Sexforsetter 2014

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Nyttårshilsen

Året nærmer seg slutten – det perfekte tispunktet for et erotisk tilbakeblikk. En meningsmåling blant de sexdyrkende medlemmene i sidesprangsportalen First Affair viser at det var tre erotiske trender som kom på banen i 2013. Om det nå dreier seg om virkelighet eller fantasi, på grunnlag av disse sexy moteretningene, har vi nå satt opp tre sexforsetter til dere. Disse kan virke enkle, men har stor effekt og kan gjøre 2014 til et utrolig erotisk år!

På toppen av ønskelista til de utspurte i portalen sto trekantsex – menn vil gjerne ha to sexbomber med seg i senga, mens damene gjerne vil forkjæles av to fyrrige karer samtidig. Og hvorfor ikke? Å være i oppmerksomhetens sentrum er alltid smigrende, og lyst delt på tre er sex i tredje potens. I denne sammenheng må sexforsett nummer 1 lyde: Tør å prøve noe nytt!

En annen tydelig trend i 2013, var at lekelysten til de deltakende i undersøkelsen ble vekket. Hele 81% av de spurte kvinnene og 70% av mennene oppga at de regelmessig tok med erotisk leketøy i senga. Ved siden av de «klassiske» sexlekene er det blitt utviklet spesielle sextoys for par, som sørger for mer moro i parforholdet. For eksempel: The feather og Intimate Spreader vibrating, eller We-vibe 4. Ved å bruke disse lekene kan det komme ny frisk vind i parforholdet, og sexlivet får et helt nytt kick. Så sexforsett nummer 2 må bli: Prøv sexleketøy for par!

De fleste sexønskene til medlemmene i portalen First Affair dreide seg om å leve ut hemmelige erotiske fantasier – nærliggende i en sidesprangportal, kanskje. Men, det er et faktum at mange par snakker for lite med hverandre, ikke bare når det gjelder problemer, men også hva gjelder sexuelle lengsler og fantasier. Og det er synd, for vi vet jo at intensive samtaler er viktig for å få et oppfylt sexliv og på den måten å styrke parforholdet. Derfor er sexforsett nummer 3: Snakk med partneren om fantasiene dine og lev dem ut!

Og dermed var den heite to-do- lista over sexforsetter i 2014 ferdig fra vår side. Men du kan selvsagt komplettere den i det uendelige. Og når det gjelder erotiske forsetter, så er det bare morsomt å holde seg til dem. Vi ønsker et godt nytt år, og håper det nye året blir proppfullt av erotikk og  gode dager!


'Sexforsetter 2014' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania