Spørreundersøkelse: Mitt første sexleketøy

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Jeg husker godt mitt første besøk i en sexshop. Jeg hadde akkurat begynt studiet mitt, og under en studiereise til utlandet bestemte den kvinnelige delen av kurset, at vi samlet skulle stikke innom en sexshop. Noen få hadde nok allerede det ene eller andre sextoyet hjemme, men for de fleste av oss var det en helt ny verden. Og ikke noe som fantes hjemme på landet der jeg kom fra.
Så spenningen var stor da vi stormet sexshopen, og det må ha vært en småirriterende opplevelse for de andre kundene som var der samtidig. En horde småfnisende, høylydte unge damer, som syntes alt var spennende og måtte diskuteres. De fleste av de andre kundene var menn, og de flyktet inn i butikkens mest dunkle kroker, eller forlot stedet. Vel – det ble bedre plass til oss, og hver eneste lille ting ble betraktet og drøftet i samlet flokk. Typisk damer – ingenting er for pinlig når vi er flere! Til syvende og sist ble det vel bare kjøpt noen spennende kondomer med smak og de obligatoriske håndjernene. For de fleste hadde det nok vært hakket for flaut og personlig å skulle kjøpe en vibrator eller et analt leketøy, i venninneflokkens påsyn.

Men etter endt kurs samme dag, tok jeg turen tilbake til den samme sexshopen og kjøpte meg et rosa vidunder av en jellyvibrator. Når jeg tenker over det nå, var det et under at jeg ikke traff noen av de andre jentene fra kurset der. Jeg var garantert ikke den eneste som hadde blitt fristet til å kjøpe og prøve sitt første sextoy.

Den første gangen med et sextoy

Jeg har spurt mine medbloggere og et par produkttestere om hva deres første sextoy var, og fikk utførlige svar. Og vi er nå veldig spente på hvilket toy dere begynte samlingen med, kjære lesere! Så bli med i spørrekonkurransen vår, og skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet. Under selve avstemningsfeltet kan dere lese svarene til de andre bloggerne & produkttesterne.

HUN: Hva var ditt første sextoy?

Se resultatet

Loading ... Loading ...

HAN: Hva var ditt første sextoy?

Se resultatet

Loading ... Loading ...

Og her er svarene fra bloggerne & produkttesterne

Blogger Tim

I mitt tilfelle var det en klassiker – den berømte sexdukka i gave til en kompis på 18-års dagen. Den ble selvfølgelig blåst opp med det samme, og ble festens selvskrevne maskot. To dager etter dro en hel gjeng av oss på seiltur – ledaget av dukka. Vi tapet den fast til baugen av båten med vevteip, hvor den gjorde tjente som gallionsfigur.

Blogger Nenna

Jeg får bare innrømme at jeg passer rett inn i klisjeen om hvilket sexleketøy som blir det første: Joda, det var de obligatoriske håndjerna med plysjtrekk. Obligatorisk, fordi jeg tror de henger over sengestolpen som et basistilbehør til sex-en hjemme hos veldig mange. Men for all del: Har du dem ikke, så løp og kjøp! Det er en investering som definitivt lønner seg!

Produkttester Dominik R.

Jeg er homofil, og mitt første sextoy var en dildo. Antakeligvis et ganske normalt førsteinnkjøp for en, uerfaren homofil unggutt. Jeg tror jeg kjøpte den da jeg var rundt 16 år. Den var ikke verken spesielt tykk eller lang, for man ville jo gjerne prøve seg fram litt forsiktig. Jeg hadde glede av den dildoen veldig lenge, og den var en pålitelig og slitesterk ledsager.

Blogger Mark

Jeg prøvde sexleketøy for første gang sammen med dama jeg hadde da jeg var rundt 17. Vi var veldig uerfarne begge to, og ville bare teste ut „noe som vibrerte“. Valget falt på en penisring med et vibroegg, og det ble en deilig erfaring for oss begge to, og toyet ble flittig brukt i tida som fulgte.

Produkttester Tom H.

Det første sexleketøyet mitt var et helt sett i en eske som jeg, tro det eller ei, kjøpte hos ORION. Det het Blue Moments eller noe sånt og var helt topp. Det var dildoer, en vibrator, enn munnformet masturbator og en liten analplugg – den var forresten kjempesøt. Det er veldig lenge siden det ble kjøpt, men noen av toysene fra settet er faktisk i bruk fortsatt. Jeg tror også at settet fortsatt selges, det har bare byttet farge og er i rosa. Hvis man har lyst til å prøve toys, ville jeg anbefale å begynne med et slikt sett. Da har man variasjon, og kan teste litt forskjellige ting.

Blogger Shirin

Mitt første sextoy? Det var en lysblå silikonvibrator og formen var en blanding av leken og naturtro. Jeg har nemlig verken sansen for dyreformede eller naturtro penisutgaver av vibratorer. Den lysblå vibratoren kjøpte jeg sammen med typen i en – det er helt sant – ORION butikk. Da var jeg 19 år, og man kan vel si at jeg med det kjøpet allerede dengang peilet meg inn på en karriere som bloggskriver hos ORION.

Produkttester Thomas S.

Vi kjøpte vårt første sextoy da vi var midt i 30-åra og skulle på vår første spa-ferie. Det var en hudfarget vibrator som hadde et hjul til å dreie på nederst som regulerte vibrasjonstrinnene. Vi hadde mye moro med den!

Blogger David

Når jeg tenker tilbake på mitt første sexleketøy må jeg ha vært sånn 18/19 år gammel. Jeg og dama mi den gangen hadde masse deilig sex, men vi ville gjerne prøve noe nytt. Hun foreslo håndjern, fordi hun kunne tenke seg å føle hvordan det var å bli dominert. Som sagt så gjort, og det var noe vi begge likte godt. Det ble mer og mer intensivert lek med lenking etterhvert.

Produkttester Mats F.

Jeg kjøpte sextoy for første gang da jeg var 17 år gammel, og jeg husker det veldig godt. Det var elskovskuler til dama i normal størrelse med mye lyd. Så mye lyd at de hørtes ved hvert eneste skritt. Hvilket selvfølgelig ikke gjorde meg noe. Det gjorde meg lett tent å høre at hun hadde kulene „med“.

Blogger Siria

… anno 1989, året for Tysklands gjenforening. Det året jeg mistet troen på den store kjærligheten. Året hvor jeg fortvilet prøvde å finne G-punktet ved hjelp av fingeren. Uten suksess, forøvrig! Og plutselig begynte jeg å lese de erotiske postordrekatalogene som landet i postkassa, med tilbud om massasjestaver, kunstige peniser og en masse annet sexleketøy. Tryllestaven min ble en kjempepenis med utallige riller, som kom med posten. Og den fant det jeg lette etter – gang på gang …

Produkttester David K.

Mitt første sextoy var – på typisk ungguttvis selvfølgelig – ei gummidukke! Jeg hadde akkurat blitt myndig, og noe av det første jeg gjorde som medlem av det voksne samfunnet var, å kjøpe meg ei sexdukke å ha meg med. Det begynner å bli nærmere 10 år siden.

Blogger Sami

Min første berøring med sexleketøy var i ei dansk sexsjappe for ca. 25 år siden. Vi lette etter en gave til en kompis som skulle i militæret. Han fikk ei gummidukke og ei penissåpe i avskjedpresang fra kompisgjengen. Om han noensinne prøvde en av dem aner jeg ikke …

Bildekilde: © mariesacha / fotolia.com


'Spørreundersøkelse: Mitt første sexleketøy' have 1 comment

  1. 16/12/2017 @ 04:24 Linda

    Var en rosa og hvit liten dildo . Å den har eg så mange gode minner fra.


Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania