Glemt å kjøpe glidemiddel? Dette kan du bruke i stedet!

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (Dette innlegget har ikke fått noen hjerter ennå)
Loading...
I stedet for glidemiddel

I helga ble det en del heitere enn forventet, og ingen av dere hadde tenkt på å kjøpe inn glidemiddel? Eller har du kanskje lyst til å teste glidegel for å sjekke om det er noe for deg? Uansett, så er det bare å lese videre, for her skal det handle om glidemiddel. Og vi skal også presentere deg for noen heller ukonvensjonelle erstatninger for glidemiddel som du muligens har hjemme. Så kan du teste, eller bruke neste gang du er i beit.

Masse fuktighet

Hvorfor du skal huske glidemiddel?

Glidegel erstatning: Noen vanlige husholdningsprodukter som gjerne står til tjeneste

Sex er ganske enkelt mer moro med glidegel! Ved hjelp av glidemiddel intensiveres følelsen av berøringer, og kvinner som ikke produserer nok skjedevæske kan nyte sex uten friksjonssmerter. Dessuten føles masturbasjon med et godt glidemiddel mer ekte.
Glidegel har altså en masse gode egenskaper. Synd da, hvis man ikke har glidegel for hånden når man virkelig trenger det. Da er det godt at gode erstatningsprodukter ofte finnes i enhver husholdning. Det er bare å lese videre, så finner du ut hvilke du kan bruke som erstatning for glidemiddel:

Aloe Vera

Det er mange som sverger til Aloe Veras naturlige virkemidler i hudpleie – og det som fremmer ansiktets skjønnhet skader heller ikke underlivet. Aloe Vera regnes som et av de mest naturlige glidemidlene. Ikke bare gir det god glid, det har også en deilig, kjølende effekt og egner seg glimrende som erstatning for glidegel. En positiv bieffekt er plantens fuktighetsbindende og legende egenskaper, som også virker beskyttende på vaginas slimhinner. Det er derfor bare å ty til krukka med ren Aloe Vera, eller rett og slett å skjære av et blad fra planta i stua. Aloe Vera er nemlig ei trendy dekoplante, og av bladene kan det skapes erstatning for glidegel.

Kokosolje

Kokosolje er i likhet med gelen fra Aloe Vera en god erstatning for glidegel. Kokosoljen virker beroligende og kjølende, og kan uten problem brukes i intimområdet. Du må bare være forsiktig hvis oljen skal brukes under sex med kondom eller sexleketøy. De er ikke kompatible med kokosoljens konsistens.

Intimsalver

Mange kvinner bruker spesielle intimsalver ved tørrhet i skjeden. Disse er spesielt laget for bruk i intimområdet og er derfor velegnet å bruke i stedet for glidegel. Ta en kikk i nattbordsskuffen. Det kan godt være at det ligger en tube der.

Spytt

Menneskehetens eldste og naturligste glidemiddel. Og mange er de som har tydd til litt spytt i nødens stund, gjerne uten at partneren visste noe om det. Det er vel også et av de mest erotiske glidemidlene som finnes, særlig hvis det påføres under en blowjob under forspillet!

Ikke alt som glimrer er gull, og ikke all fuktighet er velegnet som glidemiddel…

Vaselin, olivenolje, bodylotion, babyolje, dusjgel eller såpe – på nettet finner du haugevis av „gode“ råd om hva du kan bruke istedet for glidegel. Men selv om disse stoffene er glinsende eller glatte, betyr det ikke at de er velegnede alternativer. Enkelte av dem er til og med særdeles uegnet til bruk i kjønnsområdet. De inneholder muligens duftstoffer, mineralolje eller alkohol. Og det er stoffer som skaper ubalanse i skjedens bakterieflora. I verste fall kan det oppstå en vaginal infeksjon, eller sårhet i slimhinnene, som på lang sikt kan føre til langvarig tørrhet i skjeden. Så bruk enten ekte glidemiddel eller et av alternativene vi har listet opp ovenfor. Men det er selvfølgelig også riktig, at selv om vaselin & co. ikke er egnet som glidemiddel, kan de gjerne brukes som stimulerende massasjeoljer.

Glidemiddel skaper friksjonsfri elskovslek

Det er ikke skadelig å ty til alternativ glidegel i ny og ne. Hvis man imidlertid er regelmessig bruker av glidegel, er det bedre å velge en av en konvensjonell type. For det første er de slik satt sammen at de tilpasser seg kroppen og dens behov. For det andre har de en del egenskaper man kan nyte godt av under sex. Her er våre favoritter i de ulike kategoriene:

De vann- eller silikonbaserte klassikerne

Glidegel som inneholder silikon er særlig klebrige og har langvarig glideeffekt. De er perfekte å bruke når du skal nyte langvarig sex, eller under analsex. Vannbasert glidegel derimot er svært hudvennlig, og det er det du skal bruke sammen med sexleketøy eller når du har sex med kondom. Vannbasert glidegel finnes også i økologisk versjon – uten paraben eller tilleggsstoff.

Glidegel hos ORION

Eggende lystmoment

Pirrende nytelse får du med en glidegel som skaper varmende eller avkjølende effekt. Slike glidemidler stimulerer kjønnsområdet ekstra og gjør det enda mer ømfintlig, slik at berøring og pirring oppleves enda mer intenst. Glidegel med 2 i 1 funksjon kan også brukes som erotisk massasjegel.

Glidegel med varmeeffekt

Spesialglidegel for analsex

Glidemiddel som er laget spesielt med tanke på analsex har en kjølende og lett bedøvende effekt. Dette gjør penetrasjonsopplevelsen bedre for nybegynnere, da den kjølige, svært glatte glidegelen motvirker den naturlige forkrampningen i anus.

Anal glidegel

Glidegel som gir kulinarisk nytelse!

Glidemiddel med smak gir oral glede. Samtidig lar glidegelen penis gli lettere i munnen og den fuktige følelsen er deilig også for den som utfører blowjobben. Hvorfor ikke prøve med jordbær-, kirsebær- eller vaniljesmak?

Gidegel med smak

Bildekilde: © colors0613 / fotolia.com


'Glemt å kjøpe glidemiddel? Dette kan du bruke i stedet!' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania