Herreundertøy av det sexy slaget – men hva slår an?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Det er så enkelt for kvinner: Et nærmest uendelig utvalg av sexy undertøy: topper, truser, bodier, med og uten stropper osv. Og de aller fleste liker å se sin kvinnelige utkårede i et erotisk plagg. Men hvordan er det for menn? Kan de også ta på seg erotiske underplagg og gjøre et sexy inntrykk?

Et undertøysplagg som alltid funker – boxeren!

Boxer er et sexy plagg for menn. Det er de aller fleste kvinner einige om. Den trenger ikke bestå av en masse stoff, men kan med hell for eksempel ha forholdsvis korte ben, mens den ender rett over hofta. Den bør aldri nå helt opp til navelen. En ettersittende boxer fremhever hofter og bakende, og det er et syn som fryder.

OBS: Alt skal være innpakket, men gjerne hudnært og uten overflødig stoff. Når det gjelder herrekropper er det nemlig slik, at de fleste synes antydninger er et langt mer erotisk syn enn når hele stasen er blottlagt.

Sexy boxer hos ORION

For spesielt interesserte, og det må det være supersexy: Strengtruser og annen pynt

Tangatruser for herre, jocks, seletøy – bare noen eksempler på „plagg“ du kan bruke når ting virkelig skal fremheves! Og det gjelder ikke minst hvis du er i god form, og vil lenke blikkene til en vaskebrettmage eller en struttende bakstuss. Det er riktignok ikke alle damer som synes det er et sexy syn, men særlig enkelte andre herrer kan knapt forestille seg noe heitere!

Tips: Spesielt sexy underplagg er ikke det du stiller i på første date. Dette er noe man kan glede en partner med når man vet at det slår an!

Erotisk clubwear: Perfekt kledd når du vil være sexy på by‘n

I en klubb for par eller på en frivol fest er valget av undertøy essensielt. Du har som regel en dresscode å forholde deg til og vil gjerne gjøre toppinntrykk både i cocktailbaren og på „lekeplassen“. Vis gjerne hva du har, men ikke så utfordrende at du skremmer vekk folk – sexy mote for HAN.

Ideelt: Du er på den sikre sida med en boxer, men sats på sexy stoff eller tøffe detaljer. Wetlook eller lakk istedet for bomull forteller at du ikke er tilfeldig tilstede. Innsatser av gjennomsiktig stoff eller cut-outs gir mersmak, mens glimt av hud og pirrende glidelåser sender et tydelig erotisk budskap.

mann og mann

Sjekk den bula: Langt fra alle kvinner innrømmer det, men de gjør det likevel!

Er ei tydelig bule synlig kul under klærne, virker det svært sexy på de fleste kvinner. Det betyr ikke at du skal stappe sokker i trusa – det finnes mer elegante tricks å ty til! Kjøp alltid undertøy med formende gylf, som verken er for stor eller for liten. Er den for trang, virker det som en minimizer for penis. Er du fra naturens side velutstyrt må du satse på at stoffet er elastisk slik at du ikke blir trykket flat. Hvis du vil ha ei spesielt velformet bule i buksa må du teste plagg med swellfunksjon. Dette er imidlertid ikke noe for deg som foretrekker å ha den på venstre eller høyre side, for swellfunksjonen er midt foran, og den sørger for at penis også blir akkurat der. Den ultimative penis push-up er fortsatt penisringen. Forøvrig et trick mange herremodeller tyr til for å se best mulig ut under en shooting. Alternativt til separate penisringer finnes det underplagg med integrert ring. Disse forener da penisringens fordeler med hevefunksjon.

Fasit: Det blir mest sannsynlig riktig når du kombinerer ettersittende plagg som dekker alt, samtidig som de viser konturene av det du kan tilby. Og litt situasjonsavhengig kan du gjerne være litt vågal og vise mer hud!

Bildekilde: © Luis Louro / fotolia.com


'Herreundertøy av det sexy slaget – men hva slår an?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania