Verdens første ORION-rom på hotell Alte Post i Flensburg

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

Det nyåpnede hotellet Alte Post sentralt i Flensburg, nord-Tyskland, presenterer seg i nordisk elegant stil. Og et av de 75 rommene er i tillegg særdeles erotisk. Har du hittil kun forbundet ORION med det glitrende stjernebildet på nattehimmelen, så kommer du til å gni deg i øynene av forbauselse når du får se temarommet ORION i Alte Post. Her har et av Flensburgs største firmaer satt de fem bokstavene i en helt annen kontekst – nemlig erotisk.

Og rom 119s innredning viser at her har kreative krefter vært i sving. Fremfor alt gjennom de kunstnerisk pyntede romdelerne som strekker seg over hele veggen og etter eget ønske kan kombineres til et samlet kunstverk. På tilsammen 17 kvadratmeter har to ORION-medarbeidere fritt fått utfolde kreativiteten sin. Men hva er tanken bak? Blikket bak kulissene røper og lover, i ordets rette forstand, fengslende erotikk, mens rommet selv innbyr til engasjement og moro. Helt på ORIONs hjemmebane! Interaktive elementer som inviterer gjestene med på en reise i erotikkens sanselige verden.

I det amorøst innredde rommet kan gjestene få servert en privat candlelight dinner eller på en lekende måte bli kjent med Kamasutra. Fra senga ser du rett opp på ORION stjernebildet som det tyske erotikkfirmaet er oppkalt etter. Navnet de nå også har lånt bort til hotell Alte Post.

Og et ORION-rom er noe helt nytt i historien til firmaet med hovedsete i Flensburg. Det er et fyrtårnprosjekt – og det er også hotellet Alte Post, som ønsker å gi gjestene et inspirerende og ubesværet opphold med sitt Nordic Life & Style-konsept. Og prosjektet omfatter flere temarom. Ved siden av ORION, er det Flensburger Brauerei (ølbryggeri), SG Flensburg-Handewitt (Bundesliga håndballklubb for menn), Schleswig-Holsteinischen Zeitungsverlag (avisforlag) og Nord-Schrott Flensburg (avfallsforretning) som gir navn og idé til rom og innredning.

Inngangen til rom 119ORION-rom - seng og stjernebildBord og stolerErotisk veggbildeUtsikt fra sengaAndreaskorsKunstdekorert skyvedørOrionrommet

'Verdens første ORION-rom på hotell Alte Post i Flensburg' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.


Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania