Kunstinstallasjonen «Schwarm» – sponset av ORION

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Erotikk har alltid vært et sentralt tema innen kunsten, og i akademiet for bildende kunst i Nürnberg, Tyskland kunne man i april/mai oppleve en installasjon med en helt spesiell erotisk touch. Kunstnerne Diana Donath, Katharina Heubner og Susan Helen Miller skapte der verket med tittelen Schwarm (på norsk: svermen). Et verk som henvender seg til flere av sansene våre samtidig, Installasjonen minner ved første blikk om en stor, summende insektsverm, men årsaken til den dype brummingen er mye mer spennende enn det: Fra tråder i ulik lengde, henger 2500 identiske vibratorer fra taket. Duringen fra disse fyller rommet – og gir oss en helt ny måte å nyte de gjennomtrengende vibrasjonene til et sexleketøy på.
Installasjonen ble sponset av ORION – og sexleketøyet det handler om er den hendige vibratoren Ladyfinger fra merket You2Toys. Alle vibratorene er sølvfarget og dette får de vuggende installasjonene til å stråle og glinse ekstra. Og jeg er ganske sikker på at kunstnerne hadde det moro mens de skapte installasjonen. Hva som skal skje med denne overfloden av vibratorer etter utstillingen, vet vi ikke, men de kommer sikkert til nytte.
Da dere med all sannsynlighet gikk glipp av dette erotiske kunstverket, kan dere her se et bilde og en videosnutt. Det er jo ikke ofte man har muligheten til å nyte 2500 vibratorer samtidig. Og det er forresten snakk om at installasjonen skal få et fast utstillingssted.


'Kunstinstallasjonen «Schwarm» – sponset av ORION' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania