Mini analplugg med perineumspirrer fra PRO ANAL

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Vi mottok et nytt testprodukt på forsommeren. Spente åpnet vi esken og fant et lite analt leketøy. Med familie, ferietid og hektiske dager ble den deretter rett og slett glemt en lang periode. Høsten kom og en helg med barnefri var et finfint tidspunkt for å teste det nye leketøyet.

Et lite, svart analt sextoy

Testproduktet er en liten, sort analplugg. Den er god å holde i, materialet er mykt utenpå med en noe fastere kjerne. Det er temperaturfølsomt og kan varmes med litt varmt vann, eller kjøles i kjøleskapet. Vi brukte den i romtemperatur og det fungerer også helt fint. Den luktet ingenting da pakken ble åpnet og tok til seg lite lukt under lek.

Dimensjonene er ikke fryktinngytende!

Pluggen er liten og nett. Søt sak rett og slett. Mange analtoys kan se fryktinngytende ut, men det gjorde ikke denne. Både farge, utforming og materiale er tiltalende.

Minianalpluggen er utstyrt med en god ”hentering”, så den forsvinner ikke. Det er et større problem at den kan falle ut under bruk. Pluggen har også to ”kilere” foran, som treffer perineum, mellomkjøttet. Fruen merket ingenting til disse, men Herren kjente dem.

Suveren for anale nybegynnere

Alt i alt er det et helt ok toy. Den er suveren for de som ikke har lekt med anale leker før, eller på tidspunkt hvor man ikke ønsker de store pluggene. For de som er litt mer drevne ville jeg nok satset på et annet og større toy, eller hatt denne som et fast tilbehør i toalettmappen for tilgang på tur. Prisen gjør også at dette er et fint sexleketøy å ha med seg på tur, men husk glidemiddel.

Lise og Petter fra Oslo


Testresultat: 3,5 av 5 stjerner
3,5 stjerner til mini analdildo

'Mini analplugg med perineumspirrer fra PRO ANAL' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania