6 tips for å føle deg sexy

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
6 tips for å føle seg sexy

Det er ikke alltid sånn at man føler seg sexy. Ikke er det så enkelt bestandig, heller. Og damer er ofte mer opptatt av egne skavanker enn smørsider. Synd, for det er en storartet følelse å se seg selv akkurat slik man er: spesiell, tiltrekkende eller ganske enkelt sexy.

Unn deg god tid på badet

Nydusja og på med yndlingslotion. Tida på badet er timeout. Der gjør du deg klar for det som skal skje! Nyt følelsen av å forberede deg til en ny herlig dag og fokusér på det av deg du er fornøyd, i stedet for å irritere deg over problemsonene. Det er mange som kun har øyne for det de selv oppfatter som negativt ved kroppen sin. En valke her og noe som disser der, mens de helt glemmer hvor fantastiske pupper de har.

Sexy undertøy

Her er det snakk om en sikker vinner: Har du en litt vanskelig dag foran speilet – få på deg en sexy blonde-BH og ei matchende strengtruse. Kanskje du til og med har noe med superdristige åpninger her og der? Det er bare en helt vanlig tirsdag, sier du? Ja – og hva så? Nyt den deilig sanselige tanken på hva du har under mens du sitter på frokostmøtet eller bak spakene i gravemaskinen din. Det er utrolig opphissende og en helt fantastisk deilig følelse.
Og skulle du spontant treffe noen du kunne tenke deg å ta en kaffe eller lignende med etter jobben – du er væpnet!

Sexy undertøy hos ORION

Yndlingsduften din

Vi kommer ikke utenom yndlingsduften når vi leter etter eget velbehag. Parfyme bruker vi jo ikke bare for andres del, man får godt humør selv også. Og godt humør gjør deg sexy!
Du kan forresten bruke et tricks når det gjelder parfyme. Har du hørt om produkter med feromener? De inneholder kunstig fremstilte seksuelle lokkemidler som påvirker omgivelsene dine underbevisst. Ikke at du trenger bruke slikt selvfølgelig. Jeg ville bare ha nevnt det… de kan gjøre deg ENDA mer uimotståelig!

Lytt på komplimenter. Og husk dem!

Det blir det samme som med smørsida. Ta et øyeblikk og prøv å huske hvor mange komplimenter du har mottatt opp gjennom tida. Og ikke bare de du har fått av venninner for lekre sko, nei fremfor alt de erotiske som f.eks. „Jeg digger den deilige rumpa di““. Men jeg skal vedde på at de fleste damer dessverre husker en eneste negativ bemerkning bedre enn alle komplimenter.

Selvtilfredsstillelse

Vær modig

En stor del av våre medmennesker haster gjennom hverdagen nærmest uten kroppsbevissthet. Det blir det lite sanselighet av, og det gir ikke snev av sexy utstråling. Så hvorfor prøver du ikke noe som er litt småfrekt? Ta en tur i garderoben etter lunsj, ta av trusa og tilbring resten av dagen truseløs. Ta med yndlings-vibratoren i veska eller ei lita flaske glidegel. Du må ikke nødvendigvis bruke noen av delene, men bare tanken på det dristige innholdet i veska di vekker erotiske følelser. Det finnes forøvrig et stort utvalg deilige sextoys i håndveskestørrelse samt slike som er egnet til å bli med på reiser, f.eks. elskovskuler eller vibroegg med (app-) fjernkontroll… da kan du ha det moro underveis også.

Godt lys

Så er tida inne. På soverommet. Du er klar for sex. Og så dukker tanken på problemsonene opp igjen. Det er hjelp å få av lysbryteren! Vri på den, slik at senga får perfekt belysning. Ikke for lyst og ikke for mørkt, det beste er varmhvitt lys som kan dimmes. Og iscenesett gjerne elskovsredet med mange små lyskilder i stedet for et kraftig lys i taket. Bruk gjerne lyslenker eller levende lys. På den måten unngås krasse skygger og lyset virker smigrende. Skru av lyset helt? Trekke inn magen under elskoven? Ikke du nei – du er sexy som faen. Husk det!

Fasiten er: Sexy begynner i hodet! Og med et par små tricks og litt tilbehør kan du skjule eller fremheve, og gjøre virkeligheten enda bedre!

Symbolbilde: © Kaplun Arthur, © kirillica / fotolia.com


'6 tips for å føle deg sexy' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania