Testrapport Double End vibrator

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Denne litt uvanlige vibratoren Double End fra Best Mate med dobbel funksjon bør absolutt ikke mangle på soverommet! Den har to ender, den ene egnet til å stimulere klitoris og den andre til penetrering. Begge endene har separat motor med 10 ulike vibrasjoner per motor. Den er laget i silikon med en deilig lillafarge, noe som gjør at produket ser både appellerende og feminint ut. Dessuten gjør silikonen at den er svært enkelt å føre inn og glir godt.

Absolutt verdt prisen!

Den tjukke, runde enden er helt himmelsk med sine mange og varierende vibrasjoner. Den andre enden er lengre og smalere og egner seg godt til penetrering. Jeg savner å kunne stimulere klitoris samtidig som man bruker den smalere enden til penetrering. Derimot egner den seg svært godt til bruk sammen med en partner, da man kan bruke den klitorisstimulerende enden under samleie. I denne sammenhengen er Double End himmelsk. Bruken kan absolutt resultere i orgasme, både med og uten partner. Samtidig er vibratoren ypperlig under oppvarming, da man lett kommer i riktig modus av vibrasjonene.
Vibratoren er litt dyr, så jeg tror ikke jeg hadde kjøpt produktet til denne prisen, men etter å ha prøvd det ut: absolutt verd pengene! Jeg ville uten tvil kjøpt den i dag. Kvaliteten virker samtidig også bra. Det er et enkelt design noe som gjør at den virker robust. I tillegg er hullet til laderen integrert i vibratoren, noe som gjør at at det ikke vil samle seg smuss og lignende der man skal lade.

Best Mate sexleketøy

Det er praktisk med oppladbar vibrator!

Det faktum at den kan lades, og ikke går på batterier, gjør at man slipper å bli skuffet over at man igjen har glemt å kjøpe batterier. Det tar drøye to timer å lade vibratoren, og da har man ett par timer med moro foran seg. Når vibratoren begynner å gå tom for strøm blir vibrasjonene svakere, men da er det rett og slett bare å finne frem laderen og lade den opp igjen. I tillegg er det svært enkelt å bruke produktet, både når det kommer til lading og til selve bruken. Jeg skjønte først ikke hvordan man skulle lade, men etter en rask kikk i bruksanvisningen fikk jeg enkelt svar på dette. På selve vibratoren er det tre knapper, av og på-knapp, samt to knapper til å variere vibrasjonene med. Da vibratoren har et veldig enkelt design uten kriker og kroker, er det også svært enkelt å holde den ren. Her er det også en fordel at den er laget i silikon, da dette er et materiale som generelt er lett å holde rent og hygienisk.

Jeg vil med det gi double end vibratoren 4 av 5 hjerter. Dette er enkelt og greit et produkt som ikke bør mangle på soverommet. Til tross for litt skepsis fra min siden på forhånd, har denne vibratoren nå fått fast og permanent plass i nattbordsskuffen min.

M+A fra Rogaland


Testresultat: 4 av 5 stjerner
4 stjerner til Best Mate Double End Vibe

'Testrapport Double End vibrator' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania