Sexfantasier – hva drømmer menn og kvinner om?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (3 x liker dette innlegget)
Loading...

SexfantasierAlle har dem, menn snakker om dem og kvinner beholder dem for seg selv. Det handler om sexfantasier. Erotiske ønskedrømmer, som stort sett bare foregår inni hodene våre, hemmelige ønsker som man beholder for seg selv, en sexteknikk man har lyst til å prøve en gang. Emnet sexuelle fantasier er grenseløst stort og nyansert. En klassiker, og ofte utprøvd nå for tida, er hete fantasier om å være med i en trekant eller ha sex på uvanlige steder, f.eks i heisen eller i flere tusen meters høyde (i et fly).
Mange sexuelle fantasier er spennende særlig fordi man vet at de aldri går i oppfyllelse. Ofte er tanken på det mye deiligere enn virkeligheten, og man blir kåt av tanken på f.eks. gruppesex uten at man noensinne kunne finne på å virkelig ha det. Det er også mange som har en erotisk drøm med en kjendis i hovedrollen. Et virkelig møte med denne kjendisen ville antakelig (takk til photoshop) ødelegge alle illusjoner.
Hauset opp av den erotiske Shades of Grey triologien har også temaet SM kommet i offentlighetens fokus. Og den gamle myten om at kvinner liker å få en dask på stumpen i ny og ne har fått nytt liv. Er det sånn det er? Hva drømmer kvinner om? Selv om de har hatt en moderne feministisk oppvekst og oppdragelse, (eller er det kanskje akkurat derfor) ønsker mange kvinner seg en dominant, autoritær mann å ha sex med. Det er derfor sjefen, eller menn i unifom står høyest på lista av fantasimenn. Men også menn med hardt kroppslig arbeid er ettertraktet. Antakelig fordi de utstråler potens, og angivelig er gode med hendene. Så, i det minste i kvinners sexuelle drømmer, får svette, muskuløse byggearbeidere bevise sitt håndlag. Sex med en dominant fremmed, bittersøt lenkelek og til og med SM eller enkle voldsfantasier er et uttrykk for ønske om sexuell dominans, men det er svært få som lever ut disse fantasiene i det virkelige liv. Og i så fall er det gjerne i en mild variant. Sex med flere menn samtidig er også bare noe som foregår i hodet. Bakgrunnen for denne sexfantasien er ønsket om å være midtpunkt og bli sexuelt begjæret. Og hvis vi skal være helt ærlige: Realistisk sett har kvinnen oftest mer enn nok med en mann.
Og så var det mennenes fantasier, da. Det er vel ikke helt overraskende at det er trekantsex som står øverst på ønskelista. Her er det ikke snakk om en trekant med to menn og ei kvinne, nei, mann drømmer om sex med to eller gjerne flere kvinner. Og menn er heller ikke fremmed for tanken om å se på, mens kjæresten eller kona har sex med ei anna kvinne. Og mange kvinner har en eller annen gang i livet hatt en lesbisk episode, det er bare så sjelden at det er tilskuere til stede. Synd for manneverdenen.
Det er heller ikke ukjent at menn drømmer om kvinnelig dominans. Menn, som til daglig må treffe beslutninger og være tøffe, bytter gjerne roller med det svake kjønn, for lystfylt å la seg kontrollere, og få et pusterom fra å ta avgjørelser. Det er ikke for ingenting at Dominas er populære.
Vanligvis er det imidlertid det mest nærliggende som står i fokus for den mannlige lysten – en kjapp en med den heite kollegaen, eller et hemmelig møte med den deilige nabodama, er en fast bestanddel i den mannlige fantasiverdenen. Nesten romantisk er den fascinerende drømmekvinnen mann har satt sammen av forskjellige drømmekvinner opp gjennom livet. Skuespillerinner, ex-damer, kollegaer osv smelter sammen til den ultimative drømmedama, som i hans dagdrømmer oppfyller alle sexuelle ønsker. Og til disse ønskene teller også analsex. Dette er jo ikke lenger et et tabu i samfunnet, men har likevel fortsatt en pirrende smak av forbud, og befinner seg altså på mange menns sexuelle ønskeliste.
Hvis vi ser på mannlige og kvinnelige fantasier under ett, så er det, på tross av mange ulikheter, også mye likt. Begge kjønn fantaserer om det uoppnåelige eller forbudte, lengter etter å bli dominert eller å underkaste seg, og unner seg i drømmeverdenen en skikkelig dose virkelighetsflukt og eksotisme. Om man velger å virkeliggjøre sexfantasiene er opp til en hver, men en ting er sikkert: Selv om du ikke kan leve sexdrømmene dine helt ut, så kan virkeligheten være akkurat like erotisk og uten tabu som dine egne fantasier.


'Sexfantasier – hva drømmer menn og kvinner om?' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania