Sexstillingen Eiffeltårnet – forklaringen på en urban legende

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...
Sexstillingen Eiffeltårnet

En sexstilling som heter Eiffeltårnet? Navnet i seg selv tilsier at man da antakelig bør være forberedt på et besøk hos en kiropraktor etter utprøving. Men neida, det er teknisk sett verken en spesielt akrobatisk eller vanskelig stilling. Det mest vriene ved hele stillingen er antakelig å finne 2 villige deltakere (i tillegg til seg selv). Eiffeltårnet er nemlig en kombinasjon av doggystyle og blowjob – en trekant med to menn og ei dame. I og for seg selvfølgelig også mulig med 3 menn. Stillingen er spennende nok den, men opphavet skjuler også en artig etterkrigshistorie. „The Eiffel Tower“ er nemlig godt forankret i amerikanske erotikkordbøker. Hvorfor får du svar på i denne bloggartikkelen.

Sexstillingen Eiffeltårnet: En myte fra andre verdenskrig

Sexstillingen Eiffeltårnet stammer naturligvis fra Paris og er en relativt gammel sexstilling. Den ble etter sigende „oppfunnet“ for nærmere 75 år siden rett før slutten av andre verdenskrig. To amerikanske soldater som var med på frigjøringen av Frankrike hadde en het rendezvous med en fransk kvinne i Paris. Samtidig altså. Mens hun konsentrerte seg om utøvelse av den franske spesialiteten oralsex på en av dem, ble hun tatt bakfra av den andre. I gledesrusen over (antakelig) både deilig sex og krigens ende, ga de to soldatene hverandre en high five, og vips oppsto en figur som med litt fantasi minnet om Eiffeltårnet. Og en legende oppsto. Men selv om sexstillingen Eiffeltårnet var oppfunnet, tok det noen år før den oppnådde utbredt popularitet. Det skjedde nemlig først under den seksuelle revolusjonen med blomsterbarn og hippier i 60-tallets USA. Der er denne stillingen fortsatt velkjent, selv om den muligens ikke utøves av den brede masse.

Sexteknikken Eiffeltårnet

Og hvordan utføres Eiffeltårn stillingen?

Du/dere trenger ikke noe annet enn et mykt underlag og muligens litt glidegel for å kunne gjennomføre sexstillingen Eiffeltårnet. Og dere må være en ménage à trois, 3 deltakere, for å kunne utføre sex på denne måten. Her kommer framgangsmåten:

  1. Hun kneler på alle fire og gir den ene av de mannlige deltakerne oralsex. Han står oppreist. Hvordan fransk tungelek skal utføres riktig kan du lese i et annet blogginnlegg om sex på fransk.
  2. Samtidig penetreres hun, valgfritt analt eller vaginalt, av den andre mannlige deltakeren.
  3. Mens hun er oppslukt av deilig sex i begge ender, gir herrene hverandre en high five. Dermed oppstår det som ligner et Eiffeltårn, og vips – dere utfører Eiffeltårn stillingen!

I ORIONs store sex spørreundersøkelse, anga 42% av deltakerne at de i all hemmelighet drømmer om å delta i en trekant. Det skulle bety at mulighetene for å kunne få oppfylt denne fantasien egentlig er tilstede. Skulle du havne i denne settingen er det jo bare å foreslå sexstilingen Eiffeltårnet. For den er ikke spesielt avansert å få til. Men når sant skal sies, høyner ikke et high five intensiteten eller følelsene i denne sexstillingen. Det er heller sånn at det kan virke litt malplassert. Det kan bety at det her rett og slett handler mer om en urban legende ala „Angry Pirate“ eller „Dirty Sánchez“, enn en sexstilling som gir menn og kvinne felles orgasme. Men ikke la det være noen hindring: Er du på jakt etter erotisk inspirasjon som holder praksistesten, sjekk ut en av filmene våre om Kamasutra stillinger.

Bildekilde: © Roman Sigaev / fotolia.com


'Sexstillingen Eiffeltårnet – forklaringen på en urban legende' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania