Finnes det en womanizer for menn?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
womanizer for menn

Snakkes det om sextoys for kvinner, så kommer man ikke utenom womanizer – det var fjorårets absolutt mest populære i den kategorien. Den unike Pleasure-Air teknologien gjør kvinner gale av kåtskap og lyst med sine rytmiske sugebevegelser uten berøring. Og mange menn har fått oppleve gleden ved å se kvinnen i sitt liv vri seg i uante lystb

ølger under et intensivt høydepunkt fra denne orgasmehelten. Vi er også begeistret for de forskjellige womanizer modellene, og omtaler dem ofte.

Og hva med menn som også gjerne vil nyte den herlige womanizer stimuleringen?

Det finnes foreløpig ingen herreutgave av womanizer på markedet, men det finnes definitivt deilige erotiske hjelpemidler til masturbasjon også for menn. De vil vi gjerne presentere. Men først satte vi opp ei liste over egenskaper vi synes denne supermasturbatoren bør ha:

1. Den deilige sugefølelsen

Letingen etter en womanizer for menn, en som skal lykkeliggjøre med superorgasmer, begynner med å finne den perfekte sugefølelsen. Vi har tatt en del masturbatormodeller under nærmere øyesyn og kan fastslå, at dess trangere det blir rundt penis dess mer intensivt oppleves sugefølelsen. Grunnen til det er vakumet som oppstår, og de ulike tilleggsfunksjonene som forsterker og justerer. Høres det logisk ut? Bra, for sånn er det!

2. Stimulerende lystkanal

Et ufravikelig krav til en supermasturbator, er en velkonstruert lystkanal med pirrestruktur, slik at alle nerveender stimuleres. Det beste er om den har mange ulike strukturer som nupper, riller, myke pigger eller ujevnheter. Dette gir en svært opphissende følelse i flere trinn under inntrengningen.

3. Elektrische innslag er alltid populære

De fleste menn elsker teknikk, og da er det klart at de også ser etter sexleketøy med elektriske funksjoner. Og det finnes masturbatorer som leverer! Kraftige motorer stimulerer per tastetrykk, slik at de roterende bevegelsene gir presis pirring av alle nerveendene som måtes på det følsomme penishodet. Det er som om ei tunge kjærtegner deg. Men masturbatoren ligger trygt i hånda mens den også gjerne blir med deg på erotiske eventyr i dusjen. Hylsteret er nemlig vanntett.

4. Mykt og behagelig materiale

Kåtheten øker dess mer følelsesekte materialet er. En masturbator i superklassen må derfor i alle fall være laget av et stoff som raskt tilegner seg kroppstemperatur. Elastisitet gjør at silikon og TPE er de perfekte materialiene til sleeven når det er snakk om erotiske opplevelser.

5. Rask rengjøring

Raskt, enkelt og effektivt – dette er ønsker menn har når det gjelder rengjøring generelt. Og det gjelder selvfølgelig også når masturbatoren skal gjøres ren. Sleeven på vår supermasturbator kan derfor selvfølgelig vrenges, eller tas ut helt, og etter en omgang med lunkent såpevann er den klar til ny innsats.

6. Sporty utseende

Til slutt er det klart at utseende og form teller når det er snakk om en supermasturbatorer, selv om de indre verdiene selvfølgelig teller mer. Likevel: En ny favoritt bør ha utseendet med seg. Vi vil ha et estetisk produkt med sporty-elegant utseende – og etter vår smak vil det si en masturbator i elegante farger med detaljer i metall.

Womanizer for menn: Her er våre supermasturbatorer

Men nå har vi spent deg på pinebenken lenge nok. Her kommer masturbatorene vi mener oppfyller alle krav som kan stilles til en womanizer for menn. Dette er produkter som tar masturbasjon til et høyere nivå, akkurat slik som kvinner opplever med womanizer.

1.) Cobra Libre II

Dette er Porschen blant supermasturbatorene våre. 2 motorer – 11 vibrasjonsrytmer, eksakt og intensiv blowjob stimulering ved deilig opphissende pirring av penishodet. Den koster med sine 1299 NOK litt mer, men vi kan love at det lønner seg. Her finner du Cobra Libre II.

Cobra Libre II

2.) Masturbator med vagina- og anusåpning

En svart boks med et litt spesielt innhold. 2 åpninger gir nemlig kåt fornøyelse i begge hull. Det hudvennlige Super Skin materialet, samt rille- og nuppestruktur innvendig gir følelsesekte stimulering. Og her finner du vagina- og anusmasturbatoren fra Best Mate.

Double masturbator Best Mate

3.) Auto Blow 2+

En blowjob masturbator i ekstraklassen. Robust, stabil og utstyrt med en masse kraft! Men det beste er at du har hendene fri. Auto Blow 2+ står for den herlige opp- og ned massasjen, mens du kan slappe av og nyte. Høres spennende ut? I så fall finner du Autoblow II her.

Autoblow blowjobmaskin

4.) Masturbatoren Heating

Gjør meg heit, Baby! Og det er akkurat det masturbatoren Heating gjør. Den har en varmefunksjon som oppvarmes til opptil 40 grader, samt 6 vibromodus og 3 intensitetstrinn. Her snakker vi herlige, lune orgasmer! Det blir en het opplevelse med Heating fra GoSoft.

Heating masturbator

5.) Turbo Thrust

Kobberfarget blowjob masturbator fra det velkjente firmaet Fleshlight. 3-trinns inntrengningsopplevelse via munn, tunge og strupe skaper intensiv sugeeffekt. Den pirrende trange lystkanalen med rillede/nuppede områder byr på konstant og høy stimuleringseffekt. Vi ønsker kåt fornøyelse med Turbo Thrust.

Masturbator Turbo Thrust

Ga det mersmak? Her finner du flere masturbatorer som bare venter på å få tilfredsstille deg.

Symbolbilde: © sasun Bughdaryan / fotolia.com


'Finnes det en womanizer for menn?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania