Suck-O-Mat – en kraftig og effektiv Blowjob simulator!

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Av og til har ikke engang menn lyst til å gjøre annet enn å sette seg i godstolen og slappe av etter en intensiv dag på jobben. Det kan være dager hvor man(n) har lyst til å gi fullgass og oppleve action på fritida, men ikke hver dag. Noen ganger trenger de rett og slett litt bortskjemming. Gjerne av HENNE. Og det er da ikke matlaging de har i sinne, nei – det er de orale ferdighetene hennes de vil nyte av. Men så var det virkeligheten da! Ikke alle har dame, og noen har det bare av og til. Og de som har dame på heltid, har kanskje ei som ikke er interessert i å suge og slikke under en blowjob. Eller kanskje hun elsker det, men ikke akkurat har tid der og da. Uansett – det kan være greit å ha et velegnet, velfunksjonerende hjelpemiddel på lur.

Håndfritt – jeg kommer!

Suck-O-Mat er apparatet man da bør ha for hånden (bokstavelig talt). Det går for å være en av de beste masturbatorenenår det gjelder å gi menn en ersatning for en blowjob. På den forrige internasjonale erotikkmessa Erofame var den et av de absolutte høydepunktene. Når denne masturbatoren er i bruk, trenger du ikke bruke hendene, takket være apparatets hands-free teknologi. Det er bare å tre softmansjetten over penis, gjerne ved hjelp av vannbasert glidegel. Så stiller du inne ønsket hastighet på opp-ned bevegelsene med betjeningstastene, og du har fem ulike hastigheter og fem ulike intensitetstrinn til disposisjon. Menn liker nemlig variasjon!

Suger til krampa tar deg

Masturbatoren nøyer seg dog ikke med stupide opp/ned-bevegelser. Det er oralsex som skal etterlignes og da kan jo ikke den kraftige sugingen mangle! Det er ikke noe å være bekymret for – Suck O Mat leverer, også på dette området! Apparatets kraftige elektromotor yter temmelig mange sugeimpulser per minutt. På trinn 1 er det 42 per minutt, og maksimal ytelse er 109 sugeimpulser per minutt. Og jeg kan love deg en ting: Det greier ikke kvinnen i ditt liv, uansett hvor mye hun digger oralsex!

Suck O Mat

Bruk fantasien

Det deilige undertrykket under sugingen skapes av Pleasure ringen i enden av mansjetten. Ifølge bruksanvisningen skal sleeven dras over halve lemmet, men her er det, etter min mening, lov å være kreativ. Man kan for eksempel bare dra sleeven til rett over penishodet, for der merkes sugeimpulsen ekstra intensivt. Men egentlig anbefaler jeg deg å eksperimentere etter eget hode, du merker fort hva som er behagelig for deg.
Det er heller ingenting i veien for å bruke det lille sugemirakelet under forspill med dama di. Hvorfor ikke la henne ta kontrollen over hastighet og intensitet? Eller bytte på mellom ekte blowjob og Suck O Mat?

Suck-O-Mat – tilbehør & video

Det er kun ditt eget hode som setter grenser for blowjobfantasiene, og du kommer til å bruke Suck O Mat slik den best passer dine individuelle behov. Masturbator sexmaskinen leveres forøvrig i en samlet pakke med softmansjett inklusive slange, hylster med betjeningstaster og nettplugg. I tillegg er det med en flott oppbevaringsboks i karbonstil. Det eneste du trenger for å kunne oppleve den ultimative blowjobben er en stikkontakt og litt glidegel. Så kan du koble av i godstolen etter en hard dag på jobben. Og føle deg helt konge!

Her finner du det eggende apparatet – Suck-O-Mat hos ORION.


'Suck-O-Mat – en kraftig og effektiv Blowjob simulator!' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania