Testrapport av Amanti III Bunny

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Jeg har fått tilsendt en mørkegrønn rabbittvibrator med 2 motorer. En motor er i selve skaftet og den andre er i klitorispirreren. Den sistnevnte er ikke like sterk vibreringsmessig og treffer ikke helt hos meg, men det kommer selvfølgelig an på anatomien til bruker.

Vibratoren er 21 cm lang i alt og 3,5 cm i diameter. Innføringsdybden blir på 11,5 cm, som er en passe størrelse, den ikke for stor. Den er buet slik at den kan treffe G-punktet og har en jevn overflate. Overflaten er i veldig myk og behagelig silikonmateriale med polyuretan-coating som får den til å føles mer naturtro og den er veldig god å ta på.

Lades med usb-kabel

Bunnyvibratoren fra Amanti har et ganske høyt lydnivå, men ikke noe for ille. Det varierer med hvilken funksjon du velger, men ellers veldig grei lydmessig. Kvaliteten er veldig god i materialet og er lett å lade opp med usb-kabel. Dette er en vibrator med mange vibro-funksjoner.
Da jeg åpnet pakken, hadde den ikke noen spesielt sterk eller ubehagelig lukt, den luktet egentlig veldig mildt. Og den lukter fortsatt nesten ingenting.

Fulladet holder den lenge, og det tar en stund før den må lades. Den er lett å holde i, men justeringen med knappene er litt forvirrende, siden klitorisvibratoren ikke er like sterk som skaftet. Jeg måtte kjenne etter om vibrasjonene forandret seg og knappene var litt harde og det er vanskelig å skru den av. Og du må altså øve litt for å finne ut hva du vil. Men ellers er den veldig grei å bruke uten store problemer.

Amanti curvy

Her får man kvalitet for pengene

Den glir lett inn uten problemer. Prisen er litt høy, men ikke for galt, med tanke på hvor bra kvalitet den har. Den er veldig lett å holde ren, jeg kan holde den under rennende vann uten å måtte bekymre meg om rust-/fuktskader. Verken der batteriene skal være, eller andre steder. Så den tåler veldig mye. Og det er en stor fordel at den skal lades og man ikke trenger å skifte batterier.

Den kan føre til orgasme, men i klitorisområdet må man nok «jobbe litt ekstra». Den er ellers veldig deilig å bruke sammen med partner.
Alt i alt, et veldig bra produkt. Godt å holde i, behagelig materiale og tåler mye. Litt skuffende i klitoris området.

Miriam fra Østfold


Testresultat: 3 av 5 stjerner
3 stjerner til Amanti III Bunny

'Testrapport av Amanti III Bunny' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania