Stor størrelse og sexy undertøy? Her er 10 ideer!

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Sexy undertøy i store størrelser

Mottoet for årets undertøysmote i plus size er definitivt mangfold! Stilsikre, hete plagg som du føler deg fortryllende vel i, og som samtidig fremhever de mest sanselige sidene av deg. Dette er plagg som virkelig viser at kvinner med utpreget feminine kurver er sexy så det holder og vel så det! Her presenterer vi 10 av våre heteste plagg i kategorien sexy i større størrelser, undertøysplagg som viser hvor erotisk og elegant kurver kan betones!

Undertøy som skaper forventninger: Sexy til hverdags og de helt private anledningene

Sexy undertøy er kvinners hemmelige våpen. Ikke bare fordi det kan brukes til å fordreie hodet på eventuelle beundrere, nei sexy undertøy gir deg velvære og selvtillit. Og selvtillit er sexy! Pirrende undertøy i store størrelser fremhever kurvene dine. Om det er til hverdags under vanlige klær, eller til helt spesielle anledninger – sexy undertøy lar deg utstråle styrke og eleganse, og det gjør deg attråverdig.

BH og truse: Sexy og behagelig kledd til hverdags

Når kvinner kler seg, er det mange av dem som kun tenker ytterplagg som genser, kjole, skjørt eller bukse. Det er synd, for det er det du har innerst som avgjør om du føler deg vel og ikke minst sexy! Selv om ingen ser det sexy undertøyet under klærne, så føler du den lille hemmeligheten mot huden og det gir deg en sanselig selvtillit. Avgjørende er, at undertøyet sitter riktig og passer godt, slik at det ikke strammer mot huden. Det gjelder ikke minst for plagg i plus size.

BHer i store størrelser som er kledd med blonde, er behagelige å ha på, og tryller fram en nydelig byste. Stilig er det også når en BH av denne typen synes såvidt under toppen. Toppmoderne akkurat nå er høyt skårne truser, slike som også var in i 50-åra. De gir deg en nydelig silhuett, skjuler små problemsoner i mageregionen, og den høye skjæringen gjør ei slik truse i plus size svært behagelig å bruke. Små detaljer som innsatser av gjennomsiktig stoff, snøringer eller sløyfer, lar trusa virke trendy og sexy. Og skal du bruke ei slik truse til å overraske din kjære, så velg en blondehipster med sexy åpne detaljer.

BH og truse i svart blonde

I denne soft-BHen og den åpne riotrusa fra Cotelli Collection i svart blonde fremhever du elegant kurvene dine – og mer enn det.

Hold in truse

Denne livhøye bikinitrusa fra Cottelli Collection Plus skjuler du små ekstrapolstringer og forener komfort med en stor dose sexappeal.

Hipster i svart blonde

Den frekke og allsidige, åpne trusa fra La finesse er også i edel blonde og er et absolutt må-ha! Den pyntede linninga i elastisk sateng lar den sitte perfekt, og den kan godt brukes utenfor soverommets fire vegger.

Gi et glimt av blonde – eller hud: Blondebodyer

De er så absolutt i motebildet: Blonder! Stikker frem under genseren, eller i ren form som en gjennomsiktig blondebody. Den kan godt brukes under en blazer med en fin BH under. Blonder eller andre detaljer som pynt ved utringningen er toppmoderne, og det med god grunn! Det finnes knapt det stoff som rammer inn konturer så lekent sexy og romantisk som blonder, og det gir ethvert plagg et snev av erotikk. Sexy bodyer bør derfor finnes i alle kvinners klesskap, også til de som bruker store størrelser. Absolutt in er gjennomsiktige bodyer med en søt BH under, kombinert med bukser med høyt liv. Et antrekk som godt kan brukes i hverdagen f.eks. på jobben. Poenget er da, å bruke dem i kombinasjon med andre plagg – under en genser, bluse eller blazer, slik at det ikke blir for dristig for dagslys. Og en body i stor størrelse til hverdags er ikke bare sexy og pent, det er også et utrolig behagelig plagg å ha på seg, og holder alt på plass!

Rød/svart blondebody

Denne bodyen i rød blonde og svart powernet fra La finesse undertøy setter kurvene dine i sentrum. Det åpne skrittet lar dere gå rett over i elskovsleken uten at plagget først må tas av.

Langermet blondebody

Denne bodyen er i gjennomsiktig, svart blonde og den har innbydende åpent skritt. Bak har den smal glidelås. Ganske enkelt feminin, edel og forførerisk! Ta på denne bodyen fra Cottelli Collection plus når du vil forføre!

Forførerisk stil på kveldstid

Sexy plagg som minikjoler eller korsager er utrolig forføreriske. Hvis de kombineres riktig, er erotiske plagg i store størrelser velegnet til utelivet på kveldstid. Korsager virker utrolig feminine i kombinasjon med lange, bølgende skjørt. Korsagen fremhever midjen, mens skjørtet bølger lekent om hoftene, og den berømte timeglassfasongen understrekes. Sexy minikjoler betoner også store kvinners kurver, og både korsager og minikjoler kan med hell brukes sammen med ei matchende veske og high heels, som setter en ekstra sexy og elegant piff på antrekket. Perfekt til neste rollespillkveld eller swingersfest, og kan selvfølgelig pyntes med tilbehør i kategorien skinn, stropper eller stay-ups.

Svart korsage med strømpestropper

En ubetinget klassiker: Nydelig korsage fra Cottelli Collection Plus som tryller fram en uimotståelig feminin fasong. Korsagen kan kombineres med strømpestropper.

Drapert minikjole

En svart minikjole med draperinger og dyp utringing som fremhever flotte kurver og vekker begjær. Uansett om den brukes hjemme eller på fest.

Sexy natt tøy: Fortryllende på soverommet

For en del kvinner er det et opphissende rituale å ta seg god tid til kveldsstellet og iføre seg noe sensuelt og dristig forførerisk. For plus size kvinner er en babydoll et velegnet og sexy plagg å ty til, da det dekker over små problemsoner, eller rett og slett skjuler mer enn det viser. Det lette stoffet vifter lekent om silhuetten og kjærtegner huden med lette berøringer, og velger man en babydoll med detaljer som sløyfer, blonder, snøringer og mønster kan man sette fokus på de stedene av kroppen man ønsker.

Den som vil vise mer kurver, kan spre kåt glede med en åpen bøyle-BH. Den gir støtte og former store bryst, samtidig som det er en ytterst sexy ramme for kroppens absolutte topperogene sone. I dette plagget er du mer enn klar for forførelse!

Rosa babydoll

Leken forførelse: Rosa babydoll med svart strengtruse fra Cottelli Collection Lingerie er laget av dobbel powernet kombinert med edel, svart blonde. Et absolutt sexy blikkfang!

Svart babydoll

Denne svarte babydollen med slissede skåler er perfekt for å sette fokus på store bryst, mens problemsoner skjules.
Toppløs? Ikke helt! Den åpne Bhen har polstrede skåler som gir støtte uten å skjule for mye.

Åpem, svart BHToppløs? Ikke helt! Dette er en åpen BH med polstrede skåler som gir perfekt støtte til bysten uten å dekke til for mye.

Plus size damer kan sette fokus på sine sexy fordeler med plagg av det erotiske slaget. Den som fremhever de runde kurvene riktig, ser sensuell ut og utstråler selvtillit og sanselighet. Er du fortsatt på leting etter sexy plagg som passer deg? Finn ut sammen med oss hvilket sexy undertøysplagg som passer best til deg og dine behov! La deg inspirere, for utvalget er stort – og det finnes ingen grunn til å skjule seg!


'Stor størrelse og sexy undertøy? Her er 10 ideer!' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania