Testrapport av Best Mate Nuppevibrator

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Nuppevibrator fra Best Mate

Utseende

Den utvendige vibratoren er hvit og blå med en unik form. Når jeg åpnet esken og så produktet syntes jeg det så spennende ut. Det ser enkelt ut å bruke siden det bare er to knapper på vibratoren.

Inntrykk

Den blå delen av vibratoren er veldig myk og deilig å ta på. Den hvite delen er grei å holde i, men kunne kanskje hatt en mer håndtaklignende form. Den kan fort bli glatt når vibratoren er i bruk.

Lydnivå

Det er høyt lydnivå på denne vibratoren, så den passer nok best å bruke når man er alene hjemme, enten alene eller med partneren sin.

Kvalitet

Kvaliteten virker ganske god. Når man bøyer på silikondelen er den veldig elastisk og myk, og den får ikke sprekker av å bli bøyd. Virker som funksjonene fungerer godt ved bruk over lengre tid. Håndtaket føles som om det er av god kvalitet også. Eneste som er litt dumt, er at håndtaket blir veldig varmt etter at vibratoren har stått på i noen minutter. Så varmt at det er litt vondt å holde i.

Best Mate

Duft

Produktet lukter som en ny badeball. Rar sammenligning, men det var det første jeg tenkte da jeg luktet på det. Det lukter ny plast. Men duften er ikke særlig sterk eller fremtredende, så det er ikke noe problem med tanke på bruk o.l.

Holdbarhet

Nå har jeg jo ikke brukt produktet mer enn noen uker, men hittil ser produktet nytt og fint ut. Eneste som er litt dumt, som jeg nevnte tidligere i rapporten, er at håndtaket blir veldig varmt etter at vibratoren har stått på i noen minutter. Så varmt at det er litt vondt å holde i.

Brukervennlighet

Når jeg åpnet esken med produktet fra Best Mate hadde jeg aldri sett en vibrator med lik form. Så jeg visste ikke hvordan man skulle plassere det under bruk. Det gikk en del forsøk før vibratoren traff der den skulle, og jeg vet fortsatt ikke om jeg bruker den riktig selv om den nå treffer der den skal. Jeg tror det hadde vært veldig fint med en slags bruksanvisning eller tips om hvordan den skal plasseres og hvordan den kan brukes. Men jeg likte at det bare er to knapper på vibratoren. Det gjør det enkelt å vite hva man skal trykke på for å endre vibrasjonen, og hva man skal trykke på for å skru vibratoren av og på.

Pris i forhold til ytelse

Jeg synes prisen er helt grei med tanke på at det er 7 vibrasjonstrinn og en annerledes form på produktet. Men med tanke på at håndtaket blir såpass varmt etter noen minutter, og at vibratoren har høyt lydnivå, hadde jeg nok ikke villet betale mer enn rundt 160 kroner for dette produktet.

Hygiene

Vibratoren er enkel å holde hygienisk og ren. Særlig siden man kan vrenge enden på vrangen og vaske godt mellom de fem tuppene. Eneste stedene som er litt vanskelige er sprekken som er mellom det blå og det hvite. Og sprekken som er mellom håndtaket og lokket til batteriene.

Orgasme

Man får definitivt orgasme av dette produktet! Vibrasjonene er kraftige og varierte, noe som gjør at ivertfall jeg kan få orgasme ganske raskt av dette produktet. Allikevel er det ikke det mest spennende sexleketøyet jeg har prøvd, men det får definitivt jobben gjort.

For å oppsummere er dette produktet ganske bra, det gjør nytta si, er lett å bruke med tanke på antall knapper, er i god kvalitet og har et kult design! Hadde det bare vært litt billigere, på grunn av varme og lydnivå som jeg nevnte over, hadde jeg definitivt kjøpt dette produktet! Jeg gir produktet 3 av 5 hjerter!

Erika fra Sørlandet


Testresultat: 3 av 5 stjerner
3 stjerner til Best Mate Nuppevibrator

'Testrapport av Best Mate Nuppevibrator' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania