Penisringen Verge fra We-Vibe

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

Dette er en pent designet, grå penisring av myk silikon. Inntrykket mitt ved første blikk var at den virket elastisk og enkel å bruke.
Denne penisringen er en vibrerende penisring og siden dette er år 2018 har den selvfølgelig Bluetooth og en tilhørende app. Det kan jo diskuteres hvor nødvendig det er, men uansett er det en morsom funksjon og siden jeg er en skikkelig techno-geek, ble jeg veldig interessert. Jeg kommer tilbake til dette.
Vibratoren inni har en effektiv liten motor som går overraskende lydløst med tanke på størrelsen den må ha for å romme et såpass avansert operativsystem.

Oppladbar med lang ytetid!

Som alt annet i vår verden, lades også denne duppeditten med USB-kabelen som medfølger. Kontakten til lademagneten er ganske slapp, så man må legge ringen i riktig vinkel for at den skal ta imot strøm fra kabelen. Silikonen ringen er laget av er myk, glatt og elastisk.
We-Vibe Verge har god batteritid. Da vi testet den, holdt den i minst en time (skryte, skryte) uten å gi varsel om lavt batteri.

Sextoys for menn

Sextoys – en rådgiver for menn med tips & triks for nybegynnere

En ring med mange bruksområder

Det første negative vi fant på dette produktet er at den passer dårlig til impulssex, da den er så godt som umulig å ta på seg når man allerede er erigert. Jeg må jo helt ærlig si at det var en liten mood-killer å være nødt til å vente på at man blir slapp før man kan fortsette med økten, men når man setter i gang igjen kommer humøret raskt tilbake.
Selv om den er elastisk er den klønete å sette på, selv med glidemiddel (HUSK: Alltid vannbasert glidemiddel for silikonleketøy!).
Man kan bruke ringen på forskjellige måter alt ettersom hvem man har sex med og hva slags sex man har.
Den funker også grådig bra når man bare tar en solo-session, så dette er absolutt ikke en ren «par-leke.» Kombiner denne med en dildo eller analkuler, og du har en perfekt aften uten partner!

Et vidunder av en duppeditt med Bluetooth og app

Siden vi er et homofilt par, vil jeg helst ikke tenke på hvordan man bruker den med en kvinne, men om den funker like godt som den gjorde på meg da partneren min hadde den på, løp og kjøp, damer!
Som jeg skrev har dette lille vidunderet Bluetooth og en tilhørende app (gratis fra Google Play og App Store) som gjør den mer interessant enn en vanlig penisring. For å sitere Sheldon Cooper i The Big Bang Teory: «Everything is better with Bluetooth.” Med denne appen man kan styre vibrasjonsstyrke, hastighet og mønster. Litt distraherende i starten, men morsomt etter hvert når man lærer seg å bruke appen uten å måtte stirre på skjermen. Man vil jo gjerne heller se på partneren sin eller pornofilmen enn å se på litt forskjellige farger og mønstre på mobilskjermen.
Ringen har hele 10 forskjellige hastigheter/mønstre, noe som er litt overkill, siden man egentlig ikke merker veldig store forskjellen på mønstrene.

mann og mann

Funker via 3G/4G og app for par som grunnet avstand må dyrke telefon-/Skypesex

Denne penistingen fra We-Vibe er den første jeg har prøvd som faktisk gjør jobben sin for begge parter. Mannen som har den på, merker selvfølgelig alt, men jeg ble overrasket over hvor mye jeg merket vibrasjonene selv, bare ved å ha ham inni meg. Her kan jeg nok se for meg at det blir jackpot for kvinnen om mannen har den på i posisjonen som gjør den til en klitorisvibrator i tillegg.
En annen litt unødvendig, men morsom funksjon, er at den også funker over 3G/4G via appen dersom den er åpen på begge telefoner samtidig, noe som gjør det mulig å styre ringen fra hvor som helst! Her kommer det faktum at den er lydløs godt med.
Jeg utfordret partneren min å ha den på mens han var en tur i butikken. Jeg synes det var fantastisk moro der jeg satt i sofaen hjemme med telefonen, han var ikke like fan, så det holdt med den ene gangen fikk jeg beskjed om, men om man er fra hverandre er denne perfekt til telefon-/Skypesex!

Et godt valg for de som liker og har erfaring med vibrerende penisringer

For et par som liker å leke litt, er denne vibroringen et godt kjøp. Prisen i butikken er 999kr, noe som er i dyreste laget, men siden dette produktet absolutt har høy kvalitet og det er snakk om et såpass avansert produkt kan man ikke regne med å finne det i billigkroken.
Om man aldri har prøvd en vibrerende penisring før og bare er nysgjerrig på hvordan det funker, anbefaler jeg heller å kjøpe en billig ring for en hundrelapp før man kjøper et såpass dyrt produkt, men om man vet at dette er noe som vil bli brukt ofte er denne ringen verdt pengene.
Ringen er veldig lett å gjøre ren. Den tåler varmt vann og såpe, men personlig anbefaler jeg alltid rensemiddel for leketøy, samme om produktet er vanntett eller ei.

Endelig et kult toy for mann & mann

Både min egen og min partners erfaring er at det ikke er mange effektive leketøy for homofile par der ute, men denne ringen kan jeg helt ærlig anbefale.
For å si det rett ut; det var null stress å oppnå orgasme, verken for meg eller min partner.
Om jeg skal oppsummere dette produktet på en skala fra 1-5, vil jeg nok gi den en 4. Bruker du/dere leketøy ofte er det verdt prisen og jeg kan med ganske stor sikkerhet si at du/dere vil bruke den mange, mange ganger.
På soverommet vårt (..og stua og kjøkkenet..) har den blitt brukt ofte, bare på den korte tiden vi har hatt produktet.

Bør ikke mangle på soverommet!


Testresultat: 4 av 5 stjerner
4 stjerner til Best Mate Double End Vibe

Kristoffer & Joakim fra Oslo

Bildekilde: © Andrey Popov / fotolia.com


'Penisringen Verge fra We-Vibe' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania