Tre retters sexmeny

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (2 x liker dette innlegget)
Loading...
Sexmeny

Forspill, hovedspill, etterspill! Høres ikke det deilig ut? Som en treretters med forrett, hovedrett og etterrett. Jeg får i alle fall vann i munnen med det samme. Forretten skal dempe den verste hungeren og vekke lysten på hovedretten, som kan nytes og smaker fortreffelig. Og til slutt en søt dessert. Det finnes de som kan avstå fra forretten hvis tida er knapp, men desserten etter hovedretten er en absolutt nødvendighet. Og hvordan er det hvis „måltidet“ er sex? Hvorfor må det absolutt være tre retters hvis det handler om sex? Kan man avstå fra noe? Eller må det være fullt program?

1. Forspillet vekker sexlysta

Hvis tida ikke er et problem, bør par absolutt ta seg tid til å nyte hele menyen. Så la teppet gå opp for forspillet! Det skjerper nemlig appetitten. Forspillet får oss i rett stemning, egger fantasien og vekker lysta på mer. Og uansett hvor deilig selve samleiet er, når to kropper forenes og elskov skapes, under selve sexen er de fleste av oss opptatt med oss selv. Har kanskje øynene lukket, mens vi hengir oss til hodekinoen og nyter egoistisk. Under forspillet handler det mer om å gi og ta. Holder du ut å bare nyte? Ønsker du ikke hele tida å kjæle med partneren din? Det er et intimt samspill, hvor det er lov å berøre og kikke nærmere på ting. Vi leker intensivt og nært med hverandre:

  • Vi slikker, smaker, suger, småbiter og lukter.
  • Vi smaker på hverandres kropper med tunga.
  • Vi oppdager erogene soner.
  • Vi hvisker kjærlige, ømme ord til hverandre.
  • Vi lar den andre ta del i fantasiene våre.

Forspillet begrenses ikke av selve samleiet, og det kan gjerne begynne selv om vi ikke fysisk er i nærheten av hverandre. Det skjer for eksempel når du har sexy undertøy under hverdagsklærne, eller sender hete meldinger til den utvalgte i lunsjpausen. Og det må heller ikke nødvendigvis føre til sex, og det kan vare i timesvis.

Lovetoys for nybegynnere

2. Hovedretten – SEX

Samleiet er selvfølgelig hovedretten og har hos de aller fleste øverste prioritet. Til hverdags kan det bli så som så med forspill og etterspill, og man nøyer seg med en kjapp hovedrett. Det handler altså om selve samleiet. Og når et par har det godt sammen, kan det, en gang i mellom, være okay med bare et raskt samleie. Mange er glade for i det hele tatt å ha tid til kroppskontakt og nærhet. En snartur innom intimiteten for å føle tryggheten av at man fortsatt elsker og har forståelse for hverandre.

Vanskelig blir det, hvis kvaliteten på forhold skranter og slike kjappe seksuelle møter blir regelen mer enn unntaket. Da kan i alle fall den ene få følelsen av å bli brukt kun for å dekke den andres seksuelle behov. Nærheten og intimiteten forsvinner og sex får en dårlig bismak før lysta muligens forsvinner helt. Det har da ofte ikke så mye med den seksuelle opplevelsen i seg selv å gjøre, det handler mer om mangel på kommunikasjon. Derfor er det viktig, i det minste med jevne mellomrom, å nyte en komplett treretters sexmeny.

De mest populaere parproduktene

3. Etterspillet har en høy emosjonell rolle

Etterspillet er ikke i første rekke preget av lyst, det handler mer om velvære. Og det har en spesielt stor effekt på sjele- og følelseslivet vårt. Når orgasmebølgen legger seg, forutsatt at man oppnådde en, hadde det vært synd og skam å hoppe ut av senga, for ikke å snakke om å snu seg rundt og sovne. Dette er øyeblikket hvor spesielt kvinner har behov for intimitet og nærhet. Men menn liker heller ikke at kvinnen de akkurat har nytt sex med praktisk talt styrter ut på badet med det samme. Det gir nemlig følelsen av at rengjøring av kropp er viktigere enn kos.
Vis heller elsklingen din, at det er akkurat henne eller han du vil dele dette øyeblikket med. Dere kan:

  • Kose og kjæle
  • Holde kroppskontakten
  • Nyte nærheten
  • Kysse ømt og forsiktig
  • Holde i hånda

Og mens dere nyter, fyller dere følelsestanken slik at den er full for å takle hverdagen. Den som tilfreds og lykkelig har vært igjennom en treretters sexmeny, gleder seg allerede til neste kulinariske høydepunkt. Og det trenger jo ikke være sååå lenge til…?!

Bildekilde: © konradbak / fotolia.com


'Tre retters sexmeny' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania