Hvordan kvinner går sier noe om deres evne til å oppnå orgasme

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (3 x liker dette innlegget)
Loading...

Sexy hoftebevegelserVedder på at alle av dere, både menn og kvinner, har opplevd dette. På en tur i byen har man fått øye på en kvinne med en så sexy gange at man ikke har fått øynene fra henne. Hoftene svinger hit og dit, og bakenden dupper erotisk i takt. Disse bevegelsene har siden tidenes morgen hatt en utrolig tiltrekningskraft på det sterke kjønn (menn).

Og her er det ikke perfekte kroppsmål det kommer an på. Studier viser, at det ikke bare er kropper med de idealmålene 90-60-90 som virker uimotståelige med en sanselig, myk gange. Nei, det virker like attraktivt på kvinner av det mer lubne slaget. De med de utpregede kvinnelige kurvene. Men er det mulig at denne gangarten sier mer enn man først antok?
Beligiske og skotske forskere har offentliggjort en studie i Journal of Sexual Medicine, som viser at de sensuelle hoftebevegelsene hos kvinner i aller høyeste grad fremkaller opphissende følelser hos menn. Jaha – det var jo ikke noe nytt, men det kommer mer: Et øvet øye skal, på hoftebevegelsene, kunne se hvordan det står til med evnen til å få orgasme hos den enkelte. En krampaktig gange tyder på en kvinne med nedsatt evne til å få orgasme. Og en svevende, fri og sanselig gangart er så og si en orgasmegaranti.
Og hva er hemmeligheten? Det er bekkenbunnsmuskulaturen!
Man har lenge visst, at en sterk bekkenbunnsmuskulatur har innvirkning på kvinners følsomhet under sex. I tillegg til at sterke bekkenbunnsmuskler selvfølgelig er en støtte under graviditet og fødsel, samt ved aldersbetingede underlivsplager.
Mer muskler = mer lyst. Det er det jo heldigvis ikke bare fitness-eksperter som vet lenger. Men tilbake til gangen: En sterk bekkenbunnsmuskulatur påvirker en kvinnes gangart så sterkt, at menn ganske enkelt ikke kan se vekk. Det er samspillet mellom skrittlengde og hoftebevegelser de legger merke til. Når muskulaturen er slapp og/eller anspent har den ikke samme virkning på menn, som ei rumpe og hofter som svinger som om de vil konkurrere med en sambatansende Shakira.

Dessverre finnes det et lite „men“.
Høye hæler forfalsker gangbildet og forvirrer menn.
Så hva kan vi håpe på?
-Somre med godvær. Hvis en kvinne har en sexy gange barbeint eller i flate ballerinas (som vanligvis ses på som usexy av menn), da vet dere med en gang litt mer om hennes evne til å få orgasme.

Så nå er det altså bevist, at dere menn, trimmet på forplantning som dere er, ikke kan noe for at en kvinne med en flott og svingende bakdel stjeler blikket deres. Om egne kjærester finner seg i det er en annen sak. Og mitt tips til andre kvinner er: Tren opp bekkenbunnsmuskulaturen (med elskovskuler og eller forskjellige øvelser), så kommer den sexy gangen og det oppfylte sexlivet av seg selv.


'Hvordan kvinner går sier noe om deres evne til å oppnå orgasme' has no comments

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania