Kyskhet – kåt av å holde igjen

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (2 x liker dette innlegget)
Loading...
Kyskhetsbelte

Kyskhet forbindes i første rekke med religiøsitet eller undertrykkelse. På området bdsm er kyskhet derimot en populær sexpraksis. Det er den passive parten som forholder seg kyskt – det vil si, at han (eller hun) gjennom en fastsatt periode ikke skal ha orgasme. Verken gjennom sex eller masturbasjon. Dess lenger denne tidsperioden varer, om så vanskeligere blir det å holde ut trykket, og særlig hvis man blir seksuelt pirret av den den aktive parten. Hvor lenge denne tilstanden skal vare er det den aktive partneren som avgjør.

Kyskhet i et parforhold

Å leve kyskt i et forhold kan være en utrolig opphissende erfaring for begge parter. Etter et langt samliv kan sex-en oppleves som kjedelig eller kanskje sex ikke lenger er et tema i det hele tatt. Kyskhet kan da gi tilbake de følelsene man hadde i begynnelsen av forholdet. Men hvis man skal gjennomføre kyskhet, må det være tillit mellom partene. De første dagene er spenningen stor, og fantasiene alene er utrolig opphissende, fordi de ikke kan virkeliggjøres. Jo lenger kyskheten utleves, jo mer oppmerksomhet vier den aktive parten den passive. Hvis avholdenhetsperioden avsluttes med sex og orgasme, oppleves begge som tydelig mer intensiv enn ellers.

Hvis begge ønsker å teste kyskhet, så er det ingen grenser for hvor lenge den kan holdes, men de fleste begynner med noen få dager og øker tida etterhvert. Hvis begge liker leken, kan man for eksempel ta med kyskhetsbeltet som et tilbehør. I ytterste konsekvens, kan kyskhet være et rollespill mellom dom og sub, hvor sub-en straffes med avholdenhet hvis han ikke kan holde på sin sexuelle opphisselse lenge nok.

Problemer med kyskhet

Det kan være vanskelig å overbevise noen til å teste ut noen av sex-praksisene fra bdsm-området. Det gjelder også kyskhet. Hvis du virkelig har lyst til å teste dette, må du gå varsomt frem og snakke om det og ikke bare bestemme. Hvis dere er helt ferske på området, er det smart å ikke ta med rollespill mellom dom og sub eller kyskhetsbelte til å begynne med.
Begge bør være klar over, at dette er et eksperiment som kan være litt risikabelt, og som forutsetter full tillit mellom partene. Lyst er nemlig hormonstyrt. Ved kyskhet kan det være at dette ikke fungerer fra første stund. Hvis det skulle være tilfelle, forsvinner lyst og opphisselse temmelig raskt. Hvis en mann f.eks ikke er vant til å undertrykke utløsningen, kan det føre til at han masturberer i all hemmelighet og den ønskede effekten med heltenning og intensiverte orgasmer uteblir.

Kyskhet med kyskhetsbelt eller penisbur

Å bruke kyskhetsbelte passer ikke for alle. Når det brukes, kan både kvinner og menn oppleve en forsterket binding til partner. Det finnes kyskhetsbelter til begge kjønn og her er fordelene bruken kan gi:

  • udelt oppmerksomhet til en partner
  • masturbering eller sidesprang blir umulig
  • sex med egen partner oppleves mer intensivt og spennende, da blant annet lemmet blir mer følsomt for berøring

Det første man må gjøre hvis man vil bruke et kyskhetsbelte, er å finne riktig modell. Kyskhetsbeltet omslutter hele intimområdet, og det finnes en rekke ulike typer. Ikke alle modeller passer like godt til alle, så her må man sjekke detaljer og mål nøye. Vi anbefaler et kyskhetsbelte i lær til nybegynnere. Med det kan man venne seg til at intimområdet, og spesielt penis, er innestengt over lengre tid, og samtidig gir det nok plass. Ulempen er at et billig kyskhetsbelte i lær må låses opp før ethvert toilettbesøk slik at det ikke kan brukes over lengre tidsrom.

Før dere bestemmer dere for hvilket kyskhetsbelte som passer best, bør dere tenke over følgende:

  • Hvor lenge skal beltet brukes?
  • Skal beltet kunne brukes under vanlige klær?
  • Skal det vær mulig med lett berøring?
  • Har beltet perfekt passform?
  • Skal det være mulig for bruker å gå på do uten assistanse?

I motsetning til et kyskhetsbelte, er et penisbur bedre egnet til de som har erfaring med kyskhet, da det kan brukes flere dager i strekk. Et penisbur låser bare inn lemmet, og en liten åpning i enden gjør at mannen uten assistanse kan gå på toilettet, samtidig som han ikke merker berøring. Penisbur finnes i plast, silikon og metall, hvorpå silikon føles svært behagelig mot huden. Dette gir rom for ørsmå berøringer og egner seg godt når et penisbur skal testes for første gang. Hvis man gjerne vil ha et penisbur som er behagelig å ha på og som gir absolutt kyskhet, bør man teste en litt dyrere modell i metall. Dette er et bur som kan brukes til hverdags under vanlige klær.
Bur og belter med innebygd vibrator er svært opphissende. Gjennom vibrasjonene blir lysten nesten uutholdelig, mens ereksjonen forhindres.
Når dere skal gå til innkjøp av et penisbur, bør dere på forhånd gjøre samme vurderinger som oven nevnt for kyskhetsbelte.

Gir kyskhet smerter i penis?

Når du begynner med kyskhet og bruker et kyskhetsbelte eller penisbur til det, bør du i begynnelsen bare ha det på i noen timer av gangen. Huden og penis må tilvennes dette utstyret over tid. Det er ikke uvanlig at man får gnagsår i intimområdet i starten. Og menn må venne seg til følelsen av den undertrykte ereksjonen. For å unngå at kjønnshår setter seg fast eller lugger, bør kjønnsområdet barberes før utstyret settes på plass.
Har man så funnet et kyskhetsbelte eller penisbur som sitter godt, kan det uten problemer brukes i times- eller dagesvis av gangen. Det er ingen grenser for hvor lenge kyskhetsbeltet kan brukes. Viktig er at man føler seg vel og at det ikke gjør vondt. I tillegg bør det tas av og rengjøres med jevne mellomrom.

Rollespill mellom hersker/herskerinne og slave

Rollespill skaper avveksling i mange forhold, og for noen er det spesielt spennende å leke hersker/herskerinne og slave. I denne settingen er det en dominant part som bestemmer over slaven. Forlokkelser, opphisselse og fornedring er ingredienser i disse rollelekene, og selvfølgelig avstraffelse. Kyskhet kan være et svært opphissende tillegg i et slikt forhold. Toppen i forholdet bestemmer når bunnen får lov til å oppnå orgasme. I de mest intensive hersker/slave-forhold er det nok at den dominerende parten bestemmer at den underordnede ikke skal ha utløsning. Men hvis den sikkerheten ikke er tilstede, brukes gjerne et kyskhetsbur eller kyskhetsbelte.
Tanken på at at domen har nøkkelen til buret eller beltet er utrolig pirrende for slaven, og dess lenger buret/beltet forblir låst, dess mer forguder han/hun den som har makten. Uvissheten og redselen for avstraffelse hvis avholdenheten mislykkes, fører til en erotisk spenning mellom partene som gjør sexlivet s؉ærdeles spennende.

Fasit: Kyskhet er en intensiv opplevelse

Det er dere som må avgjøre om kyskhet er noe dere har lyst til å teste. Det er i alle fall en spennende og intensiv erfaring, som kan sette fart på sexlivet. Hvis man underveis føler ubehag eller til og med smerte, er det tilrådelig å avbryte eksperimentet. Og vi råder dere uansett til å gå langsomt frem, og forsiktig føle dere frem. Det kan være en interessant opplevelse å se hvor langt man kan drive den seksuelle avholdenheten etterhvert.


'Kyskhet – kåt av å holde igjen' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania