Fransk sex for nybegynnere og viderekomne – L’amour toujours

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Fransk sexteknikk

Franskmenn er kjent som store gourmeter – fast food for eksempel har foreløpig ikke greid å etablere seg i stor skala i dette landet av feinschmeckere. Ikke så merkelig da, at akkurat dette landet har fått en helt spesiell sexteknikk oppkalt etter seg, som har mye med munnområdet å gjøre. Fransk sex betyr oralsex med kyndig tungelek slik bare en ekte franskmann kan. Her er det ikke snakk om et kjapt nummer eller misjonærstilling. Fellatio på menn, cunnilingus på kvinner – i dag tar vi et dypdykk i franske farvann og prøver å finne forklaringen på disse teknikkene og begrepene som brukes.

Blowjob på fransk – Parlez vous français?

Mat og sex hører liksom sammen – kjærlighet går gjennom magen, eller øyet spiser med, afrodiserende mat osv. Så la oss forestille oss en 5 retters sexmeny (ingen sjeldenhet i det franske kjøkken). Men før du begynner matlagingen – spør gjerne partneren din om eventuelle preferenser.

Oralsex

5-retters meny for en perfekt blowjob

1. Det gjelder å skjemme bort sakte etter alle kunstens regler, og å ta i bruk alle sansene
Under fellatio er det tre ting som er utslagsgivende: å smake, å se, og å føle. Hovedrollen inntas av tunge og lepper som med sarte, harmonisk bevegelser kjæler med skaft og penishode. Opphisselsen forsterkes når lemmet samtidig masseres for hånd. Ta tak rundt lemmet og massér med rytmiske bevegelser. Det forsterker oralsex følelsen. Unn munnen et pusterom når det er behov for det, og forfør han med lidenskapelige blikk mens du lar penis forsvinne dypt inn i munnen. Hvis du samtidig stryker deg over brystene, og kjærtegner brystvortene dine byr du på et uimotståelig, sanselig panorama.

2. Gjennomfør på fransk vis, med masse kjærlig omtanke og lyst

God mat smaker best hvis den tilberedes med kjærlighet – det gjelder også for den perfekte blowjobben. Hengi deg til fransk sex med lidenskapelig lyst, og la han med små stønn og tung pust forstå at dette også for deg er en stor nytelse. Forestill deg for eksempel at du er i ferd med å innta en lekker og delikat fransk baguette mens du forkjæler han etter alle franske elskovskunsters regler.

3. Menn elsker myke lepper

De fleste menn ønsker seg en blowjobb på gammeldags vis. Det betyr at du pirrer penis med munnen uten bruk av tenner. Noen synes det er deilig med småbiting, men for de fleste oppleves det som smertefullt når penis kommer i nækontakt med tennene, uansett hvor forsiktig det utføres. Derfor – konsentrer deg heller om å bruke tunge og lepper som blowjob verktøy!

4. Deep throat: Vær en femme fatale, og få han til å gå fra forstanden av kåthet

Deep throat er forbeholdt mesterkokkene. Under en deep throat handler det om å få penis så langt inn i munnen som mulig. Det betyr at den naturlige spyrefleksen må overvinnes – pièce à pièce (litt etter litt). En litt enklere måte å få til dette på, er å legge seg på ryggen på senga og la hodet henge lett over sengekanten, mens han trenger forsiktig inn oralt. Fortvil imidlertid ikke hvis dette ikke fungerer, eller hvis du ikke har lyst til akkurat denne delen av fransk sex. Oralsex like deilig uten. Mange nerveender sitter på penishodet og kan uten problem stimuleres bare med tunga.

Suck O Mat

5. Sous Vide: En ekte ganefryd

Når det gjelder kokkekunst står begrepet „Sous Vide“ for matlaging under vakum, hvilket gjør kjøttet spesielt mørt og saftig. Og det er nettopp denne metoden du skal etterligne, når du er klar for innspurten. Sug deg fast i penis med leppene og sug lufta ut av munnhulen. Penishodet vil da presses mot ganen og det oppstår et vakum. I vakumet slikker du løs på penishodet med tunga, og resultatet er, i ordets rette forstand, saftig!

Oh là là: Med riktig cunnilingus teknikk gjør du enhver kvinne gal av kåtskap

Franske damer er sterke kvinnetyper som vil erobres og behandles på lik linje med menn. Så skal det være fransk sex, må du imponere dama di med tungekunstene dine. Men la henne være dirigenten og vise deg hva hun liker, hvordan og hvor. Og ikke la deg forvirre, bare utfør hennes ønsker, ellers kan den franske elskovsleken nemlig ende temmelig raskt.

Her kommer en liten meny av tips, som retter seg etter kvinnelige ganer:

Munnsex

Med sug og slikk til orgasme – manuset for en vellykket oral innsats

1. En ekte franskmann viser hva han har å by på

Franskmenn er kjent for å være strategiske erobrere. Dess mer innsats han viser, dess mer nytelse blir det for henne. Begynn forsiktig med myke kjærtegn og sarte kyss, og dess dypere du dykker inn i det kvinnelige kjønnsorganet, dess mer varsomhet bør du utvise. Kvinnens vagina er nemlig et særdeles ømfintlig område. Vis fintfølelse og hengi deg til lidenskapen du skaper.

2. Profiteknikk: Seksuell tilfredsstillelse med fransk sjarm

Kyndige elskere nøyer seg ikke med sart slikking av skamlepper og stimulering av klitoris. Sugende bevegelser mot klitoris får kvinner til å vri seg av opphisselse, og jo dypere du trenger inn i vagina med tunga, dess mer intensivt opplever hun orale lykkefølelser. En ekte connaisseur stimulerer undersida av vagina med tunga mens han gnir oversida med nesa – en type dobbelstimulering som oppleves utrolig pirrende.

3. Overraskelser er velkomne, men ikke i finalen!

Kvinner elsker overraskelser. Men befinner du deg i nærheten av målstreken under cunnilingus med dama di, bør overraskelser unngås. Hvis hun nærmer seg høydepunktet, strammes bekkenet og det er et signal til deg om at du fra nå av ikke bør endre teknikk. Fortsett heller på nøyaktig samme måte og på eksakt samme sted.

4. I dag? Alltid? Aldri!!!

Du greide det – hun oppnådde en uforglemmelig orgasme. Men obs kjære mann, det betyr ikke at du nå har taket på kvinners franske verden. Hva som fikk henne til et gedigent høydepunkt i dag kan oppleves som kjedelig neste gang, så her blir du nødt til å gjøre en lidenskapelig innsats, og stadig prøve nye ting.

Allsidig kost: Stillinger som gir avveksling under fransk sex

Fransk sex er et erotisk høydepunkt for mange, hvor alt fra lystfylte tungekyss, over erotisk massasje til orale høydepunkt er tillatt. Hovedsaken er at det føles godt for dere begge. Her kommer tre serveringsforslag som bringer litt avveksling i den franske sexleken

Likestilling – 69-stillingen

Han ligger på ryggen, mens hun ligger på han med hodet mot penis – det blir nærmest en omvendt misjonærstilling. Dette er en stilling hvor begge kan nyte franske delikatesser, for dere har den andres kjønnsorgan rett foran nesa. Men obs.: Dette er en stilling dere må øve på, for det er fort gjort å miste konsentrasjonen. Ikke glem å fortsette med egen munn og tunge, uansett hvor mye du nyter den orale behandlingen du selv får.

Fransk bulldogg – doggystyle med stil

Mange menn har en faible for analsex. Hvis dere føler for det: Han ligger på rygg og hun går ned i knestående over han, med ansiktet mot skrittet hans. Han kan nyte den flotte utsikten mens hun gir han en fransk omgang. Voff!!

Leksehjelp i fransk

Kvinner nyter gjerne oralsex sittende. Hun setter seg altså på en stol i komfortabel stilling og skrever med beina. Han kneler mellom dem og beviser at han kan fransk. Denne stillingen er forøvrig velegnet til et supererotisk rollespill: Han har ikke gjort franskleksene sine ordentlig og må sitte igjen med den strenge fransklærerinna.

Oralsex produkter hos ORION

Nå håper vi å ha vekket lysten på å teste erotikk med fransk fortegn. Lykke til og god fornøyelse!

Symbolbilde: © iconogenic / fotolia.com


'Fransk sex for nybegynnere og viderekomne – L’amour toujours' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania