Hva betyr spansk på sexspråket?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Spansk sex

De fleste land i verden har sine berømte kulinariske nytelser, og ofte er det slik at man forbinder enkelte retter med spesielle land. Men hva som skjuler seg bak sexteknikker som henspiller til et spesielt land, er ikke så velkjent. La oss ta eksempelet Mammalsex, eller spansk sex. Det ringer ingen bjeller, nei? Tenkte det, så her kommer forklaringa på denne spanske spesialiteten.

Spansk sex er erotisk puppesex. Noe de aller fleste menn drømmer om. Mammal er det latinske ordet for suger, og på engelsk betyr det pattedyr. Og brukes altså som synonym for puppesex. Under utøvelse av puppesex gnir mannen sin erigerte penis mellom kvinnens bryster til han oppnår høydepunkt. For å regulere presset på lemmet trykkes brystene mer eller mindre sammen. En av grunnene til at menn elsker den spanske sexstillingen, er at munnen er rett i nærheten, og en kombinasjon av fransk og spansk sexteknikk anbefales på det heteste.

Forberedelser – finn rett oppskrift på spansk sex

Det er mange menn som har hodet fullt av fantasier omkring spansk sex, og også kvinner pirres ved tanken på denne sexstillingen – likevel kan det være smart å snakke med partneren om lysten til å teste spansk på forhånd, slik at hun eller han ikke avskrekkes før dere i det hele tatt får testet denne erotiske nytelsen.
Under utøvelse av spansk sex er det fort gjort for menn å glemme hvor følsomme kvinners bryst og brystvorter er. Og selv om synet av en kvinnes bryster lar lysten på en spansk en stige til det ustoppelige, ikke bare ta deg til rette. Snakk først med henne om spansk sex og at du er lysten på å teste det. Hvis hun er villig til å bli med på eksperimentet er det bare å bruke litt glidegel slik at det blir god glid mellom brystene hennes.

Åpen dessous

Utøvelse av mammalsex: Her er tre tapas for enhver smak

Mammalsex kan utøves i ulike stillinger for alt fra nybegynnere til viderekomne. Her kommer tips til de mest erotiske stillingene under spansk sex.

Basisresept for nybegynnere

Den enkleste måten å utføre spansk sex er å la kvinnen ligge på rygg på et mykt underlag. Så kneler mannen med et ben på hver side av brystet hennes. Så kan han gni sin erigerte penis mellom brystene hennes, mens hun trykker disse mot hverandre. Og hvis hun vil kan hun bruke munnen eller hånda på penis. Noen synes det er greit å samle opp spermaen i et lommetørkle, mens kvinner som elsker fellatio svelger hele ladningen. Hvis han som eier penisen er en grei kar, kan det vel hende han får lov til å sprute etter eget spansk ønske?

Erotisk kneling: En variant for viderekomne

Under denne stillingen skal kvinnen knele, og de med små pupper må heve disse litt, slik at de kan stimulerer den erigerte penis. Dette er også en stilling hvor comboen fransk oralsex og spansk puppesex er uslåelig!

69 stillingen: En stilling som betyr nytelse for begge

Under en klassisk variant av spansk sex er det stimuleringen av det erigerte lemmet som står i fokus, men kjære kvinner – det må ikke være slik. Innta i stedet 69 stillingen, slik at han kan gi deg deilig oral- eller fingersex mens du lar brystene kjæle med penis. Det er forunderlig om det ikke ender i en lystfylt orgasme for begge!

Spansk sex – puppestørrelsen har ingen betydning!

Mange kvinner tror spansk sex bare fungerer med store bryster. Det er feil! Som under all annen sex, er det ikke størrelsen det kommer an på, men teknikken.

Storbrystede kvinner har selvfølgelig mindre å gjøre under spansk sex, men det virker svært opphissende på menn når mindre bryster presses kraftig sammen. Damer med store pupper trenger bare presse armene lett sammen for å skape trykk på brystene. Har man normalt stor byste hjelper mannen gjerne til, og kjærtegner brystene mens han samtidig utøver den spanske sexteknikken. De som har liten skålstørrelse kan ty til et sexy tricks: Form ei skål med hendene som legges over brystene. Så brukes kurven til å skyve brystene sammen, og „kurven“ holdes på plass mens dere har spansk sex. Han føler det myke presset fra brystene og ekstratrykket fra hendene mot penis skaper en uimotståelig deilig følelse.

Som dere ser, små bryster er ingen grunn til ikke å teste ut denne ultradeilige sexteknikken. I alle fall en gang. Vi er helt sikre på at den spanske sexteknikken kommer til å bety en berikelse i elskovslivet deres.


'Hva betyr spansk på sexspråket?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania