Nyforelsket og klar for nye opplevelser

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...

hjerteSommerfugler i magen, lykkefølelser og spenning ved hvert treff. Nyforelskede par har en masse hormoner og følelser å mestre. Og det er klart: I begynnelsen er alt perfekt, og man svever i den syvende himmel. Men særlig fordi det tar en stund å bli kjent med en ny partner, er det en del ting som er vanskelige, og spesielt når det handler om sex. Hva liker den nye, hvordan skal vi ordne med prevensjon, og i det hele tatt: Hvor lenge skal man vente med å ha sex?
I begynnelsen er det smart å ta det litt rolig med temaet sex og være litt tålmodig. Føl deg forsiktig fram, og litt etter litt finner du ut hvilke tanker kjæresten har rundt dette. Det er usmart å overrumple med intime spørsmål i de første ukene. Og sexleketøy, rollespill og s/m-lek er ikke godt egnet til første gang dere har sex. Begynn heller med litt øm massasje og klassisk forspill.
Hva som så er det riktige tidspunktet „å gjøre det“, må dere bestemme sammen. Om det er tre dager, fire uker eller to måneder – det finnes ingen fasit. Alt er riktig når begge to vil. Den som synes han trenger mer tid må være modig og si det, slik at dere unngår misforståelser. Og damer: Vi lever ikke lenger i et århundre hvor kvinner som ville ha sex „for tidlig“ i et forhold fikk dårlig rykte! Hvis du har lyst på sex – vis det!
Mange damer er også bekymret for at kjæresten ikke vil like dem nakne. Hvis du føler det slik, kan du f.eks høyne selvtilliten med litt flott undertøy, som leder blikkene til de riktige stedene. Og da kan vi snakke om den riktige intimsveisen samtidig. Hvis du ikke har lyst til å snakke med kjæresten om det, så kan kanskje den såkalte „rullebanen“ være en alternativ mellomting.
Menn er ofte mer bekymret for om HAN holder stand under forventningspresset første gang. Husk: Det mer du tenker på det, og det mer bekymret du er, det større er sjansen for at du ikke får til noe som helst. Det er helt normalt at man må føle seg litt fram hos en ny partner, og det er ingen som forventer at man skal gå igjennom hele kamasutra-registeret på ei natt.
Prevensjon er et stort tema, men enkelt og greit er det for sikkerhets skyld å ihvertfall ha kondomer for hånden. Så dumt hvis begge er klare og har lyst, og det ender med: „jeg trodde du hadde kjøpt“, eller „det hadde jeg ikke tenkt på“…


'Nyforelsket og klar for nye opplevelser' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.


Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania