GaveGUIDE
erotiske gaveideer

Erotiske gaver

  • overrask din kjære
  • erotikk til hverdagsbruk
  • sanselige opplevelser sammen
  • opphissende julestemning
  • gi med hjertet

Erotisk småtteri er den perfekte gave. Så hvorfor ikke overraske elsklingen din med ei lita pakke? Allerede mens den pakkes opp stiger den kriblende forventningen, og det beste er at dere kan nyte gaven sammen! Mange ganger ;) En erotisk gave er også velegnet til et hett bekjentskap, venner med visse fordeler eller den hemmelige affæren - slike gaver gjør nemlig sex-en enda heitere! Og ikke minst er en sanselig gave en hit på fest eller som en liten oppmerksomhet til venner og kjente. Det er jo lov å gi bort med glimt i øyet. Så ta en titt på det store utvalget vårt og gi med hjertet.

En erotiske gave er alltid en pirrende overraskelse

Man blir lykkelig av å gi, og med erotiske gaver gir man dobbel glede. Og gavefinneren vår hjelper deg. Vi tilbyr spesielle gaveideer til enhver anledning, uansett om det er hete bursdagsgaver, erotiske bryllupsgaver, tvetydige festgaver eller en sexy gave bare sånn - sats på en original gave og overrask elsklingen, affæren eller gode venner. Det blir gaver som lover for store opplevelser, for våre erotiske gaveideer og gavetips får virkelig fart på hverdagen.

Erotiske gaveideer – spennende gavesett eller kombinere selv?

Erotiske gaver kan du sette sammen etter eget ønske, eller gi bort et av våre erotiske gavesett. Der er gavene oppdelt i kategorier. Med små gaver som vibroegg, øyemasker eller elskovskuler kan du overraske mannen din eller deg selv med en liten gave innimellom, eller som sexy tilleggsgave. Velger du å gi en eksklusiv erotisk gave som f.eks. en Womanizer eller masturbator, blir både menn og kvinner utrolig glade for det! I seriene våre Fifty Shades of Grey eller Fifty Shades Darker finner du et stort utvalg av sexleketøy som også gleder tilhengere av bondage. Velg med stor fantasi og la elsklingen din få en skikkelig erotisk overraskelse!

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.