Sextoys – en rådgiver for menn med tips & triks for nybegynnere

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Sextoys for menn

Det finnes utallige sextoys, pleiemidler og annet utstyr på erotikkmarkedet. Og hvordan skal en mann da kunne beholde overblikket? Hva finnes i hvilke varianter, og hva passer best for meg? Hvilke kriterier skal jeg velge etter og finnes det kanskje flere typer av et toy? Vi gir deg svar på alle disse spørsmålene, slik at du er orientert om hva markedet byr på og kan velge riktig.

En liten oversikt over sextoys for menn

Før vi kaster oss ut i mangfoldet av produkter, får du her en grov oversikt over de ulike kategoriene innen sextoys for menn. Da kan du sikkert sortere ut noen med det samme. Mange av artiklene er sikkert velkjente, og du kan hoppe rett til det som er interessant for deg.

  1. Penisringer, penishylster & -løkker
  2. Masturbatorer, elskovsdukker & penispumper
  3. Prostatastimulatorer
  4. Tilbehør

Først og fremst konsentrerer vi oss om hovedproduktene, og splitter disse så opp i spesielle varianter eller utgaver.

1. Mer moro sammen – og det helst lenge

For å intensivere og utvide nytelsen under elskovsakten, er penisringer og lignende produkter svært velegnet. Den stramt sittende ringen demmer opp blodet slik at det drøyer før orgasmen kommer. Dessuten svulmer penis opp til imponerende størrelse og selve akten oppleves mer intensivt.
Penisringer kan sorteres i to videre kategorier. For det første finnes penisringer uten vibrasjon. Disse intensiverer sexmoroa gjennom den oven nevnte blodoppdemmingseffekten. Og nybegynnere i bruk av penisring bør holde seg til de som er i et mykt materiale, som f.eks. silikon. Det gjør dem tøyelige og mer fleksible i passform, og de er enklere å få av og på.

Penisringer

Som øvet bruker, kan man teste penisringer i edelstål. Her må man være nøye under valg av størrelse, slik at det ikke oppstår skader.

Penisringer i metall

Om man vil ta steget enda litt videre, så kan vi anbefale penisringer med vibrasjon. Foruten at de gir samme effekt som penisringer uten vibrasjon, kan disse gi ekstra stimulering på enkelte punkter, som for eksempel pungen, eller kvinnens klitoris.

Hvis man vil gjøre sex-en enda mer interessant, og samtidig gi kvinnen mer stimuli enn ren vibrasjon, er et penishylster eller en mansjett midt i blinken. Den forsterker ereksjonen, gir eventuelt en forlengelse av penis og kan være utstyrt med stimulerende nupper. Er den i tillegg utstyrt med en bulletvíbrator kan dere også nyte vibrasjoner.

Penisring med vibrasjon

Disse hylsterne finnes i en klassisk variant, som tres over penis og festes med ei løkke om pungen. På tuppen har hylsteret gjerne nupper, som høyner pirringen. Med denne typen hylster er penishodet helt dekket.

Penishlyster

Penismansjetter hhv. sleeves byr på enda en mulighet til å omslynge penis tett og gi kvinnen ekstra pirring. Mansjetten er bredere enn penisringer og har ofte pirremønster av forskjellig type utenpå, som spiraler eller firkanter. Penishodet ligger åpent, så her er det ikke snakk om utstyr som gir penisforlengelse. Det betyr imidlertid samtidig at den naturlige følelsen kan nytes helt og fullt.

Penissleeves

En annen variant i penisringens verden er penisløkka. Den er vedlig fleksibel i størrelse, da de fleste kan justeres manuelt. Det betyr at man selv kan velge hvor mye „trykk“ man vil legge på. I tillegg kan pungen også snøres fast, hvilket gir intensivert lystfølelse. Penisløkker er derfor svært godt egnet for nybegynnere.

Penisløkke

2. Til ensomme stunder

Nå vet vi at vi kan øke nytelsen med ringer eller mansjetter når vi har sex sammen med en partner. Men hva om man ikke har noen å dele sexlivet med? Hva kan man(n) finne på da? Det er nok masturbatorer som er det første produktet vi kommer på ved denne problemstillingen. Med en masturbator kan du simulere samleie eller en blowjob mye bedre enn ved bare å bruke hånda. De to opplevelsene kan nesten ikke sammenlignes en gang!

Masturbatorer finnen i utallige variasjoner

Noen masurbatorer er ganske enkle i formen og har bare det mest nødvendige – en lystkanal. Denne er pirrestrukturert og har mykt materiale innvendig, for å gi en følelse så nær som mulig en vagina eller en munn. Masturbatorer finnes i mange forskjellige former, noen i enkel flaskeform, andre i naturtro munnform.

Vaginamasturbator

Hvis det ikke holder å få følelsen av myk hud og pirrestruktur, så er det mange flere triks å ty til. Noen masturbatorer har vibrasjonsfunksjon, og det kan øke pirringen ytterligere. En sugefunksjon er også mulig og de fører til at blowjob-opplevelsen intensiveres og oppleves enda mer realistisk.

Masturbator med vibrasjon

Enkelte menn synes kanskje ikke, at synet av en masturbator er særlig pirrende. Derfor vil de gjerne ha en annen type opphisselse. Da kan det være lurt å ta en titt på noe som virkelig ligner en sexpartner, og det finnes i form av ei elskovsdukke. Disse fungerer i prinsippet på samme måte som en masturbator, for det er nettop det disse dukkene har montert i lystinngangene. Masturbatorene kan tas ut og er derfor enkle å rengjøre. Sex- eller blowjob-opplevelsen virker svært ekte, og i tillegg har man en slags kropp å ta tak i og kjenne på.

Sexdukke

Kategorien elskovsdukker kan vi også dele i to underkategorier: En hvor sexdukkene består av en hel kropp hvor de fleste har 2 eller 3 lystinnganger. Men det finnes også kroppsmasturbatorer som bare gjengir deler av kroppen. Disse har da også bare den eller de tilhørende etterlignede kjønnsorganene. Et eksempel er en kopi av ei damerumpe. Materialet som er brukt i disse etterligningene er i ypperste kvalitet, f.eks. TPR, og det føles som menneskehud.

Torsomasturbator

Penispumpe

Et masturbatorlignende alternativ for oss menn, er penispumpe.Hvis du ønsker et stivere og stinnere lem, samt mer følsomhet på penis, går ingen vei utenom penispumpa. Under bruk må man først pumpe sakte når penis er innført. Og pumpehastigheten må ikke økes for raskt, da dette kan føre til skader. Vi anbefaler at du leser bruksanvisningen grundig før du setter i gang, slik at du kan håndtere pumpa på en sikker og behagelig måte.

Det finnes to ulike typer penispumper. Den klassiske typen med pumpeball eller saksegrep, hvor det pumpes manuelt med håndkraft. Da er det en selv som har kontrollen høyden på undertrykket. Som oven nevnt, bør man her være varsom med å pumpe for raskt, slik at skader unngås.

Penispumpe

Skulle du ha tvil angående den manuelle betjeningen av ei slik penispumpe, bør du kikke på det andre alternativet, nemlig automatiske penispumper. Disse kan justeres og stilles inn, og du kan holde kontrollen via displayet, som også i noen tilfeller måler størrelsesendringer. Ved presis justering og innstilling er skaderisikoen minimal.

Blå penispumpe

3. Alternativ stimulering

Alle de stimuleringsmulighetene eller sex-supplementene vi har nevnt hittil, er i det store og hele velkjente. Men et tema er ikke tatt med: Stimulering av prostata. Dette er et alternativ til normal stimulering som byr på en helt annen vei fram til høydepunktet. Gjennom anus kan menn nå det såkalt p-punktet (prostata) og hvis dette punktet stimuleres med en prostatadildo kan han nå et høydepunkt uten sammenligning med en vanlig orgasme. For nybegynnere innen prostatastimulering anbefales en litt mindre dildo i mykt materiale.

Analstav

Har man allerede gjort erfaring på området, kan man teste en prostatavibrator, som forsterker stimuleringen med vibrasjon. Resultatet er at orgasme oppnås raskere og oppleves mer intensivt.

Prostatavibrator

4. Flere brukstips

Dette var en oversikt over de viktigste toys-ene for menn eller par, nybegynnere eller proffer. Men det er en viktig ting vi ikke må glemme når du skal bruke et sexleketøy: Bruk alltid glidegel. Det gjør innføringen av lemmet i en masturbator eller penispumpe mye mer behagelig og enkelt.

Men også når det gjelder glidemiddel er det et par ting du bør ta hensyn til: Hvis glidemiddelet hovedsakelig skal brukes til sextoys, så anbefaler vi at du bruker et som er vannbasert. Silikonbaserte toys kan nemlig reagere med stoffene i toyet, slik at dette blir ødelagt. Hvis glidemiddelet skal brukes i det anale området, finnes det spesialgel for det, som er bedre egnet.

Som du ser, finnes det mange ulike måter å glede hverandre eller seg selv på. I dette utvalget finnes det nok noe for enhver smak og hvis det virker litt vågalt ved første gangs lesing, så er det bare å ta seg god tid, for å venne seg til tanken og tørre litt mer etterhvert. Mottoet bør være: Har du lyst, har du lov!

Bildekilde: © Andrey Popov / fotolia.com


'Sextoys – en rådgiver for menn med tips & triks for nybegynnere' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania