Nye antrekk til den tyske håndball-ligaens heiteste moppedamer

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Flensburgere flest har et lidenskapelig forhold til håndball, og spesielt til byens eget lag, SG Flensburg-Handewitt. Erotikk-spesialisten ORION, som har hovedsete i byen, har i årevis vært eksklusiv-sponsor av moppedamene under SGs hjemmekamper. Og nå har ligaens mest sexy «moppere» fått nye drakter, som de skal rocke banen med i den nye sesongen. I knappe overdeler og bittesmå, luftig vippende miniskjørt utfører de en av verdens kuleste bijobber, mens de sørger for at spillerne har godt fotfeste i FlensArena-en.

Og sesongen 2015/2016 blir spennende både for ORION-mopperne og erotikkfrmaet ORION – det er nemlig spekket med sportslige høydepunkt, og SG Flensburg-Handewitt, som er tittelforsvarer i cupen, og ORION har akkurat forlenget Premiumpartnerskapet med et år til. Det betyr at ORION ikke bare stiller den tyske DKB-ligaens heiteste moppedamer, men også er presentert på tv-relevante digitale LED-reklamebannere. I tillegg forestilles det erotiske postordrefirmaet i SGs print- og onlinemedier og bruker klubbens hospitality-tilbud.


'Nye antrekk til den tyske håndball-ligaens heiteste moppedamer' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania