5 grunner som taler for sexy undertøy

5 grunner som taler for sexy undertøy

1 Sex med variasjon

Sexy undertøy kan gjøre en velkjent kropp ny og spennende. Og ikke minst - man ser den med nye øyne. Når nøringer løsnes, hekter åpnes eller åpninger finnes, oppdager man samtidig nye kjælemuligheter - og pirringen av det ukjente lar det krible ordentlig mens man utforsker nye sexvariasjoner.

2 Intensiverer forholdet

Kroppslig nærhet styrker bindingen mellom partene og intensiverer forholdet. Når man tør å vise seg for elsklingen i sexy undertøy beviser det tillit, og under den gjensidige utforskningen av kroppen blir man intimt kjent med hverandre. Mån åpner seg for hverandre og oppdager partnerens erotiske forkjærligheter.

3 Forførelse

Ingenting sier:" Jeg vil ha deg - med det samme!" tydeligere enn sexy undertøy. Og det trenger ikke alltid være en gjennomført helkroppsstyling - noen ganger kommer du langt med ei dristig strengtruse eller litt sexy netting. Så smyg kroppen inn i maskene og sørg for en uforglemmelig overraskelse.

4 Øket selvsikkerhet

I sexy undertøy føler man seg attraktiv og mer selvsikker. Og ikke bare når det gjelder å forføre elsklingen. Som en liten hemmelighet under hverdagsklærne gir sexy undertøy sanselig selvsikkerhet og en utrolig erotisk utstråling.

5 Fremhev dine sexy attributter

Alt ettersom hvor sensuelt undertøyet er i snittet, fremhever det områder av kroppen du gjerne vil understreke, og skjuler eller jukser litt med andre steder. Heve, forme, skjule - Push'n Pimp er trendy og lov for å iscenesette deg selv på best mulig måte.

La deg inspirere av noen av våre bestselgere

Vi tar forbehold om feil og endringer. Kun så lenge lageret rekker. Kun online.