Kan vi ikke ha litt mer moro da, elskling…

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (7 x liker dette innlegget)
Loading...

Vil ha sex ...„Hæ … det var det?!“
Ingen god åpning til partneren hvis du etter sexrunde én er sulten på et nummer til…

Hvis HUN vil, kan hun få opptil flere orgasmer etter hverandre. HAN er, etter en ejakulasjon, oftest slapp og trenger litt tid for å komme til hektene igjen. Uansett hvor lyst han har – det funker ikke! Hva kan dame og mann gjøre, for å få i gang en runde to, eller kanskje til og med tre? Her er et par tips:

– Hold deg våken: Den av dere som fortsatt er lysten, må prøve å „holde liv“ i partneren. Han bør ikke bli så slapp etter orgasmen, at han tar turen rett til drømmeland. Vær lekne og ert litt, eller legg en erotisk film i spilleren. Da kan det jo være at man får lyst til å etterlikne en het sexscene!?
Er du først falt i søvn blir det vanskelig med forlengelsen. Selv om det selvfølgelig kan være utrolig behagelig å bli vekket av et fast grep i skrittet, eller til og med ei varm, fuktig tunge mellom låra…
– Shower Power: Det er deilig med en felles dusj. Mens svette og andre kroppsvæsker skylles av, fører kroppskontakten til nærhet og det er mange artige sexvarianter som kan utføres i dusjen.
– Flittige fingre: Hvis HAN trenger litt mer tid, kan jo han bruke fingrene, eller leke med henne med en vibrator så lenge. En slik intimmassasje kan få liv i de fleste, og synet av det hele får liv i slitne lemmer…
– Rollespill: Mens HAN slapper av (men ikke sovner) benytter hun sjansen til å ta på seg et supersexy antrekk. Effekten av den deilige overraskelsen lar som regel ikke vente lenge på seg, uansett om hun har tatt rollen som streng domina eller omsorgsfull sykepleier.
– Soloinnslag: Litt avhengig av hvor åpne dere er når det gjelder masturbasjon, kan det å se på mens du leker med deg selv, være litt av en lystboost. Særlig hvis du oppfordrer partneren til å hjelpe deg.

Har dere kanskje et helt eget hemmelig tips for å få partneren tilbake på sexbanen etter første omgang? Del det med oss, da vel!


'Kan vi ikke ha litt mer moro da, elskling…' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania