Vi spør: Hvilken erotisk julepresang ønsker du deg?

Liker du artikkelen? Da kan du gi den et hjerte. (1 x liker dette innlegget)
Loading...
erotiske julegaver

Vi er allerede halveis i de dagene i desember med bare et siffer (jepp – jeg er så heldig å ha en julekalender av det erotiske slaget). Det betyr at jula kommer nærmere og nærmere. Om man gleder seg til det er en helt individuell sak, men det finnes i alle fall mange som gleder seg til nissen og gaveutdelingen. Og ikke minst oppakningen av gavene. Hvis man har vært snill, altså. Hvis ikke blir det muligens ei sparepakke med sportssokker. Ikke det at ikke det er greit å få, men mere moro er det jo hvis man har vært grei og kan vente seg en sexy overraskelse fra en kreativ partner. Det er jo det man helst vil ha!!!

Kreative julepresanger fra elsklingen

De beste gavene å få (synes jeg) er de som er uventet, men likevel inneholder noe som både passer og kan brukes. For å si det kort: Giveren har tenkt over hva du blir glad for. Og gaven beviser, at vedkommende har hørt etter når man har fortalt hva man liker og er interessert i. Det gir ikke bare glede over selve pakken men en god følelse av å ha blitt tatt alvorlig. Særlig gjelder det hvis du får en slik gave av den som står deg nærmest. Det betyr at du er verdsatt! Skulle det være sånn i forholdet du er i, at det vanker sokker eller kjøkkenutstyr under juletreet, så kan det være lurt å helt diskret og tilfeldig la din kjære få et glimt av denne spørreundersøkelsen og resultatet av den. Noen ganger trenger fantasien ganske enkelt et lite puff i rett retning…

sexy julefeiring

Å Jul, med dine gleder…

Alle involverte har fordeler av en erotisk presang!

Kan generelt sies om givere og mottakere av begge kjønn. Men, uten å ville nøre opp under gamle fordommer, det er vel ofte menn som viser minst fantasi og legger minst følelser i det å finne riktig gave. Så dere får ha kvinnene unnskyldt når de ikke akkurat hopper i taket av lykke når de åpner og finner gavekort til et spa-opphold, kjøkkenutstyr eller for ørtende gang den samme parfymen. Det er selvfølgelig solide og sikre gaver alt sammen, men ikke akkurat det man kan kalle en investering I forholdet, eller noe som fremkaller rødmende forventning om hete elskovsnetter. DET er følelser som fremkalles når det gis gaver av det erotiske slaget. Erotiske gaver er et utrolig stort begrep som rommer et utall av produkter og plagg, det er bare å ta en titt i ORIONs nettbutikk, så ser du det. Derfor kommer her en liten spørreundersøkelse, hvor vi gjerne vil vite hvilke erotiske gaver du gjerne vil overraskes med til jul i år. (Du kan krysse av for 3 ting, og skulle ikke ditt ønskeprodukt finnes i utvalget – bruk gjerne kommentarfeltet!)

Kvinne: Hvilken erotisk gave ville du satt pris på å finne under juletreet?

Se resultatet

Loading ... Loading ...

Mann: Hvilken erotisk gave ville du satt pris på å finne under juletreet?

Se resultatet

Loading ... Loading ...

Vis hva du vil!

Nå er det selvfølgelig viktig å stemme ærlig. Og hvorfor ikke la partneren se på når du stemmer? Da burde det være enkelt å komme på at dette er ting som kan bestilles. Og helst med det samme, slik at de kommer fram før juleaften!

Og hvis du som leser dette allerede har kommet på tanken om å gi bort noe erotisk til jul, men ikke helt vet hva. På sidene inspirasjon og Best Mate kan du la deg inspirere!

Bildekilde: © Garrincha / fotolia.com


'Vi spør: Hvilken erotisk julepresang ønsker du deg?' have 1 comment

  1. 16/12/2017 @ 04:14 Linda

    For eg synes alt med sex er fasinerene og er veldig god i å prøve ut nye PRODUKTER.


Would you like to share your thoughts?

Vi publiserer ikke e-post adressen din.


Alminnelige kjøpsvilkår Datavern & sikkerhet Angrerett Service & rådgivning Impressum Om ORION ORION engroshandel/storhandel

ORION internasjonalt: Tyskland Østerrike Sveits Danmark Sverige Spania