Sextoy testrapport av BDSM-adventskalenderen 2018 „Silent Night“

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Vi ble veldig glade, da vi fikk se at vi skulle teste denne adventskalenderen med mer enn et snev av SM. Den er perfekt til den kommende førjulstida og man ser virkelig fram til åpningen av dagens luke!

En BDSM & fetisj adventskalender

Som inneholder alt fra glidegel over lenketilbehør, til spennende sexleketøy. Dere bør imidlertid ikke ha noen aversjoner mot analsex hvis dere skal ha full glede av denne adventskalenderens innhold. Her finnes nemlig både analplugger og tilbehør til analsex. Men dette er på ingen måte den dominerende delen av innholdet, det er det nemlig det dominerende som er. Og kalenderen er full av ting som ledsager fantasiene eller skaper nye lystdrømmer. Vi liker spesielt godt alt småtteriet, som vi sikkert ellers ikke hadde kjøpt hver for seg, men som er det perfekte tilbehør til resten av innholdet.

Fetisj adventskalender Silent-Night

Kvalitetsmessig ligger innholdet i lukene over gjennomsnittet. Lenketilbehøret er fint, mens pisker og smekkere er stabile og virker solide. Det eneste vi ikke likte så godt i kalenderen var kondomene. Vi synes det er et standardprodukt. Ellers inneholdt kalenderen, for oss som fans og amatørutøvere av SM, mye nytt og spennende BDSM tilbehør, som satte skikkelig fart på fantasien.

Det er også avvekslende at det ikke kun er sextoys eller lenkeutstyr i kalenderens luker. Det betyr at man ikke daglig må gjennomføre et utagerende sexeventyr. Noen av overraskelsene kan ligge på lur og pirre forventningene til neste gang (glidegel, kondomer osv.). I førjulsstresset kan det være greit å ha noen pauser mellom de deiligste og mest spennende dagene.

Alle overraskelsene i kalenderen hadde så god kvalitet, at de er havnet i „eventyr“-kista vår.

Vi har hittil vært litt skeptiske når det gjelder erotiske adventskalendre for voksne. Vi har tvilt på at man får kvalitet for pengene, og at kalenderne ikke bare inneholder unyttige, billige og ubrukbare ting. BDSM-adventskalenderen vi testet overbeviste imidlertid både når det gjelder innhold og forpakning. Kalenderen i seg selv er relativt stor, og den er enkel å stille opp. Lukene er superenkle å åpne. Bildet på forsida av kalenderen røper litt om hva man kan forvente å finne inni, men sier heller ikke for mye.

ORIONs erotiske adventskalendre 2018

Testresultatet

Totalt sett er vi svært fornøyde med denne adventskalenderen og anbefaler den gjerne til alle SM-fans/utøvere og andre interesserte.
Vi gir Silent-Night adventskalenderen 5 av 5 hjerter og ønsker alle ei deilig førjulstid full av erotisk forventning.

ORIONs produkttestere Alexander og Tina


Testresultat: 5 av 5 stjerner
5 stjerner til BDSM-adventskalenderen Silent Night

'Sextoy testrapport av BDSM-adventskalenderen 2018 „Silent Night“' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania