Tease & Denial

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (2 x liker dette innlegget)
Loading...
tease and denial

Har du alltid vært glad i å eksperimentere med sex? Eller er du nysgerrig på ulike fetisjer og „annerledes“ sex? Da vil jeg presentere deg for en type bdsm som kanskje kunne falle i smak. Den omtales som tease & denial (norsk: hisse opp og nekte) og betegner seksuell lek hvor kåthet skapes og intensiveres, men orgasmen uteblir.

Generelt sett handler det om å kåte opp partneren til han eller hun er på randen av høydepunktet, for så å avslutte pirringen før orgasmen inntrer. Deretter „avkjøles“ offeret før behandlingen begynner forfra. Med samme resultat, og prosedyren gjentas så ofte som ønsket. Den gjentatte opphisselsen og påfølgende nektelsen, skaper en kraftig stigning av den seksuelle lysten hos begge kjønn, og etter en slik behandling beskrives den seksuelle kåtheten som merkbart steget.

Hva er Edging & Blue Balls?

Når partneren gjentatt stimuleres til kort før orgasmen inntrer og så stoppes, kalles dette ofte edging (norsk: kanting). Hos menn kan denne praksisen forårsake at det pipler frem en såkalt lystdråpe, og dette fenomenet kalles edge. Bevisst stimulering og påfølgende nekting kan føre til øket blodtilførsel i penis og testikler – og det kalles da Blue Balls. Trykkøkningen kan samtidig forårsake smerter.

accessoire bizarre logo
Hvor mange ganger behandlingen skal gjennomføres, og hvor ofte orgasmen skal nektes varierer fra par til par. Her finnes det ingen retningslinjer. Denne typen sex er ofte en del av bdsm-lek som handler om kvinnelig dominans, og metoden er en del av orgasmenekt, kyskhet eller pining av penis- og pung. Og det er følelsen av seksuell frustrasjon, å ikke få oppnå den seksuelt avspennende orgasmen som er poenget med leken, selv om den denne type bdsm-lek har sin base i makt- og avmaktsspill. Den aktive partneren pirrer, stimulerer og kontrollerer, mens den passive er utlevert den som har makta.

En type bdsm lek som er perfekt for nybegynnere

Tease & denial er godt egnet for nybegynnere, fordi intensitet og varighet kan tilpasses. Det betyr at dere kan prøve dere forsiktig fram og finne ut av om dette er en teknikk som passer dere eller ikke.


'Tease & Denial' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania