Playboy har 60-års jubileum og Kate Moss er sexy Bunny

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Klassisk, enkel og utrolig het. Slik kan forsida til Playboys jubileumsutgave, med modellikonet Kate Moss, beskrives.
1. desember 1953 utkom førsteutgaven av det erotiske magasinet med de legendære Bunnys – og Playboy har siden dengang vært et fast innslag i kioskenes bladhyller rund om i verden. Gründer og sjefredaktør Hugh Hefner (87) erobret leserne med storm med sitt ønske om å gjøre menneskeheten litt mer frimodig i sitt forhold til sex. Og leserne elsket konseptet fra første utgave. Og det er jo en av mange grunner til mektig feiring av de 60 åra som er gått siden dengang. Den gangen var måtte den 27 år gamle Hefner låne 800 Dollar på forskjellige hold for å kunne finansiere produksjonen av førsteutgaven. Og allerede i utgave nummer 2 våget han å trykke modige, kontroverse artikler, f.eks. om forfølgelsen av homosexuelle, hvilket dengang var et absolutt tabubelagt tema.
Selv om magasinet har fulgt med i tiden, så er januarutgaven klassisk. Kate Moss på alle fire, med det mest karakteristiske Playboy kjennetegnet overhodet, nemlig kaninører og en frekk liten haledutt, eller mer eller mindre naken. Ganske enkelt naturlig, vakkert og sexy.

Forøvrig hadde Kate Moss også grunn til å feire selv – hun fylte 40 den 16. januar. Altså to jubileer i et smekk. I anledning dagen ble bursdagsbarnet, i regi av Playboy, intervjuet av ingen ringere enn Tom Jones. Du finner det her: Klikk på meg.


'Playboy har 60-års jubileum og Kate Moss er sexy Bunny' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania