U-punktet: En hel verden av deilige følelser rundt urinrøret

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Har du hørt om U-punktet?

Det mest kjente erogene lystpunktet på kvinnekroppen er nok fortsatt G-punktet. At det også finnes a-punkt og u-punkt er det vel ikke fullt så mange som vet. Ennå… Vi synes nemlig at dette er erogene soner man bør kjenne til og derfor har vi her samlet informasjon om nettop u-punktet.

U-punktet har, som navnet lar ane, noe med urin å gjøre. Men det er ikke snakk om selve væsken urin, det handler om urinrøret. Og det er ikke egentlig bare et punkt, men en hel lystsone som venter på å bli utforsket. Dette lystområdet befinner seg rundt urinrørsåpningen, og her møtes tallrike nerveender som reagerer intenst på den minste berøring. Stimuleres u-punktet utløses en svært opphissende kribling som minner om lett tissetrang – som rett og slett gjør deg kåt!

Navnet kommer fra det latinske begrepet Uretha som medisinsk sett brukes om urinrøret. Nybegynnere bør starte med en forsiktig stimulering av sonen, mens kjennere setter alt fokus på stimulering av selve urinrøret når det handle om u-punktet.

U-punktet: Slik finner du dette lystsenteret

I motsetning til G- og a-punktet, så er det lite strid om u-punktets eksistens. Alle kvinner har u-punkt og det er slett ikke vanskelig å lokalisere. Det er i det hele tatt merkelig at sexverdenen ikke har satt fokus på dette erotiske punktet før. Men bedre sent enn aldri!

U-punktet er altså en erogen sone. Svampevevet rundt urinrørsåpningen er super sensibelt, og det er spesielt kjærtegn mellom klitoris og vagina som oppleves ekstra intensivt. Her er området hvor de fleste nerveendene møtes, og her ligger u-punktet. Den har ikke, som et par andre lystpunkt, skjult seg dypt inne i skjeden, men befinner seg akkurat der hvor det ytre kjønnsorganet vulva begynner. Derfor er jeg sikker på at du enkelt finner ditt eget u-punkt.

Lystpunkter

Score med riktig stimulering!

Når u-punktet skal stimuleres, handler det til å begynne med om sensibilitet og varsomhet. Sonen mellom klitoris og vagina er nemlig ytterst følsom, og du bør heller ikke begynne den pirrende stimuleringen før det skjeden har produsert nok fuktighet. Ellers må du bruke glidemiddel. Et tips fra vår side: En glidegel med varmeeffekt gir deg kriblende pirring i underlivet allerede før den egentlige stimulansen begynner. Som sagt treffes her mange nerveender og derfor bør du for all del unngå „tørrstimulering“. Dette kan oppfattes som ubehagelig.

Hvordan stimulere u-punktet?

U-punktet er det enkleste lystpunktet når det gjelder stimulering. Lette kjærtegn uten for mye trykk er riktig når man skal bli bedre kjent med dette området. Og har du først funnet u-punktet, er det ikke vanskelig å finne ut hvilken type stimulering som passer best for deg akkurat der! Både fingre og vibratorer kan med hell brukes, og spesielt egnet er G-punkt vibratorene våre, som f.eks. G-punkt vibratoren be Speedy med sine 10 vibrasjonsrytmer, eller for nybegynnere, vibratoren G-spot fra Go Soft. Og du trenger ikke legge alt fokus på u-punktet, stimulér gjerne andre erogene soner som bryst og klitoris samtidig. Den rette kombinasjonen belønner deg med en intens orgasme av den særdeles deilige sorten.

erogene punkt

På u-punkt oppdagelsesferd sammen

En u-punkt orgasme av det spesielt intense slaget oppnås under oral stimulering. Det kan gjerne begynne med slikking av skamlepper og området rundt urinrørsåpningen. Når kvinnen er merkbart kåt, spres skamleppene fra hverandre med fingrene, og hele området fra vagina til klitoris kan tas under tungebehandling. Slikk i lange drag, og det tar antakelig ikke lang tid før hun vrir seg i orgasmerus. Og stimulering av u-punktet er minst like pirrende under forspillet, når penis brukes til å lage rørebevegelser i området rundt skjedeåpningen.

For viderekomne: Skap intensiverte lystfølelser under stimulering av urinrøret

Med u-punktet som utgangspunkt, kan stimuleringen, om ønsket, fortsette til selve urinrøret. Også her kan forsiktig pirring utløse kåthet og orgasme. Det finnes spesielle vibratorer, såkalte dilatorer som er spesielt laget for stimulering av urinrør. Womens Dilator fra You2Toys er ekstra smal, hvilket forenkler innføringen, og vibrasjonene stimulerer både urinrøret og det omkringliggende svampevevet. Husk at bruk av dilator alltid forutsetter svært god hygiene, og bruk av rikelig glidemiddel!

Bildekilde: © kirillica, © Nick Freund / fotolia.com


'U-punktet: En hel verden av deilige følelser rundt urinrøret' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania