forventning, og når tida er inne blir nytelsen enda større.

Erotiske gaveideer - pirrende
gavesett eller variere selv?

Sexy gaver kan du sette sammen etter din egen smak, eller du kan velge blant våre ferdige gavesett. Gaveforslagene er delt opp i ulike kategorier. Med små, sanselige gaver som vibroegg, øyemasker eller elskovskuler, kan du overraske sånn innimellom eller som ekstragave hengt på gaveinnpakningen. Skulle juleforberedelsene bli litt stresset, kan du gi en gave som passer til sanselige massasjer, og på den måten sørge for velfortjent avslapning. Eksklusive gaver derimot, som for eksempel en masturbator eller en Womanizer, skaper kjempeglede hos mottakeren. Og med en sexy pinup kalender gir du sexy glede i måned etter måned i hele 2019! En fin gave til deg selv! Skulle du kjenne noen som har vært frekke eller ugreie i året som gikk, så finnes det mange sexy gaver i sortimentet som passer - sextoys fra serien Fifty Shades of Grey og Fifty Shades Darker byr på et stort utvalg av toys og tilbehør som passer både for fans av lenking og bondage. Sett fri den pirrende fantasien og overrask deg og elsklingen, eller begge to, med gaver som forfører!

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.