Gresk sex – en seksualteknikk fra antikkens dager

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Gresk sexteknikk

Det er mange som kan fransk, i ordets rette forstand 😉 men hva i all verden betyr gresk sex eller sex på gresk? Under utøvelse av gresk sexteknikk er det ikke nødvendig at du forærer partneren som en gresk gud. Du trenger heller ikke sitere greske filosofer underveis, selv om det sikkert hadde vært morsomt! Under det hemmelige dekknavnet „gresk“ utøves derimot analsex.
Betegnelsen kan antakelig tilbakeføres til antikken, da forhold og partnerskap mellom menn var høyt ansett i den greske kulturen. I vår tid refereres det selvfølgelig til den greske sexteknikken i en helt annen sammenheng, da det ikke lenger kun er homoseksuelle menn som utfører analsex. Likevel kan vi lære mye av de gamle grekerne når det gjelder toleranse og akseptans av homo- og biseksualitet.

6 fakta om analsex

Gresk for nybegynnere

Anus er et ømfintlig område – her treffes nemlig flere hundre nervetråder. Det er derfor ikke spesielt merkelig at både kvinner og menn reagerer spesielt følsomt på stimulering av anus. Som alltid når man skal lære seg et nytt språk, gjelder det også for den greske sexteknikken at det kan være greit å ta en titt på de grunnleggende prinsippene først.
Varsomhet er utrolig viktig ved gresk sex. Anus er trangt – og den som er hardhendt støter raskt på motstand. For å forenkle penis‘ inntrengning under analsex må man bruke forsiktige og langsomme bevegelser. Vi anbefaler at nybegynnere bruker en spesiell glidegel med en lett avspennende effekt. I det hele tatt er avspenning det magiske ordet for vellykket gresk. Dess mer avslappet dere er, dess enklere er det å penetrere anus med penis. Den som ikke greier å slappe av slik at anus er avspent, opplever antakelig ingen glede eller kåthet under gresk sex. Det kan til og med forårsake sterke og ubehagelige smerter.

Analsex for første gang

Sex på gresk – det gjelder å være nøye med forberedelsene

For at analsex skal være en deilig opplevelse er det helt avgjørende med riktig forberedelse. Hygiene er en forutsetning for gresk sex, og før man tester analsex bør anus rengjøres grundig. Her kan det være tilrådelig å bruke en analdusj. Under et langt forspill med helkroppsmassasje blir dere deilig avslappet og anus er i en avspent tilstand. Når dere så skal i gang med det greske er det en viktig ting å huske på: Selv om det under kampens hete er vanskelig å la være – ikke bytt på mellom å trenge inn i anus og skjede, uten først å gi penis en vask eller bytt kondom. Bakterier fra tarmen blir i verste fall med som blindpassasjerer inn i vagina, og det bør absolutt unngås! Ellers kan det bli dårlige minner fra det greske sexeventyret.

Husk også at ingen mestrer et nytt språk på fem minutter. Ta dere tid og øv kommunikasjon – når dere så kommuniserer på samme språknivå kan dere få svært intensive anale gledesopplevelser og bli kjent med en helt ny side av sex.


'Gresk sex – en seksualteknikk fra antikkens dager' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania