Erogene soner
Lystpunkt fra A til U

Vi vil at du skal nå topp-punktet under sex, så her har vi satt sammen et utvalg av passende toys for alle kroppens lystpunkter, slik at du kan stimulere til punkt og prikke.

Lystpunkter

Nyhet: A-punktet

Et kvinnelig lystpunkt som først i de senere årene har stått i oppmerksomhetens sentrum. Og det på tross av at man(n) antakelig har streifet borti punktet flere ganger på leting etter det mer berømte g-punktet. Det supersensible -punktet kalles også AFE-sonen (Anterior Fornix Erogenous Zone) og befinner seg mellom g-punktet og livmorhalsen - plassert i retning magen. Når dette området stimuleres, høynes produksjonen av fuktighet, og muligheten for multiple orgasmer øker. Den litt skjulte beliggenheten krever et svært fleksibelt og langt toy.

Erotisk trend: P-punktet

Det var lenge sånn, at skjulte lystpunkter som man bare måtte trykke litt på for å oppnå orgasme, var en kvinnelig hemmelighet. Men med p-punktet har det endelig dukket opp en sone, som også gir menn uforglemmelig intensive følelser. P-en står nemlig for prostata, og stadig flere - også heterosexuelle - menn oppdager prostatamassasjens pirring. Punktet ligger ca. 5-7 cm dypt inne i after, retning magen, og er enklest å stimulere med et lett bøyd leketøy. For at opplevelsen skal bli best mulig anbefaler vi å bruke rikelig med glidemiddel.

Overraskelsen: U-punktet

Mange kvinner kjenner den opphissende følelsen som kommer når de er tissetrengt og blæra er full. Og det er ikke så merkelig. Vevet rundt urinrøret er svært ømfintlig og derfor lett pirrelig. Halvveis mellom klitoris og vagina ligger det en sone som er ytterst mottakelig for stimulering, og som i lystens leksikon kalles u-sonen. En utvendig vibrator er best egnet til å forkjæle dette området.

Klassikeren: G-punktet

Dette punktet kunne gjerne kalles gledespunktet, men G-punktet er egentlig oppkalt etter mannen som oppdaget det, en Herr Gräfenberg. Siden 50-tallet har kvinner og menn begitt seg ut på leting etter det legendære punktet, med mer eller mindre hell. Det befinner seg på ca. 5 centimeters dyp inne i skjeden, retning magen. Den lett hvelvede sonen har en diameter på ca. 2 cm, og føles, i motsetning til resten av skjeden, ru ut. Dette magiske punktet blir først en erogen sone når kvinnen er lett opphisset. Et leketøy med en lett dreid, fortykket tupp eller formbare toys er en god hjelp når man skal finne selve Godpunktet.

Det åpenbare: K-punktet/C-punktet

Bare for å ha sagt det: Vi er ikke i hoppbakken. Nei, her er det snakk om et ytterst sensibelt lystpunkt hvor flere tusen nerveender samles - det er selvfølgelig klitoris det handler om. Den lille knappen gjemmer seg i topp-punktet på de indre skamleppene, og sveller opp under opphisselse. Det er bare en liten del av klitoris som er synlig, men den rekker dypt inn i den kvinnelige kroppen og gir intensive orgasmer når den stimuleres. Womanizers enestående teknologi, som stimulerer uten berøring, er ypperlig til pirring av akkurat denne sensible sonen. Også toys med en spesiell klitorispirrer forkjæler målrettet det lille lystpunktet.

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.