Ramona Bernhard iført truse fra ORION i magasinet SULTRY

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Blondetruse fra ORION

Den russiske utgaven av Playboy heter opp mai-utgaven med den veldreide tyske blondinen Ramona Bernhard (27 år). Enda mer interessant for oss ble det under recherchene til dette blogginnlegget. Da kom vi nemlig over nok en artikkel om den internasjonale Playmaten, i det amerikanske magasinet Sultry.

På forsida der fant vi den sexy blondinen og hennes gode venninne (og også Playmate) Tanja Brockmann (27 år). Og det som fikk oss til å sukke av hengivelse var, at Ramona er på tittelbildet, er iført lite annet enn ei supersexy truse fra ORION – klikk her. Vi hadde sendt erotikkmodellen med de velproporsjonerte målene 95-61-92 et par heite plagg, deriblant denne trusa, som amerikanerne nå kan beundre på Ramonas edle bakdel. I ORIONs nettbutikk er plagget dessverre utsolgt, men du finner selvfølgelig massevis av annet hett og sexy undertøy der.

Den som har lyst til å se en film med undertøysmodellen kan klikke på Playboys årlige-shooting med alle Playmates 2015. Videoen har mottoet «Love Boat» og alle modellene viste seg selvfølgelig fra sine beste og mest sexy sider:

Kilde: bild.de


'Ramona Bernhard iført truse fra ORION i magasinet SULTRY' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania