Kim Basinger med fengslende rolle i Fifty Shades of Grey

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...

Lenge før SM- bestselgeren Fifty Shades of Grey i det hele tatt var påtenkt, fantes det andre mannlige kunstfigurer á la Christian Grey. I den erotiske kinoklassikeren 9 1/2 weeks faller den blonde Elizabeth for den karismatiske, men tilsynelatende følelseskalde forretningsmannen John, som gjerne vil introdusere henne til SM-verdenen. Skuespilleren Mickey Rourke, på den tida et sexymbol, og filmstjerna Kim Basinger spilte sine roller som sub og dom så troverdig, at filmen fortsatt regnes som et erotisk kinohøydepunkt. Den innledende striptease-scena har inspirert mange til etterligning og den erotiske kombinasjonen sex og mat, fikk en boom etter at Elizabeth i filmen gjorde seg selv til en buffet, som John nøt etter alle kunstens regler.

Årene har gått siden dengang, og Mickey Rourke hadde vel, på tross av – eller muligens på grunn av diverse skjønnhetsoperasjoner, helst kunnet fylle en rolle i en skrekkfilm.Kim Basinger derimot, er fortsatt en utrolig flott og vakker kvinne. Det er altså ikke det minste merkelig at hun er valgt til å spille Domina i Fifty Shades of Grey, del 2. Med sine 62 år spiller hun Elena Lincoln, kvinnen som holdt unge Christian Grey som sexslave i flere år, og på den måten avgjørende preget hans seksuelle legning. Denne gangen skal den blonde skuespillerinna altså ikke ha rollen som ydmyk, hun skal i stedet ha kontrollen på nøklene til håndjerna og svinge pisken.

Innspillingen til andre del av Fifty Shades of Grey starter nå i februar, men fans av SM-romansen må smøre seg med tålmodighet. Filmen kommer nemlig ikke til å ha premiere før i februar 2017.


'Kim Basinger med fengslende rolle i Fifty Shades of Grey' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania