Verdensnyheten womanizer Pro på fagmessa EroFame

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

I går gikk startskuddet for den årlige erotikkmessa EroFrame i Hannover, Tyskland. Fram til 09.10. presenteres der det nyeste av det nye innen erotiske trender. Den store messebegivenheten er dessverre forbeholdt fagforhandlere, men vi kan ialle fall presentere en av årets heteste messenyheter: womanizer Pro. Verdensnyheten er etterfølgeren til bestselgeren womanizer W100 og står ikke tilbake for den elskede klitoris-forkjæleren i noe som helst. Tvert i mot! Den nye versjonen er mer stillegående, enda enklere å håndtere og mer individuell.

Talløse kvinner er allerede lykkeliggjort av womanizers første utgave. Det er stimulering uten berøring som er lykkeformelen, og nå kommer altså kvinnefavoritten i helt nytt design. Den første synlige forskjellen er at sexleketøyet har en mer buet form og har fått 3 vibrotrinn til. Klitorisforkjæleren har dermed hele 8 trinn og du kan justere stimuleringsintensiteten mye mer findosert og helt etter eget ønske. Intensiteten kan både økes og senkes! Spekteret går fra slørlett softmodus til super-powermodus – og det musestille. Det er også tatt mer hensyn til kvinners ulike anatomi, og ei reservehette i størrelse XL medfølger, slik at også kvinner med stor, eller allerede oppsvulmet klitoris skal få den perfekte, berøringsløse lystopplevelsen.

Utseende teller når man skal ha en ny elsker. Nå har du valget mellom 5 ulike fargevariasjoner. Først den allerede velkjente Black Leo, så et nytt blondemønster i fargeutgavene Magenta Lace, Lavender Lace og Mint Lace. Og til slutt en edel utgave i hvitt og sølv, White Chrome. På/av-knappen består på hvert eneste toy av et funklende Swarovski-element, som gir et snev av bling-bling i senga. Det nye orgasmevidunderet har ellers selvfølgelig alle fordelene til den første serien: womanizeren henfører med lyseffekt i mørket, den kan lades per USB ladekabel og stimuleringshetta i silikon kan byttes.

I går ble vidunder-toyet lansert på EroFrame og allerede i dag er sexleketøyet til salgs i ORIONs nettbutikk. Stimulatoren med den innovative teknologien koster imidlertid litt mer enn den gamle, og hvis duikke har råd til å kjøpe den med det samme, er det en utmerket idé å sette den på ønskelista som skal leveres til julenissen…


'Verdensnyheten womanizer Pro på fagmessa EroFame' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania