Penishylster: Når du vil pimpe penis

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
Er penis ok?

Heisann, hva er dette? En penis! Stor eller liten? Tykk eller tynn? Rett eller litt bøyd? Hvis du spør 10 ulike kvinner om hvilke drømmemål en penis bør ha, får du 10 ulike svar. Det er overraskende at drømmepenisen finnes i så mange forskjellig utgaver, for vi tror og hører da ofte nok, at et stort lem er selve kjennetegnet på maskulinitet.

Undersøkelser synes virkelig å bevise at synet av en stor penis virker mest attraktivt på kvinner. Men det er altså kun relatert til synet av en penis. Det har noe med proposjoner å gjøre, og samfunnets idealforestilling av maskulinitet. Er det også slik at kvinner foretrekker en stor penis under sex? Nei? Men hva er det da de vil?

Hva vil det si å være en god elsker?

Det kan muligens være en fordel å ha en penis med en viss størrelse, men det finnes en rekke andre kjennetegn på en god elsker:

  • empati
  • flink med tunga
  • humor
  • fingernem

Når det gjelder den perfekte størrelsen på penis spriker meningene i alle retninger, for også en nokså liten penis kan gjøre jobben, særlig når den skal motta en blowjob eller stå til anal tjeneste. Og så må vi ikke glemme, at det er størst forskjell på stor og liten penis i slapp tilstand. Veldig mange tilsynelatende små peniser tiltar betraktelig i størrelse i erigert tilstand, mens de store ikke forandrer seg vesentlig.

Og om sexopplevelsen er god handler ikke om størrelsen på lemmet. En vagina er ikke en tom grotte med faste dimensjoner, hvor en penis forsvinner. Den er mer som en fleksibel slange, hvor veggene ligger inntil hverandre. I opphisset tilstand sveller veggene opp, og den orgastiske mansjetten i skjedeinngangen legger seg rundt penis. Nok en grunn altså til å ha et langt og omfattende forspill.

Penishylster er som moro-kondomer, bare enda bedre

Skulle du likevel ha lyst til å leke med størrelsen på penis, så kommer noen ideer her. Det finnes nemlig penishylster (eng. penis sleeves) som man trekker over penis, slik at denne får andre dimensjoner både i lengde og omfang. Og de fungerer nesten som kondomer. Men bare nesten, for de er absolutt ikke det et kondom gjerne skal være: flortynt og følelsesekte. Det er heller ikke vitsen, for da kan de jo ikke øke størrelsen. Nei, et hylster skal tvertimot være tykt og alt annet enn følelsesekte. Og det verken beskytter mot kjønnssykdommer eller er egnet som prevensjonsmiddel.

Hylsteret trekkes derimot over lemmet som et kondom, hvilket krever en del øvelse. Og for å ha sagt det veldig tydelig en gang til: Et penishylster er ingen kondomerstatning!

Øvelse gjør mester

Og hvordan brukes et penishylster? Bare trekk det over lemmet – klart til bruk! Du må prøve om det er enklest å tre hylsteret over penis når den ikke er helt stiv eller når den er helt hard. Og eksperimenter med glidemiddel. Kjennes det bedre, blir hylsteret enklerer å få på med glidemiddel? Eller blir det for glatt inni? Hvis du skal ta hylsteret på en erigert penis blir det antakelig en umulig oppgave uten glidemiddel. Og når hylster og penis skal føres inn vaginalt eller analt bør du bruke glidemiddel på utsida. Det forenkler inntrengningen uansett om det er en han eller hun som skal penetreres!

Smokey Sea Penis Sleeve

Penishylsteret Smokey Sea er svært mykt, og så tøyelig at du antakelig kan tre det over penis uten store vansker. Det legger seg som en andrehud rundt lemmet, og følelsen av trangheten inni kan virke svært opphissende. Ringen i åpningsenden virker som en stopper og skal tres rundt pungen for å hindre at hylsteret glir av under samleie. Hylsteret lar samleiepartneren din nyte det ekstra omfanget, mens du får opphisselsen av trangheten, og den spennende følelsen av å ikke ha direkte kroppskontakt. Under sex får elsklingen din tilleggspirring av nuppene ved hylsterets tupp. Treng helt inn og beveg kun tuppen langsomt der inne – det kommer til å vekke kåt begeistring!

Smokey Sea Penis Sleewe

Go Soft penishylster

Med dette hylsteret slår du tre fluer i et smekk:

  1. For det første økes penisomfanget.
  2. For det andre sørger ringen både for at hylsteret blir på plass, og at blodet hindres i å flyte tilbake. Det gjør ereksjonen hardere og mer langvarig. For å hindre skader og blodutredelser bør ringen (gjelder også alle andre penisringer) ikke brukes i mer enn 30 minutter av gangen. Det er viktig!
  3. Når du bruker dette produktet fra Go Soft er det kun penishodet som forsvinner komplett i hylsteret og beskyttes av materialet. Det betyr at du for det tredje kan forsinke orgasmen, da materialet beskytter mot ytre pirring.

Alle andre steder enn penishodet oppstår det kontakt mellom penisskaftet og sexpartnerens kropp. Forbindelsen fra topp til ende er fortykket, slik at følelsen under inntrengning blir som ved Smokey Sea. For å skåne materialet anbefaler vi at du bruker et vannbasert glidemiddel.

Go Soft penishylster

Cockring clear – 4 stk. seletøy til penis

Dette hylsteret kan antakelig ikke forveksles eller sammenliknes med et kondom. For dette er ikke et hylster, det er nærmset et seletøy til penis! Først tres ringene på, en etter en. Når alle ringene er på plass, tres den store ringen rundt pungen.
Nå skjer det motsatte av de vi opplevde med penishylsterne, som senket lemmets følsomhet. Her økes følsomheten! Ringene masserer penisskaftet intensivt ved hver eneste bevegelse. Samtidig gir de små forhøyningene sexpartneren din ekstra lystfølelser. Her har du plass til et kondom under hylsteret og vi anbefaler at du, som alltid med toys, bruker rikelig med vannbasert glidemiddel.

Penis-/pungring fra Top Man Toys

I tillegg finner du en masse penishylster/penissleeves i ORIONs nettbutikk.

Bilde: © tuomaslehtinen / fotolia.com


'Penishylster: Når du vil pimpe penis' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania