Erotiske gaveideer

ORIONs gaveguide

  • Overrask elsklingen din
  • Hverdagserotikk
  • Nyt sanselige opplevelser sammen
  • Gi med hjertet
text('content.ad.title')

er er kundenes favoritter

Gi med hjertet

En pargaver er den perfekte gave. Den kåte kriblingen i underlivet begynner allerede når gaven kjøpes, intensiveres mens du venter på at den skal pakkes opp, og det blir umulig å ikke teste den med samme. Gled dere til sanselige stunder sammen.

Sexy undertøy

Unn deg følelsen av å ha sex undertøy under hverdagsklærne, og gled deg til overraskelsen når du pakkes ut ...

Esker & sett gir enda mer avveksling

Vanskelig å bestemme seg? Hvorfor ikke velge et sett? Med et sett kan dere utforske nye, spennende muligheter sammen.

Unn deg noe nytt!

Eksklusive gaver som garantert mottas med glede. Med mindre du beholder dem selv ...

For dristige ...

Fått nok av nusselig kos og hygge? Klar for røffe tak ...

Massér vekk hverdagsstresset ...

Erotiske gaver - sanselige
overraskelser til enhver anledning

Du skaper alltid deilig, kåt kribling der nede med en erotisk gave. Overrask elsklingen med en av våre utvalgte favoritter eller gi deg selv en velfortjent gave, og sørg for avveksling i hverdagen. Sexy undertøy er en av de mest erotiske gavene som finnes, og det er gaven til enhver anledning, som alltid mottas med et smil. Forførerisk undertøy er alltid aktuelt og gir en utrolig sexy følelse under bruk, som lar deg utstråle en uimotståelig sanselighet. Med sexy, svart undertøy fra vårt utvalg blir du henrivende sexy, ikke minst under elskovsleken, i kombinasjon med et spennende sexleketøy.

Erotiske gaveideer - pirrende
gavesett eller variere selv?

En erotisk gave kan du sette sammen etter egen smak, eller gjøre det enkelt med et av våre gavesett. Gavene er delt opp i forskjellige kategorier. De små gaveideene som vibroegg, øyemasker eller elskovskuler kan du overraske med sånn innimellom eller legge dem til en gave som et sexy tillegg. Når livet er hektisk, kan du overraske med en gave til sanselige massasjer og skape velfortjent avslapning. En eksklusiv gaveidé som f.eks. en Womanizer eller en masturbator gleder både kvinner og menn! Skulle du kjenne en som har vært frekk og ulydig - vi har den passende, erotiske gaven! Sextoys fra seriene Fifty Shades of Grey og Fifty Shades Darker byr på et stort utvalg gaver for de som elsker bondage eller lenking. Her er det bare å gi den erotiske fantasien fritt leide, og overraske en uoppdragen elskling med en forførerisk gave.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.