Sextoy brukertest – Prostatastimulatoren P-Spot Stimulator

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

Rett ut av pakka gir denne vibratoren et godt førsteinntrykk, slank og lekker og i svart matt ser den meget elegant ut.

Den gir inntrykk av å være veldig robust og laget for å vare, batteriene settes enkelt inn ved å skru ut vibratorjusteringen.  Justeringen er trinnløs og meget enkel å bruke.

I bruk ved lav intensitet er lyden ganske lav, men justerer man den opp følger lyden med den kraftige vibreringen.

Denne stimulatoren er spesielt laget for stimulering av prostata, og enkel å bruke på grunn av sin stive og slanke form, med litt glidemiddel er den enkel å føre inn analt for både erfarne og uerfarne brukere. Det forstørrede hodet på vibratoren gir en god følelse i det den plasseres. Når man finner fram til punktet og gnur på vibreringen gir det en følelse ulik noe annet. Denne tar virkelig orgasmen til nye høyder.

Den er et utmerket tillegg til prostatamassasje under onanering på egen hånd, men kan gjerne brukes til aktiviteter for par. Med denne er det heller ingen problem å ta seg god tid, vibreringen holder seg gående og viser ingen tegn til svakhet ved lengre bruk.

Når akten er over vaskes produktet enkelt med varmt vann og rengjøringsmiddel.

Dette er en P-punkt stimulator som gir et godt løft, og er et verdifullt leketøy å ha. Til den lave prisen å være gir den god valuta for pengene.

4/5 hjerter, absolutt noe å ha på soverommet.

Jørgen fra Kristiansand


Testresultat: 4 av 5 stjerner
4 stjerner til P-punkt stimulator

'Sextoy brukertest – Prostatastimulatoren P-Spot Stimulator' have 1 comment

  1. 15/09/2017 @ 13:14 Bergen

    Jeg og dama har også testet denne, dvs hun testet den på meg. Jeg er enig i at den har god vibrasjon og den er også liten diameter, noe som er både positivt og negativt. At den er så liten betyr jo at det var lett å slappe av og at hun kunne bruke den veldig lenge. Men også negativt siden jeg får lyst på mer og mer etter hvert som jeg blir kåtere. Men dette løste hun ved å bruke fingre i tillegg, og da fikk jeg tilfredsstilt behovet for noe større samt at det ble mer stimulering av prostata siden hun stakk fingrene inn under vibratoren og dermed presset den hardere mot prostata.

    Veldig bra produkt, men pga den vinkelen i enden som må være der for å treffe prostata skikkelig så er det vanskelig å unngå at den bare roterer vekk fra punktet når man har masse glidemiddel på hendene. En stor forbedring ville vært om den hadde hatt et flatt parti i enden der man holder sånn at det var lettere å unngå at den roterer vekk fra prostata.


Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania